Fan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Catching Fire Κατώτερο του πρώτου αλλά ωραία ταινία, ειδικά για πιτσιρικάδες. Ενώ είχε όλες τις δυνατότητες δεν έδειξε καθόλου δράση. 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Big bad Wolves 2013 το comedy part ηταν καλο, το family part ηταν για να ξερνας και το ολο concept ηταν debatable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Enemies Closer--> 2/10 πιο χαλια ταινια δεν γινεται...Ενας Βαν Νταμ απομειναρι καααποιας εποχης, κριμα γιατι με κατι τετοιες αρπαχτες καταστρεφει τον "μυθο" του.... The Frozen Ground--> Αληθινη ιστορια με οτι συνεπαγεται αυτο, Ο Νικολας Κεητζ σε μια ακομα πολυ καλη ερμηνεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο Frozen Ground αυτός που ήταν μακράν ο χειρότερος (και λάθος ρόλος) ήταν ο John Cusack. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο Frozen Ground αυτός που ήταν μακράν ο χειρότερος (και λάθος ρόλος) ήταν ο John Cusack. Τώρα με πλήγωσες! Ακόμα κι εγώ, που τον Cusack δεν τον γουστάρω καθόλου - δεν είμαι αντικειμενικός, το παραδέχομαι: απλώς δε χώνεψα ποτέ τη φάτσα του... - θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη ταινία, όχι απλώς ήταν ο μόνος που «έπαιξε», αλλά ήταν και πάρα πολύ καλός. Πριν να δω την ταινία, το «λάθος ρόλος» που λες, ήταν το πρώτο που ήρθε και στο δικό μου μυαλό: «Ο Cusack;;;...serial killer;;;...ο Cusack;;; Ο αρχινέρντουλας;;; Γιατί όχι ο Galifianakis, ξέρω 'γω;» Όταν την είδα όμως, από ερμηνευτικής πλευράς και πειστικότητας τού χαρακτήρα που υποδυόταν, τον παραδέχτηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Dallas Buyers Club Η μισή ταινία είναι ο McConaughey και η άλλη μισή ο Leto. Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. υ.γ ανακάλυψα και αυτό το διαμαντάκι: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ο Νικολας Κεητζ σε μια ακομα πολυ καλη ερμηνεια. Αυτό ξαναπέστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αυτό ξαναπέστο. Ξέρεις ρε άσχετε, τι ταλέντο απαιτείται, για να καταφέρνεις να έχεις την ίδια ακριβώς έκφραση «μόλις κουτούλησα με λεωφορείο» ανεξαρτήτως ρόλου; Μου φαίνεται ότι μπαίνεις κι εσύ στο club μαζί με τον άλλον τον ασεβέστατο, που νομίζει ότι χαμπαριάζει από ιερά τέρατα τής έβδομης τέχνης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά ταινία είναι το Frozen Ground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο Frozen Ground αυτός που ήταν μακράν ο χειρότερος (και λάθος ρόλος) ήταν ο John Cusack. Συμφωνω, και εγω δεν πιστευω οτι του "ταιριαζε" ο ρολος του serial killer, παρολα αυτα δεν μπορω να πω οτι με "χαλασε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Fixed. Dallas Buyers ClubΗ μισή ταινία είναι ο μισος McConaughey και η άλλη μισή ο Leto. Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Οντως, πολυ καλες ερμηνειες, βραβευτηκε στις Χρυσες Σφαιρες ο McCon αλλα βλεποντας την μαλλον (κι) ο Leto επρεπε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 About Time. http://www.imdb.com/title/tt2194499/ Από τις καλύτερες που έχω δει με ταξίδι στον χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Οντως, πολυ καλες ερμηνειες, βραβευτηκε στις Χρυσες Σφαιρες ο McCon αλλα βλεποντας την μαλλον (κι) ο Leto επρεπε.. τι εννοείς έπρεπε? πήρε Golden Globe και SAG για supporting role καθώς κι υποψηφιότητα για oscar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Captain Philips Ωραία ταινία. Τρομερή σκηνοθεσία και απίστευτος ο αρχηγός των πειρατών. Ο Τομ Χανκς, παρ' όλη την εξύμνηση που άκουσα πριν δω το έργο, ήταν μεν καλός αλλά όχι και για Χρυσή Σφαίρα. 7.5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Filth. Τελικά είναι όσο παλαβη δείχνει το τρέιλερ, ο μακ αβοι είναι απολαυστικός, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί. Η ταινία είναι πολύ γρήγορη, στους ρυθμούς που πρέπει. Σε κάποια φάση, σα να χάνεται λίγο αλλά είναι λογικό. Επίσης έχει μουσικαρα. 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις