Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thor in a dark world 2013

αν εξαιρεσεις τα cheesy αμερικανικα, ηταν "καλο"

grand piano 2013

με ξαφνιασε με το ποσο καλο ηταν. well done

Ps. αν το guardinas of the galaxy εχει σχεση με το Infinity Gauntlet   ή την προσπαθεια κλοπης απο τα χερια του "you know who" τοτε θα υπαρξει προβλημα... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Το Μικρά Αγγλία.

Παρότι αντιμετώπιζε το γνωστό θέμα (και σε μεγάλες ξένες παραγωγές, πόσω μάλλον σε μια ελληνική ταινία) με το "γέρασμα" των χαρακτήρων στην πορεία της αφήγησης, τη βρήκα ενδιαφέρουσα ταινία, καλοφτιαγμένη. Πολλές ωραίες λεπτομέρειες του μικροκόσμου της Άνδρου (αλλά και της ζωής των ναυτικών, γενικότερα), που θα άξιζαν περαιτέρω ανάπτυξης, αν δεν ήταν ήδη μεγάλη σε διάρκεια η ταινία.

• Like 2

all is lost(2013)

αν αξαιρεσουμε τα απιστευτα πραγματα που δεν υπαρχουν

(λεντακια gps trackers και τετοια καλουδια)

και την υπερτατη

γκαντεμια

του πρωταγωνιστη ειναι μια οκ ταινια.θα ηθελα τουλαχιστον με voice over να μας μιλαγε ο πρωταγωνιστης να μαθαιναμε για τη ζωη του μερικα αν ειχε τυχει σε παρομια περιστατικα παλιοτερα πια ειναι η εμπειρια του.κατι!μεχρι και για να βρισει παει να περασει μιση ταινια.αν ηταν ελληνας θα ελεγε ποιο συχνα γαμωτο παρα θα αναπνεε.α και εχω μερικες αποριες

πως στο καλο 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ?δεν εχουν ρανταρ?δεν εχουν καποιον ανθρωπο στη γεφυρα?γιατι η ριμαδοβαρκα δεν εχει καποιο φωτακι καποιο πομπο κατι?οκ ταινια ταινια αλλα μην το παρακανουμε..

(κανονικα μονο για αποψη σεναριου ειναι το πολυ 6 αλλα ειμαι στις καλες μου)

7/10

twice born (8/10)

ενδιαφερουσα ταινια μου ειχε ξεφυγει (οπως και πολλες αλλες) οταν παιχτηκε. αξιζει

le mari de coiffeuse (8/10)

αλλη μια εξαιρετικη ταινια.  γυρισμενη σχεδον εξ ολοκληρου σε ενα κομμωηριο μοιαζει περισσοτερο με θεατρικο εργο.

με θεμα τι αλλο ???  την αληθινη αγαπη και τα παιδικα ονειρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cloudy with a Chance of Meatballs 2

http://www.imdb.com/title/tt1985966/

Cloudy-with-a-Chance-of-Meatballs-2-Boat

Η πρώτη ταινία μου άρεσε περισσοτερο.Αηδιάσα πολύ με τα φρούτα και τα φαγητα μιλούσαν και περπατούσαν και είχαν πόδια.

μου αφησε ψυχολογικά αυτη η ταινία οπότε της βάζω 2/10

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR

Είδα τα 3 Bourne με τον Matt Damon και μονο το πρώτο αξίζει (λίγο). 

Στα άλλα 2 βαρέθηκα.

Εμένα μου άρεσαν και τα τρία. Καλύτερο για μένα είναι το Ultimatum (3), ακολουθεί το Identity (1) και το χειρότερο απ' τα τρία είναι το Supremacy (2). Για μένα το Bourne Ultimatum είμαι μια απ' τις καλύτερες ταινίες δράσης. Ξέφρενος ρυθμός που σε παρασέρνει. Η σκηνή στο αεροδρόμιο του Λονδίνου καθώς και το κυνηγητό στις ταράτσες μιας αραβικής πόλης που καταλήγει σε σκληρό ξυλίκι με κάποιον άλλο Άραβα πληρωμένο δολοφόνο είναι καταπληκτικές.

Εγώ είδα το Ip Man 2 . Το πρώτο μισάωρο είναι σχετικά χαλαρό. Ανεβάζει στροφές με τη συνάντηση του με τους υπόλοιπους masters του Κουνγκ Φου και απογειώνεται στην αναμέτρηση του με τον Βρετανό πυγμάχο. Η μουσική που περιέχεται στην ταινία όπως φυσικά και οι απίστευτης ταχύτητας κινήσεις πολεμικών τεχνών του πρωταγωνιστή είναι αριστούργημα.

8 / 10 

• Like 2

Link.png Site: Ender's Game

Kριμα τα λεφτα που εχωσε η παραγωγη αν δεν μπει μεσα εισπρακτικα τυχεροι θα ειναι .Πολυ μετρια ταινια sci-fi  οπου θα μας σωσουν παιδακια απο τους εξωγηινους  αλλα γελια...

5,5/10

Link.png Site: Ender's Game

Kριμα τα λεφτα που εχωσε η παραγωγη αν δεν μπει μεσα εισπρακτικα τυχεροι θα ειναι .Πολυ μετρια ταινια sci-fi  οπου θα μας σωσουν παιδακια απο τους εξωγηινους  αλλα γελια...

5,5/10

Επειδη σχολιαζεις την υποθεση, ξερεις οτι ειναι ενα πολυ καλο βιβλιο που εκδοθηκε το 1985 και θετει φιλοσοφικα ερωτηματα; (Η ταινια teenager-οποιηθηκε και απεχει καπως απο το βιβλιο)

• Like 1

Χθες είχα διάφορες φλασιές οπότε ξανάδα:

Lion King (Extended version) (1994) ---- Καθαρό δεκάρι αυτή η ταινία. Και όσοι κράζουν τον Disney απλά ξιδάκι για να μην πω τπτ βαρύ.

The Girl With the Dragon Tattoo (2011) ----- (Σημ. δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα) Αυτή η Rooney Mara πολύ ταλέντο. Θέλω να την δω και σε άλλες ταινίες. Επίσης, Fincher εγγύηση. 9/10

Jurassic Park (1993) ----- Πολλές παιδικές αναμνήσεις, θυμάμαι όλες τις ατάκες απ'έξω. Ίσως η καλύτερη ταινία του Spielberg. Και απ'τα πιο πετυχημένα μοντέλα δεινοσαύρων που έχω δει ποτέ στο σινεμά. 8.5/10

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...