cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Π@π@ριές της ψευτοκουλτούρας, αρκεί να δείξουμε ότι και καλά δεν πάμε με τις μάζες. Ουστ. Αναφέρθηκε και πιο πάνω ότι το κουλούρι κάνει πλάκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Melancholia Ο στοχος της ταινιας και το τι ηθελε να μας πει δεν ειναι και πολυ αντιληπτο. Δεν το εχω "συλλαβει" μεχρι τωρα. Το antichrist μου αρεσε περισσοτερο αν και δεν ηταν τοσο κανονικη ταινια οσο αυτη. Και στις 2 αυτες ταινιες εντυπωσιαστηκα απο τις αρχικες σεκανς με το slow motion και απο την φωτογραφια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Jeune and Jolie Νταξ, καλή η κοπελιά δε λέω αλλά η ταινία μάπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Lockout http://www.imdb.com/title/tt1592525/ Συμπαθητική ταινιούλα δράσης. Πολλές τρύπες στο σενάριο, κλισέ χαρακτήρες αλλά τουλάχιστον καταλάβαινες τι γίνεται. 3.8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Jeune & Jolie Μονο σε μενα φανηκε επιεικώς μέτρια ταινία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πρώτον: "βάρος, ουσία" και "οπτικό μέρος" δεν πρέπει να συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση. H ταινία ήταν εκπληκτική στον τεχνικό τομέα, αλλά από εκεί και πέρα είχε ερμηνείες της πλάκας, ανύπαρκτη πλοκή και κλισέ τέλος όσο δεν πάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται δύσκολο κάποιος να τη βαθμολογήσει με 4/10 ακόμα και αν λάβει υπόψη την οπτικοακουστική πανδαισία. Δεύτερον: Η ταινία κυκλοφορεί εδώ και μέρες σε 1080p. Αν νομίζεις ότι το να δεις μια τέτοια έκδοση στο σπίτι σε σωστά διαμορφωμένο χώρο και με κατάλληλο εξοπλισμό υστερεί ιδιαίτερα από τις αίθουσες της πλάκας που υπάρχουν στην Ελλάδα κατά 99%, με τους προτζέκτορες out-of-focus και τον διπλανό να ροκανάει νάτσος μέσα στο αυτί σου, ξαναμάντεψε. ωραιος! με βοηθησες. δεν θα τη δω. Το τελευτερο πραγμα που με ενδιαφερει σε μια ταινια ειναι τα εφε του!! θενξ ! Mr nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/ Αν ήταν καμία ωρίτσα λιγότερο θα ήταν καλύτερη. Είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά ήταν μάλλον βαρετή. Πάντως έδειχνε ωραία τον νεανικό έρωτα. 4.5/10 από εμένα και μάλλον δεν την προτείνω αν και ήταν καλή προσπάθεια. Περιεργο... Διαβαζω τα καλυτερα σχολια για τη ταινια. Λοιπόν σήμερα και χτές είχε δυτικό animation. Batman: Year One 9/10 Batman: The dark knight returns 1-2 7,5/10 Ο Batman το κρατάει ψηλά και ειδικά το Year One είναι καταπληκτικό και το συστήνω ανεπιφύλακτα ακόμα και σε κάποιον που δε βλέπει ''μικι μάους'' . Φτυστά των αντίστοιχων κόμικ αν το Dark Knight Returns είναι πολύ πιο εύκολο από το κόμικ το οποίο το θεωρώ λίγο αχταρμά. Βρίσκεις όμως καταπληκτικές ιδέες. ωραιος! θα τις δω. Απο ανιματιον ειδα το Tekken Τhe Motion Picture 9/10 ταινιαρα. Antichrist Αρρωστη ταινια αλλα τα ερωτηματα που δεν ηξερε ουτε ο lars von trier ποια ειναι, τα εθεσε πολυ ωραια. Οι ασπρομαυρες σκηνες slow motion ηταν αριστες απο αποψη φωτογραφιας Παμε φουλ για nymphomaniac μμμμμμ ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Είπα να βάλω ταινίες που δεν είχα δει και ηταν must see: Pulp Fiction: Overated ταινία,πολλές ατάκες,καλες ερμηνιες αλλά μέχρι εκει δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσο ντορος αλήθεια. 5/10 The Silence of the Lambs: Πιο βαρετη πεθαινεις,μονο o Hopkins άξιζε αλλά δεν εφτανρ αυτό. 4/10 με επιείκεια.. Grenn Mile: Καλη ταινιουλα,πέρασε ευχάριστα η ωρα αλλά οκ δεν ηταν κάτι το φοβερό. 5.8/10 One Flew Over the Cuckoo's Nest: Με κούρασε παρα πολύ δεν ξέρω γιατί.Φαινόταν καλό στην αρχή αλλά μετα μονο κατρακύλα. Δεν με ενθουσίασε τόσο,ίσως αν επαιζε καλύτερα ο Jack Nicholson να ηταν καλύτερη. Την περιμενα πολύ καλύτερη είναι η αλήθεια. 5.5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πόσο καλύτερα να παίξει ο Νίκολσον; Δεν πήγαινε αλλο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μετά το Νονό ο κόσμος χάνει πλέον την ώρα του και με το Mememto & Usual Suspects. Αυτά είναι... Είπα να βάλω ταινίες που δεν είχα δει και ηταν must see: Pulp Fiction: Overated ταινία,πολλές ατάκες,καλες ερμηνιες αλλά μέχρι εκει δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσο ντορος αλήθεια. 5/10 The Silence of the Lambs: Πιο βαρετη πεθαινεις,μονο o Hopkins άξιζε αλλά δεν εφτανρ αυτό. 4/10 με επιείκεια.. Grenn Mile: Καλη ταινιουλα,πέρασε ευχάριστα η ωρα αλλά οκ δεν ηταν κάτι το φοβερό. 5.8/10 One Flew Over the Cuckoo's Nest: Με κούρασε παρα πολύ δεν ξέρω γιατί.Φαινόταν καλό στην αρχή αλλά μετα μονο κατρακύλα. Δεν με ενθουσίασε τόσο,ίσως αν επαιζε καλύτερα ο Jack Nicholson να ηταν καλύτερη. Την περιμενα πολύ καλύτερη είναι η αλήθεια. 5.5/10 Και ο κατήφορος συνεχίζεται... P.S Έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να την “σπάσουν” ορισμένοι στον DeadOrganPlayer και στον Fotis13 και δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Χτες ειδα το Hodejegerne http://www.imdb.com/title/tt1614989/ ... ειχα καιρο να δω καλη ταινια σαν αυτη..Αρκετη δραση και πολλες ανατροπες πρεναει η ωρα χωρις να το καταλαβεις..... βαζω ενα 8αρι...αν και στο imbd την εχουν κατατι χαμηλοτερη.. 7,6...Τη προτεινω ευκολα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Είδαμε χθές το Blue Jasmin.Καλά η τύπισσα η Μπλάντσετ τα έσπασε.Νομίζω η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της μακράν.Δλδ φέτος μιας κ είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α γυναικείου αν δε το χτυπήσει αυτή θα είναι μεγάλη αδικία.Τα έσπασε λέμε.Οι εναλλαγές της,η εκφραστικότητα της,ο χρωματισμός της,το βάθος κ έκταση της.Ανατριχιαστική η τύπισσα.Η Μέριλ επίπεδο δημοτικού μπροστά της.Δείτε την καρακαταλέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Είδα το Nymphomaniac σε προβολή στα στερ χθές. Ε κούρασε αρκετά στις αρκετές σκηνές σεξ, όχι όσο το blue is the warmest color. Ωραία μουσική Μπαχ και καλή σκηνοθετικά. Από τους ηθοποιούς δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα όχι από τους πρωταγωνιστές τουλάχιστον που έδειχναν έξω από τα νερά τους εκτός από κάποιες μόνο στιγμές (κυρίως με την Charlotte Gainsbourg). 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και ο κατήφορος συνεχίζεται... P.S Έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να την “σπάσουν” ορισμένοι στον DeadOrganPlayer και στον Fotis13 και δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν Είπα να βάλω ταινίες που δεν είχα δει και ηταν must see: Pulp Fiction: Overated ταινία,πολλές ατάκες,καλες ερμηνιες αλλά μέχρι εκει δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσο ντορος αλήθεια. 5/10 The Silence of the Lambs: Πιο βαρετη πεθαινεις,μονο o Hopkins άξιζε αλλά δεν εφτανρ αυτό. 4/10 με επιείκεια.. Grenn Mile: Καλη ταινιουλα,πέρασε ευχάριστα η ωρα αλλά οκ δεν ηταν κάτι το φοβερό. 5.8/10 One Flew Over the Cuckoo's Nest: Με κούρασε παρα πολύ δεν ξέρω γιατί.Φαινόταν καλό στην αρχή αλλά μετα μονο κατρακύλα. Δεν με ενθουσίασε τόσο,ίσως αν επαιζε καλύτερα ο Jack Nicholson να ηταν καλύτερη. Την περιμενα πολύ καλύτερη είναι η αλήθεια. 5.5/10 Την καινουρια του Steven Seagal την ειδες φιλε? Τα σπαει ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και ο κατήφορος συνεχίζεται... P.S Έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να την “σπάσουν” ορισμένοι στον DeadOrganPlayer και στον Fotis13 και δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν λολ μπορει και να ισχύει, προσωπικά συμφωνω πάντως με το ποστ. Ευκαιρίας δοθείσης, στα overrated προσθέτω το 12 χρόνια σκλάβος που έχει και υποψηφιότητες Όσκαρ... Την καινουρια του Steven Seagal την ειδες φιλε? Τα σπαει ! χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Την καινουρια του Steven Seagal την ειδες φιλε? Τα σπαει ! Λίγα τα λόγια σου εσένα, λέμεεεε! Σ' έχω που σ' έχω στη μπούκα, από τότε που έπιασες στο άθλιο στόμα σου το Vin Mazut Diesel, μη το παραξεφτιλίζεις όμως! Όχι και μπηχτές για το Seagal...έχει κι η υπομονή όρια! Σε λίγο θα μας πεις, ότι δε θα ήταν ιδανική η επιλογή του στη θέση τού γέρο Jack, για τη Φωλιά τού κούκου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις