Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα το Nymphomaniac σε προβολή στα στερ χθές. 

Ε κούρασε αρκετά στις αρκετές σκηνές σεξ, όχι όσο το blue is the warmest color. Ωραία μουσική Μπαχ και καλή σκηνοθετικά. 

Από τους ηθοποιούς δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα όχι από τους πρωταγωνιστές τουλάχιστον που έδειχναν έξω από τα νερά τους εκτός από κάποιες μόνο στιγμές (κυρίως με την Charlotte Gainsbourg). 6/10

Ηταν γεματη η αιθουσα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Contracted 2013

Std όπου σε κανει να Κατσούρας αίμα και να βγάζουν σκουλικια απο το γατί σου. Α, ναι, δείχνει να εχει μια προτίμηση στις λεσβιες.

Gave up

Vampire 2011

Arthouse καταστάσεις...

Link.png Site: Escape Plan

Hμουν αναμεσα στο να το ριξω στα ναρκωτικα η' να δω αυτο .Προτιμησα το δευτερο και ενω ημουν ετοιμος να δω επικη μαλακια με Stalone ,Schwarzenegger εγινε η εκπληξη απο το πουθενα .

Καλα μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο απλα βλεπεται, βεβαια υπαρχουν και μερικοι που θα εκσπερματωσουν μονο που συμμετεχει το διδυμο των γερων  με τα αναβολικα .

Γουστα ειναι αυτα ΔΕΝ .

6/10

Θα σου απαντησω με ΔΙΚΑ ΣΟΥ γραφομενα....

Μαλλον δεν την ειδες οπως επρεπε να την δεις οταν την δεις οπως πρεπει ξαναπες μας!!!!!!! Γιατι κανουμε κριτικη σε ταινιες που το βαρος και η ουσια ειναι στο οπτικο μερος και το βλεπουν σε κατι ποιοτητες για καθυστερημενους-τυφλους και μετα δεν τους αρεσε  λες και την ειδαν ...

Απο εκει και περα ξαναβαθμολογω την ταινια Escape Plan και τωρα τις βαζω τουλαχιστον 8/10.

Είπα να βάλω ταινίες που δεν είχα δει και ηταν must see:

Pulp Fiction: Overated ταινία,πολλές ατάκες,καλες ερμηνιες αλλά μέχρι εκει δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσο ντορος αλήθεια. 5/10

The Silence of the Lambs: Πιο βαρετη πεθαινεις,μονο o Hopkins άξιζε αλλά δεν εφτανρ αυτό. 4/10 με επιείκεια..

Grenn Mile: Καλη ταινιουλα,πέρασε ευχάριστα η ωρα αλλά οκ δεν ηταν κάτι το φοβερό. 5.8/10

One Flew Over the Cuckoo's Nest: Με κούρασε παρα πολύ δεν ξέρω γιατί.Φαινόταν καλό στην αρχή αλλά μετα μονο κατρακύλα. Δεν με ενθουσίασε τόσο,ίσως αν επαιζε καλύτερα ο Jack Nicholson να ηταν καλύτερη. Την περιμενα πολύ καλύτερη είναι η αλήθεια. 5.5/10

Ειναι τελειως διαφορετικο να δεις μια ταινια οταν βγαινει, χωρις να εχει πανω της ολο το hype που θα δημιουργηθει στο μελλον, απο να τη δεις αρκετα χρονια αργοτερα, εχοντας ακουσει τα χιλια μυρια για αυτην. Εχεις πλεον (κακως αλλα ετσι ειναι), αλλες απαιτησεις απο την ταινια, η οποια ποτε δεν ειχε σκοπο να σου εκπληρωσει.

Εν αρχή

Machete kills  2/10 

Εντάξει δεν είχα και μεγάλες απαιτήσεις αλλά δεν περίμενα να είναι και χειρότερο απο το πρώτο...

Fron Dusk Till Dawn 3/10

π@π@ ολικής..του βάζω 1 βαθμό παραπάνω για τον χορό της Hayek....

και ερωτώ τον εαυτό μου μήπως είμαι μαζοχιστής γιατι άλλη εξήγηση δεν βρίσκω??είναι δυνατόν να κάθομαι να τρώω την ώρα μου για να βλέπω ταινίες αυτού του σκηνοθέτη(που λέει ο λόγος). Αν εξαιρέσω το Sin City που ευτυχώς δεν ήταν μόνο αυτός και ο Tarantino (εχω και για αυτόν "ράμματα για την γούνα του") όλες οι άλλες ταινίες ήταν μάπες....

ΥΓ. συγνώμη απο τους fan του Rodriguez (+Tarantino) και αναγνωρίζω οτι έχουν το δικο τους στυλ σκηνοθεσίας αλλά έλεος πια μ αυτές τις μ@λ@κιες....

• Like 3

The Wolf of Wall Street:Το είδα και εγώ χθες.Δεν μου άρεσε ο κωμικός χαρακτήρας της σειράς.Την περίμενα πιο..σοβαρή(οκ δεν είχα διαβάσει την περιγραφή).Ανεξάρτητα από αυτό, αν και η ταινία ήταν 3 ώρες μου έβγαλε μια αίσθηση προχειρότητας και βιασύνης.Εννοώ ότι δεν υπήρχε κατά την γνώμη μου αρκετή συνέπεια στην ροή της ιστορίας.Το ξέρω ότι βασίζεται σε πραγματικές καταστάσεις αλλά μου φάνηκε ότι η πλοκή εξελισσόταν άγαρμπα. Αδυνατώ να κατανοήσω τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ταινία :P 6/10

The Hunger Games: Catching Fire

Μια από τα ίδια με το πρώτο. Απλά εδώ ο σκηνοθέτης είχε πιο σταθερό χέρι και δε κούναγε η κάμερα τόσο πολύ.

5,7/10

• Like 2

The Hunger Games: Catching Fire

Μια από τα ίδια με το πρώτο. Απλά εδώ ο σκηνοθέτης είχε πιο σταθερό χέρι και δε κούναγε η κάμερα τόσο πολύ.

5,7/10

Και εγώ το ίδιο είδα. Λες και ήταν remake του πρώτου σε πολλά σημεία. 5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...