Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

The Counselor

Κακογραμμένοι ρόλοι και αστείες ερμηνείες. Επίσης αυτό το sluty χωρίς γυμνό μου τη δίνει πολύ άσχημα. Στα στρουμφάκια πιο πολύ γυμνό βλέπουμε. 

In a World...

Καλή, original, αστεία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Link.png Site: Αll is Lost

Οι ταινιες επιβιωσης ειναι απο τις αγαπημενες μου ως θεματολογια   για αυτο ειχα μεγαλες προσδοκιες και την περιμενα αρκετο καιρο

.Για οσους εχουν κανει ιστιοπλοια εχει ενα ενδιαφερον , το θεμα ειναι πως εχουμε δει πολυ καλυτερες  με παρομοιο περιεχομενο.

Η ταινια ειναι "one man show"  και για να λειτουργησει ολο αυτο χρειαζεται εναν ηθοποιο εκφραστικο  με μεγαλες ερμηνευτικες ικανοτητες  κατι που δεν ηταν ποτε ο Redford και φυσικα δεν εγινε ουτε στα γεραματα.

6,8/10  

• Like 1

Ωχ το ματι μου.....ο Redford δεν ειναι εκφραστικος και δεν εχει ερμηνευτικες ικανοτητες....ΟΚ!!!!

Eδω εισαι να γουσταρεις ,ασε τα αλλα δεν ειναι για σενα .

Link.png Site: Enemies Closer

The Inevitable Defeat of Mister & Pete

Αγώνας επιβίωσης δυο παιδιών που αναγκάζονται να περάσουν μόνα τους το καλοκαίρι, ύστερα από σύλληψη των γονιών τους.

Τρυφερή και συγκινητική ταινία που θέτει προβληματισμούς για το ποιόν της κοινωνίας.Καλές ερμηνείες από τα πιτσιρίκια άλλα και από το υπόλοιπο cast .

7/10

ειδα χτες το mystic river... http://www.imdb.com/title/tt0327056/ αν το ειχα δει πριν το prisoners ισως να με ειχε ενθουσιασει περισσοτερο καθως ειχαν σχεδον ιδιο στορυ...καλες ερμηνιες παρολαυτα και νομιζω κοντα στο 8 θα εβαζα και εγω μια βαθμολογια οπως και εχει στο imbd..

Eδω εισαι να γουσταρεις ,ασε τα αλλα δεν ειναι για σενα .

Link.png Site: Enemies Closer

Που εισαι πανμεγιστε κρι(ε)τη(νε)κε της 7ης τεχνης εχω γραψει ηδη οτι ηταν αθλια η ταινια....

Κατα τα αλλα, ειδα το (ειχα διαβασει το βιβλιο και εψαχνα να την βρω) The Odessa File (6/10) με τους Maximillian Schell (R.I.P.), και Jon Voight, καλη ταινια, παροτι ο Voight δεν "πειθει" καθολου....και εδω "κολλαει" το "δεν ειναι εκφραστικος και δεν εχει ερμηνευτικες ικανοτητες".

Χαχαχαχα ο Redford αταλαντος ρε τι αλλο θα διαβασουμε απο τον πανμεγιστο!!!!!

Αμπαλε αμφιβαλλω εαν τα εχεις δει οποτε κανω τον κοπο και σπαταλαω 5 λεπτα ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ για να σου δωσω μια λιστα με μερικες απο τις ταινιες του που πρεπει να δεις 

Three Days of the Condor

Indecent Proposal

The Horse Whisperer

The Last Castle

Spy Game και το

Lions for Lambs

• Like 1

Το Gravity. Δυστυχώς σε αυτό το αίσχος που ονομάζουν 3D και το χρεώνουν περισσότερο.

http://www.imdb.com/title/tt1454468/

Η ταινία πολύ καλή. Ό,τι περίμενα.

• Like 1

Cat on a hot tin roof/Λυσσασμένη Γάτα (1958)

http://www.imdb.com/title/tt0051459/?ref_=fn_al_tt_1

Μεταφορά στην μεγάλη οθόνη το κορυφαίο έργο του Tennessee Williams...Η ιστορία του Brick, ενός αλκοολικού πρώην ποδοσφαιριστή που στην ρουτίνα της καθημερινότητας με την γυναίκα του την Maggie έρχεται να προστεθεί ο πατέρας του που για χρόνια δεν είχαν επαφή αλλά η αρρώστια του θα τους κάνει να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους...οι λαμπεροί Paul Newman και Elizabeth Taylor στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πλαισιώνονται από τον Burl Ives ο οποίος δίνει μια καθηλωτική ερμηνεία στο ρόλο του Big Daddy. Για τους λάτρεις του κλασσικού αμερικάνικου κινηματογράφου 9/10

• Like 2

Dallas Buyers Club

Η αληθινή ιστορία ενός τυχοδιώκτη λίγο πριν και αφού μάθει ότι έχει AIDS. Πολύ καλές ερμηνείες, τόσο του McConaughey, όσο και του Leto. Μπράβο και στους 2. Η Garner κλασσικά παίζει την Garner. Το σενάριο και τα σκηνικά, πιστά στη δεκαετία των 80s και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι ασθενείς με HIV είναι ακριβώς όπως ήταν στην πραγματικότητα. Σχεδόν 2 ώρες η ταινία, δεν κουράζει σε κανένα σημείο, εξελίσσεται όμορφα και τελειώνει κομψά.

8/10

• Moderators

The Hunger Games: Catching Fire

Πολυ καλο, νομιζω καλυτερο απο το πρωτο. Δεν ειμαι και τελειως αντικειμενικος ομως γιατι μου αρεσαν πολυ τα βιβλια, παντως αν θυμαμαι καλα (γιατι εχουν περασει καποια χρονια που τα διαβασα), ειναι και πολυ καλη η αποδοση του. Αλλα στο τριτο ειναι που θα γινει της κακομοιρας.

Ενηγουεη προς 8/10 θα εβαζα για το ειδος της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...