Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα στην παράθεσή σου

Τόσο μάπα δεν την περίμενα την ταινία. Ξεκινάει με την μεγάλη των μπάτσων σχολή να έρχεται αντιμέτωπη με αργοκίνητα, σχεδόν μη απειλητικά ζόμπι αλλά τα καταφέρνει να τον πιει

Mου ξεφυγε το τελος,ακομα γελουσα με αυτο πιο πανω.

Δες στο youtube κανα watchmojo κανει καλα top 10

http://www.youtube.com/user/WatchMojo?hl=el&gl=GR

http://www.youtube.com/user/WatchMojo/search?query=zompie

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Antichrist

Αρρωστη ταινια αλλα τα ερωτηματα που δεν ηξερε ουτε ο lars von trier ποια ειναι, τα εθεσε πολυ ωραια. Οι ασπρομαυρες σκηνες slow motion ηταν αριστες απο αποψη φωτογραφιας

Παμε φουλ για nymphomaniac

• Like 2

δε βλέπεις κάτι από arrebato, onibaba, ή santa sangre μπας και έρθεις στα ίσια σου; :P

Θα δω μαν. Αλλά δεν έχω και τόσο χρόνο, γιατί μερικές θέλουν βράδυ και όταν νυχτώνει νυστάζω και δεν βάζω "καλές" ταινίες για να μην τις κάψω

Σιγα μην το ειδες σε σινεμα,αυτο που οχι και τοσο  προφανως εννοουσα ειναι οτι εκει επρεπε να το δεις και μονο σε 3D.Γιατι κανουμε κριτικη σε ταινιες που το βαρος και η ουσια ειναι στο οπτικο μερος και το βλεπουν σε κατι ποιοτητες για καθυστερημενους-τυφλους και μετα δεν τους αρεσε  λες και την ειδαν ...

Τωρα τι ελληναρας και βλακειες λες δεν καταλαβα ακριβως το αντιθετο ειμαι.

ΑαΑααααπαπαπαπαπα κοιμηθηκαν σε αυτη την ταινιαρα? ? ? ? ιιιιιιιιιιιιιιιιι θα το δει ο γνωστος αγνωστος παραπανω ΣΙΓΟΥΡΑ θα τους γραψει αυτα και φυσικα θα τους πει και οτι:

"Kαταρχην δεν ειναι  Gravity αυτο που ειδες  ηταν κατι που εμοιαζε με το Gravity ,oταν το δεις οπως πρεπει τα ξαναλεμε." γιατι θα ειναι και 1000% σιγουρος οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το ειδαν εκει που γραφουν!!!!

Κατα τα αλλα, ειμαι ΦΟΥΛ συμφωνη μαζι με τον Ισίδωρο και τη Μαριαλένα!!!!!

Ελα εχεις καταντησει πιο γραφικη και απο τον καμμενο .Τελειωνε γλωσσου...

Εβαλες ο αλλος την μπουρδα του απο tokoulouri αλλο σοβαρο σαιτ αυτο  και το καναμε και αποψη .

Δεν είναι μπούρδα, χιουμοριστικό είναι το άρθρο. Έτσι κι αλλιώς το κουλούρι είναι γνωστό για χαβαλετζίδικα τρολοάρθρα. Την άλλη φορά είχε γράψει ότι συνελήφθη Κρητικός επειδή στις Μαντινάδες του δεν χρησιμοποιούσε τη λέξη Κρήτη :D

Εγώ προσωπικά δεν έχω δει το Gravity για να έχω άποψη αλλά όσοι το είδαν είναι εξοργισμένοι με το χρόνο που έχασαν

Χάσιμο χρόνου;; Εγώ από τα σχόλια που έχω διαβάσει σε αυτό εδώ το τόπικ σχεδόν όλοι είπαν ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Όχι απλώς καλή.

Και γενικά Fan, επειδή έχω διαβάσει αρκετά σχόλια από εσένα και για άλλες ταινίες που τις έχω ψηλά, συμπεραίνω πως κάποιο πρόβλημα έχει ο κύκλος σου

το  Gravity  παίρνει ένα 7ρακι χαλαρά  δεν ειναι χάσιμο χρόνου  

​άλλα ουτε και για oscar 

Chungking Express 6,5/10

http://www.imdb.com/title/tt0109424/

μαγευτική ατμοσφαίρα άλλα γενικά ειναι λίγο περίεργη ταινία 

μόνο για όσους αρέσει ο ιαπωνικός κινηματογραφος  

• Like 1

Gravity

"Ζευγάρι παρακολουθεί το Gravity, απολαμβάνει τον πιο ήσυχο ύπνο εδώ και χρόνια"

http://www.tokoulouri.com/culture/gravi-zzzz/

Π@π@ριές της ψευτοκουλτούρας, αρκεί να δείξουμε ότι και καλά δεν πάμε με τις μάζες.

Ουστ.

Μια πουταναφέραμε.

Gravity

Μαγευτικές εικόνες της Γης και του διαστήματος, και γενικά ικανοποιητική σκηνοθεσία. Το στόρυ..μουεχ οκ ήταν, όχι τίποτα σπουδαίο. Στην αρχή έχει αρκετές σκηνές αγωνίας οι οποίες σε βάζουν στο κλίμα αλλά δεν σε κρατάνε μέχρι τέλους.

Προσωπικά δεν μου αρέσει η Bullock σε καμία ταινία της. Την θεωρώ ατάλαντη και κρύα σαν ηθοποιό. Ο Clooney είναι πιο ζεστός σαν χαρακτήρας και γεμίζει πολύ καλά την ταινία.

6.8/10

• Like 1

Μου αρέσει που ο ένας κουλτουριαρης βρίζει τον άλλον κουλτουριαρη... Ελλαδαρα ftw

In other news

All is lost 2013

True cinema.

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, μάλλον δεν έχεις ιδέα και θα εκπλαγείς με τί ταινίες γουστάρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...