bluesattack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ας το πω εγώ λοιπόν ώριμα που είναι γνωστό παντού πόσο ώριμος είμαι.Σε όσους δεν αρέσει ο Tarantino «σκασιλα μου μεγαλη και δεκα παπαγαλοι, σκασίλα μου μικρή και δέκα ποντικοί, σκασίλα μου τεράστια και δέκα εργοστάσια» Eπισης να συμπληρωσω οτι δεν ξερουν τι θα πει ζωη Ο Ταραντινο ειναι αρχοντας.Η συνταγη του ειναι απλη.Bια, μουρες και μουσικη
lefter Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Νονος, Ταραντινο να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος.... ελεος Τα εργα σταθμοι και οι σκηνοθετες - ηθοποιοι ιερα τερατα μενουν στην ιστορια ασχετα απο τη γνωμη μας
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Νονος, Ταραντινο να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος.... ελεος Τα εργα σταθμοι και οι σκηνοθετες - ηθοποιοι ιερα τερατα μενουν στην ιστορια ασχετα απο τη γνωμη μας Οχι δεν ξερεις εσυ ,αφου λεει ο αλλος οτι δεν του αρεσε...
Geosim79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Aguirre, der Zorn Gottes/Aguirre, The Wrath of God (1972) http://www.imdb.com/title/tt0068182/?ref_=nm_knf_t1 κλασσικός γερμανικός κινηματογράφος δια χειρός Werner Herzog...με φόντο τα υψίπεδα των Άνδεων και την ζούγκλα του Αμαζόνιου η ταινία αφηγείται την ιστορία του Aguirre Don Lope ενός κονκισταδόρ αρχηγού που ηγείται της αποστολής του Pizzaro για την ανεύρεση του μυθικού Ελ Ντοράντο το 1560...Ο Klaus Kinski ενσαρκώνει μοναδικά τον μεγαλομανή και αυτοκαταστροφικό Aguirre που πάνω στην δίψα του για πλούτη και εξουσία θα παρακάμψει κάθε ηθικό φραγμό....η ταινία βρίθει από πολιτικούς και ιστορικούς παραλληλισμούς και δεν είναι τυχαίο ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το Αποκάλυψη Τώρα του Κόπολα...εξαιρετική φωτογραφία και μοντάζ από τα φυσικά τοπία δεμένα με την μαγευτική μουσική των πρωτοπόρων της Krautrock σχολής Popol Vuh...cult masterpiece 10/10 5
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Aguirre, der Zorn Gottes/Aguirre, The Wrath of God (1972) http://www.imdb.com/title/tt0068182/?ref_=nm_knf_t1 κλασσικός γερμανικός κινηματογράφος δια χειρός Werner Herzog...με φόντο τα υψίπεδα των Άνδεων και την ζούγκλα του Αμαζόνιου η ταινία αφηγείται την ιστορία του Aguirre Don Lope ενός κονκισταδόρ αρχηγού που ηγείται της αποστολής του Pizzaro για την ανεύρεση του μυθικού Ελ Ντοράντο το 1560...Ο Klaus Kinski ενσαρκώνει μοναδικά τον μεγαλομανή και αυτοκαταστροφικό Aguirre που πάνω στην δίψα του για πλούτη και εξουσία θα παρακάμψει κάθε ηθικό φραγμό....η ταινία βρίθει από πολιτικούς και ιστορικούς παραλληλισμούς και δεν είναι τυχαίο ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το Αποκάλυψη Τώρα του Κόπολα...εξαιρετική φωτογραφία και μοντάζ από τα φυσικά τοπία δεμένα με την μαγευτική μουσική των πρωτοπόρων της Krautrock σχολής Popol Vuh...cult masterpiece 10/10 Πλάκα πλάκα ο Klaus Kinski δεν απείχε και πολύ στην πραγματικότητα απο τους ρόλους που έπαιζε απο ότι λένε.
jimmakosthrylos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εν αρχή Machete kills 2/10 Εντάξει δεν είχα και μεγάλες απαιτήσεις αλλά δεν περίμενα να είναι και χειρότερο απο το πρώτο... Fron Dusk Till Dawn 3/10 π@π@ ολικής..του βάζω 1 βαθμό παραπάνω για τον χορό της Hayek.... και ερωτώ τον εαυτό μου μήπως είμαι μαζοχιστής γιατι άλλη εξήγηση δεν βρίσκω??είναι δυνατόν να κάθομαι να τρώω την ώρα μου για να βλέπω ταινίες αυτού του σκηνοθέτη(που λέει ο λόγος). Αν εξαιρέσω το Sin City που ευτυχώς δεν ήταν μόνο αυτός και ο Tarantino (εχω και για αυτόν "ράμματα για την γούνα του") όλες οι άλλες ταινίες ήταν μάπες.... ΥΓ. συγνώμη απο τους fan του Rodriguez (+Tarantino) και αναγνωρίζω οτι έχουν το δικο τους στυλ σκηνοθεσίας αλλά έλεος πια μ αυτές τις μ@λ@κιες.... για τον tarantino διαφωνω.για τον rodriguez μην το σχολιασω καλυτερα.ατάλαντος όσο δεν πάει.μια ταινια της προκοπης για εμενα δεν εχει κανει.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Έχει δει κανένας το Hellraiser του Barker; Το πρώτο του 1987, όχι τις σαβούρες που βγήκαν μετά. Έχει χρόνια (κυριολεκτικά) που λέω να καθήσω αλλά όλο κάτι παίζει και τελικά δεν το βλέπω.
linkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Έχει δει κανένας το Hellraiser του Barker; Το πρώτο του 1987, όχι τις σαβούρες που βγήκαν μετά. Έχει χρόνια (κυριολεκτικά) που λέω να καθήσω αλλά όλο κάτι παίζει και τελικά δεν το βλέπω. Δες το χθες. Απο τα καλυτερα horror ολων των εποχων για μενα. Φουλ ατμοσφαιρικο. 1
damian1977 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ω ναι!!!Σιγουρα μεσα στα must see θριλερακια το Hellraiser!!!! Ακομα θυμαμαι το impact του,οταν το ειχα δει στα τελη της δεκαετιας του '80 1
chill Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Dallas Buyers Club Ή αλλιως sorry Leo αλλά ούτε φέτος . Εκπληκτικός ο Μακόναχι στον ρόλο του και την μεταμόρφωση, τα ίδια και ο Λέτο. Η ταινία ως ταινία είναι απλά μια στυγνή απεικόνιση των πρώτων "ιατρικών" ετών του HIV αν και περίμενα κάπως πιο "σκληρή" αντιμετώπιση απέναντι στους φορείς (κάπως έτσι τουλάχιστον το είχα στο μυαλό μου αν και αυτό δεν ήταν το θέμα της ταινίας.....υπάρχει εξάλλου και το Philadelphia).Δυνατή ταινία και αυτή στις καλύτερες της χρονιάς που πέρασε. 8,5/10 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Flags of Our Fathers Το ξαναειδα σε full HD καθως την πρωτη φορα ηταν σε dvd (2006).Eastwood σκηνοθεσια και Spielberg στην παραγωγη η οποια ειναι γεναιοδωρη ειδικα στις πολεμικες σκηνες.Προκειται για την μαχη της Ιwo Jima δοσμενη απο την πλευρα των Αμερικανων. Μου αρεσει o τροπος που σκηνοθετει ο Εastwood ψυχρα και αποστασιωποιημενα θα μπορουσαμε να μιλαμε για πολυ καλη ταινια οπως ηταν το Letters from Iwo Jima η οποια ειναι η ιδια ιστορια απο την πλευρα των Ιαπωνων αλλα ισως χωλαινε στις ερμηνειες. 7/10 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2014 από Fotis13
Fan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Dallas Buyers Club Απίστευτη ερμηνεία από τον McConaughey που μάλλον θα κλέψει το όσκαρ από Ντι Κάπριο. Αρκετά καλή και η ταινία όχι κάτι το ξεχωριστό όμως
yanc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δυο κωμωδιες χθες, γελασα πολυ και με τις δυο. Διαφορετικα στυλ βεβαια.. Alan Partridge Alpha Papa Στηβεν Κουγκαν. Αγγλικο χιουμορ και φευγα διαλογοι με ρυθμο πολυβολου. Πολυ καλη για τους φαν του ειδους, οι υπολοιποι με δικια τους ευθυνη. 8/10 Τhe Wrong Guy "Καμενια" των 90's που μου ειχε ξεφυγει. Τρομερες σκηνες και φοβερη παρουσια ο πρωταγωνιστης. 8/10 1
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Dallas Buyers Club Ή αλλιως sorry Leo αλλά ούτε φέτος . Εκπληκτικός ο Μακόναχι στον ρόλο του και την μεταμόρφωση, τα ίδια και ο Λέτο. Η ταινία ως ταινία είναι απλά μια στυγνή απεικόνιση των πρώτων "ιατρικών" ετών του HIV αν και περίμενα κάπως πιο "σκληρή" αντιμετώπιση απέναντι στους φορείς (κάπως έτσι τουλάχιστον το είχα στο μυαλό μου αν και αυτό δεν ήταν το θέμα της ταινίας.....υπάρχει εξάλλου και το Philadelphia).Δυνατή ταινία και αυτή στις καλύτερες της χρονιάς που πέρασε. 8,5/10 Dallas Buyers Club Απίστευτη ερμηνεία από τον McConaughey που μάλλον θα κλέψει το όσκαρ από Ντι Κάπριο. Αρκετά καλή και η ταινία όχι κάτι το ξεχωριστό όμως Που το είδατε μπρέ;
gavros10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Που το είδατε μπρέ; Στα γνωστα μερη τα αλησμονητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις