kostool13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σιγα μην το ειδες σε σινεμα,αυτο που οχι και τοσο προφανως εννοουσα ειναι οτι εκει επρεπε να το δεις και μονο σε 3D.Γιατι κανουμε κριτικη σε ταινιες που το βαρος και η ουσια ειναι στο οπτικο μερος και το βλεπουν σε κατι ποιοτητες για καθυστερημενους-τυφλους και μετα δεν τους αρεσε λες και την ειδαν ... Πρώτον: "βάρος, ουσία" και "οπτικό μέρος" δεν πρέπει να συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση. H ταινία ήταν εκπληκτική στον τεχνικό τομέα, αλλά από εκεί και πέρα είχε ερμηνείες της πλάκας, ανύπαρκτη πλοκή και κλισέ τέλος όσο δεν πάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται δύσκολο κάποιος να τη βαθμολογήσει με 4/10 ακόμα και αν λάβει υπόψη την οπτικοακουστική πανδαισία. Δεύτερον: Η ταινία κυκλοφορεί εδώ και μέρες σε 1080p. Αν νομίζεις ότι το να δεις μια τέτοια έκδοση στο σπίτι σε σωστά διαμορφωμένο χώρο και με κατάλληλο εξοπλισμό υστερεί ιδιαίτερα από τις αίθουσες της πλάκας που υπάρχουν στην Ελλάδα κατά 99%, με τους προτζέκτορες out-of-focus και τον διπλανό να ροκανάει νάτσος μέσα στο αυτί σου, ξαναμάντεψε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ειδα το Site: Wolf of wall street , μου αρεσε αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας , ισως φταινε οι προσδοκιες που ειχα λογο του τεραστιου hype που εχει δημιουργηθει (οπως εγινε και με το American hustle). Τεχνικα πιστευω ειναι οπως θα επρεπε για μια τετοια παραγωγη , ο Λεο πολυ καλος αν και μου φανηκε λιγο υπερβολικος σε μερικα σημεια (μαλλον το σεναριο ηταν δομημενο ετσι για να μας εχει στην τσιτα και στο χαος ολη την ωρα , αν και φανταζομαι καποιος που εζησε ετσι, ολα αυτα τα γεγονοτα, δεν θα επρεπε να θυμαμαται και πολλα ) , οι υπολοιποι και αυτοι μετριοι εως αψογοι , αλλα περιμενα κατι παραπανω , ισως να χρειαζοταν λιγοτερους κωλους και βυζια και περισσοτερη δραση κωμικη η μη , δεν ξερω. Γενικα ενω μου αρεσε αρκετα , ισως με κουρασε λιγο και κατι με χαλασε αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια τι . Θα του εβαζα ενα 7-8 αναλογα τα κεφια , οταν το δω για δευτερη φορα θα αποφασισω. Παντως για εμενα ο καλυτερος ηταν ο Site: Jonah Hill , απο το Site: Superbad τον συμπαθουσα αρκετα , αλλα μετα απο το Site: Moneyball και τωρα το Site: Wolf of wall street τον εχω για πρωτοκλασατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ειδα το memento που ειχαν προτεινει κατι παιδια πιο πριν. εχασα την ωρα μου ψαγμενη ταινια κτλπ αλλα...μεχρι εκει...0 αγωνια δεν μπορω να δικαιολογησω τα 2 οσκαρ που εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μετά το Νονό ο κόσμος χάνει πλέον την ώρα του και με το Mememto & Usual Suspects. Αυτά είναι... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν σήμερα και χτές είχε δυτικό animation. Batman: Year One 9/10 Batman: The dark knight returns 1-2 7,5/10 Ο Batman το κρατάει ψηλά και ειδικά το Year One είναι καταπληκτικό και το συστήνω ανεπιφύλακτα ακόμα και σε κάποιον που δε βλέπει ''μικι μάους'' . Φτυστά των αντίστοιχων κόμικ αν το Dark Knight Returns είναι πολύ πιο εύκολο από το κόμικ το οποίο το θεωρώ λίγο αχταρμά. Βρίσκεις όμως καταπληκτικές ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αll is lost. Ταινια επιβιωσης και ο ορισμος του one man show. Mετρια σαν ταινια συνολικα αλλα τιμια, απολυτα πειστικος ο R.Redford σε εκανε να ενδιαφερθεις πραγματικα για τον χαρακτηρα ενω στην ουσια δεν ξερεις τιποτα γι'αυτον. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μετά το Νονό ο κόσμος χάνει πλέον την ώρα του και με το Mememto & Usual Suspects. Αυτά είναι... Για το usual suspects θα συμφωνησω αλλα για το memento μην εισαι τοσο αυστηρος. Ειναι γενικα "δυσκολη" ταινια, κι εγω οταν την ειχα δει πρωτη φορα δεν την ειχα πολυ-"πιασει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εscape plan Το περίμενα λιγότερο ενδιαφέρον ,ο Σταλόνε έχει χάσει φυσικά την ακμή του κ λίγο άγευστος στιγμές στιγμές.Overall καλό ήταν δε βαρεθήκαμε στιγμή αν κ περίμενα πως τουλάχιστον εγώ θα βάραγα ντάγκλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πηγή: Dallas Buyers Club (2013) Απολαυστικός Μακόναχι. Καλή ταινία, περίμενα περισσότερα. 8/10 Πηγή: Pacific Rim (2013) Ταινία για χομ σίνεμα με πίτσες και μπύρες. Ένα σενάριο που μπάζει από παντού και ένα μετριότατο καστ. Απορώ πως ο πρωταγωνιστής από το SOA βγήκε εν τέλη στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε ένα δυνατό blockbuster. Μέτριος ηθοποιός κατά την γνώμη μου που αξίζει μόνο για tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Dawn of the Dead (1978) Είμαι στην μιάμιση ώρα αλλά έχω σκυλοβαρεθεί οπότε γράφω από τώρα. Τόσο μάπα δεν την περίμενα την ταινία. Ξεκινάει με την μεγάλη των μπάτσων σχολή να έρχεται αντιμέτωπη με αργοκίνητα, σχεδόν μη απειλητικά ζόμπι αλλά τα καταφέρνει να τον πιει. Τους φεύγουν τα όπλα από τα χέρια, πάνε να πυροβολήσουν αλλά έχουν τελειώσει οι σφαίρες, και μέχρι να ξαναγεμίσουν τα ζόμπι που πηγαίνουν με μισό χιλιόμετρο ανα ώρα τους έχουν ακουμπήσει τα πόδια χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Τα swat τώρα. Η αφελής-ηλίθια αισθητική του 80 έχει κάνει και εδώ την εμφάνισή της, ενώ το make up των ζόμπι μέχρι και η γιαγιά μου θα το είχε κάνει καλύτερο(ναι, για το 78 μιλάω). Επίσης, αυτό που δεν περίμενα με τίποτα είναι ότι σε πολλά σημεία θα ήταν φαρσοκωμωδία. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σοβαρό horror αυτό που βλέπω. Η μουσική είναι τελείως για τα μπάζα ενώ η σκηνοθεσία είναι τρομερά συνηθισμένη. Το μόνο που διασώζεται είναι οι ερμηνείες, που βέβαια δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Μιάμιση ώρα ταινία και οι μόνοι που έχουν πεθάνει είναι κάτι βλάκες μπάτσοι στην αρχή, μόνο ένα ζόμπι ήταν τρομακτικό, και μόνο ένα άτομο έχει μολυνθεί. Και γενικά σενάριο μηδέν. Έχει και μερικά καλά στοιχεία, αλλά είναι λίγα και για να τα αναφέρω. Όσο έγραφα μου έκλεισε η καρτέλα και νόμιζα πως έχασα το κείμενο. ΑΥΤΟ ήταν horror. 6/10 Και ίσως είναι και πολύ. Πιθανώς για τα δεδομένα της εποχής να έλεγε και κάτι, αλλά αυτό το 8,1 στο ιμδβ μου φαίνεται αδιανόητο για σήμερα(και όχι μόνο). Ίσως να μην υπάρχει τελικά ούτε μια καλή ταινία ζόμπι. Όχι ότι είμαι μεγάλος φαν, αλλά είναι λίγο απογοήτευση γιατί νόμιζα πως ήταν σοβαρή ταινία. Πείτε ότι θέλετε αλλά η έκδοση του 2004 είναι σίγουρα καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Site: The Man from Nowhere Καλη ταινιουλα.Μου θυμισε το leon με Ζαν Ρενο σε ασιατικη εκδοση. Βλεπεται ανετα. 7/10 Dawn of the Dead (1978) Είμαι στην μιάμιση ώρα αλλά έχω σκυλοβαρεθεί οπότε γράφω από τώρα. Τόσο μάπα δεν την περίμενα την ταινία. Ξεκινάει με την μεγάλη των μπάτσων σχολή να έρχεται αντιμέτωπη με αργοκίνητα, σχεδόν μη απειλητικά ζόμπι αλλά τα καταφέρνει να τον πιει. Τους φεύγουν τα όπλα από τα χέρια, πάνε να πυροβολήσουν αλλά έχουν τελειώσει οι σφαίρες, και μέχρι να ξαναγεμίσουν τα ζόμπι που πηγαίνουν με μισό χιλιόμετρο ανα ώρα τους έχουν ακουμπήσει τα πόδια χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Τα swat τώρα. Η αφελής-ηλίθια αισθητική του 80 έχει κάνει και εδώ την εμφάνισή της, ενώ το make up των ζόμπι μέχρι και η γιαγιά μου θα το είχε κάνει καλύτερο(ναι, για το 78 μιλάω). Επίσης, αυτό που δεν περίμενα με τίποτα είναι ότι σε πολλά σημεία θα ήταν φαρσοκωμωδία. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σοβαρό horror αυτό που βλέπω. Η μουσική είναι τελείως για τα μπάζα ενώ η σκηνοθεσία είναι τρομερά συνηθισμένη. Το μόνο που διασώζεται είναι οι ερμηνείες, που βέβαια δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Μιάμιση ώρα ταινία και οι μόνοι που έχουν πεθάνει είναι κάτι βλάκες μπάτσοι στην αρχή, μόνο ένα ζόμπι ήταν τρομακτικό, και μόνο ένα άτομο έχει μολυνθεί. Και γενικά σενάριο μηδέν. Έχει και μερικά καλά στοιχεία, αλλά είναι λίγα και για να τα αναφέρω. Όσο έγραφα μου έκλεισε η καρτέλα και νόμιζα πως έχασα το κείμενο. ΑΥΤΟ ήταν horror. 6/10 Και ίσως είναι και πολύ. Πιθανώς για τα δεδομένα της εποχής να έλεγε και κάτι, αλλά αυτό το 8,1 στο ιμδβ μου φαίνεται αδιανόητο για σήμερα(και όχι μόνο). Ίσως να μην υπάρχει τελικά ούτε μια καλή ταινία ζόμπι. Όχι ότι είμαι μεγάλος φαν, αλλά είναι λίγο απογοήτευση γιατί νόμιζα πως ήταν σοβαρή ταινία. Πείτε ότι θέλετε αλλά η έκδοση του 2004 είναι σίγουρα καλύτερη Toυ 2004 δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλα και του 2004 gtp ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλα και του 2004 gtp ειναι To ξερω απλα εχει μια παραπανω αγωνια.Σε αυτο που βλεπει τον "πινουν"(το διαβασα και γελουσα) απο κατι αργοκινητα zompie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Toυ 2004 δες. Κοίτα στην παράθεσή σου Καλα και του 2004 gtp ειναι Συμφωνώ, δυστυχώς. Απλά είναι αρκετά λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δε βλέπεις κάτι από arrebato, onibaba, ή santa sangre μπας και έρθεις στα ίσια σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις