Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Drive (2011). Ήθελα οπωσδήποτε να τελειώσω το βιβλίο του James Sallis -το οποίο παρά τη μικρή του έκταση, δεν το τελείωσα όσο γρήγορα υπολόγιζα αρχικά. Βρήκα καλή την ταινία, αλλά με αρκετά προβλήματα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από το βιβλίο, που το βρήκα κάπως περίεργο, μια και το βιβλίο είναι γραμμένο με τρόπο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να μεταφερθεί ακριβώς όπως είναι σε ταινία. Βέβαια και το βιβλίο έχει τα προβλήματά του (...) αλλά συνολικά προτιμώ την τύχη και τις ιστορίες (και την κάπως μεγαλύτερη ποικιλία) των χαρακτήρων εκεί. Κατά τη γνώμη μου χρειαζόταν να δώσουν περισσότερο έμφαση στα driving skills του driver, στην ιστορία του/τη δουλειά του πριν τα γεγονότα της ταινίας και να τον φέρουν πιο κοντά σε κάτι που παραπέμπει σε φυσιολογικό άτομο (ή φυσιολογικό επακόλουθο του πώς μεγάλωσε). Ήθελα επίσης κάπως πιο... βρώμικα σκηνικά από αυτά που είδα (σε πολλά σημεία είχα εντελώς άλλες εικόνες από το βιβλίο). Ήθελα επίσης να δω Manny, Doc, καλύτερη αξιοποίηση του Bernie. Για τον Shannon δεν έχω πολλές αντιρρήσεις (o Cranston δίνει αξιοπρεπή ερμηνεία) αν και στην ταινία "μετέθεσαν" τον ρόλο που είχε στο βιβλίο. Και επίσης χρειαζόταν κάποιος άλλος ηθοποιός στη θέση του Perlman (που γενικά δεν έχω κάτι εναντίον του, αλλά εδώ ήταν αταίριαστος). Anyway: 8/10
ducatirulez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 celda 211,την ειχα καιρο στη λιστα αλλα διαβαζωντας μερικα ποστ παραπανω την ειδα τελικα. πολυ καλη 8/10 super8 ψιλοπαιδικο το βρηκα,6/10
twiner Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Not one less: "Ούτε ένας λιγότερος" (original: Yi ge dou bu neng shao) είναι απ'τις ταινιούλες που αφυπνίζουν ευχάριστα. απλή και αληθινή. 8/10 και άνω. 9/10 γιατί τέτοιες ταινίες είναι σπάνιες. μπορεί να τη βρείτε στο ντιβιντάδικο της γειτονιάς σας (το dvd έχει ελληνικούς υπότιτλους).
akis_supernatural Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αν και καθυστερημενα μολις ειδα το drive... μου αρεσε παρα πολυ! τι προτεινω ανεπιφυλακτα αν υπαρχει καποιος που δεν το εχει δει... 8/10
DKNI Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Την είχα δει με τους φίλους μου το καλοκαίρι... είναι απο αυτές τις ταινίες που παρόλο που είναι θρίλερ, ξέρεις οτι τις παίρνεις για κομωδίες Για ονομα του Μπρους Καμπελ Αιδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως!!! Βλασφημοι!!!!!!!!
Rabican Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Tinker, Tailor, Soldier, Spy Κατ αρχας να πω οτι λογω του οτι ειμαι fan τετοιου ειδους ταινιων, ισως να μην ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης. στα της ταινιας τωρα, προκειται για μια εξαιρετικη, κατ εμε, ταινια μυστηριου. Εχει ενα καστ ηθοποιων που μ αρεσουν (Strong, Firth, Oldman, Hardy), οι οποιοι δινουν ποντους στην ταινια με τις ερμηνειες τους. Σεναριακα θεωρω οτι κραταει το θεατη αν και στο τελος του μενουν καποιες αποριες. Η σκηνοθεσια μου αρεσε, αν και τη θεωρω αρκετα "στατικη". Βεβαια παροτι ταινια με κατασκοπους κλπ, δε θεωρειται δρασης οποτε λογικο ο σκηνοθετης να επικεντρωνεται στους χαρακτηρες και οχι σε σκηνες εντασης με καταδιωξεις, εκρηξεις και κυνηγητα. Εαν υπηρχε ενα πραγμα που με χαλασε λιγο στην ταινια ειναι η αργη πλοκη του που ειδικα στο πρωτο μισαωρο μεχρι να καταλαβει καποιος τι συμβαινει, μπορει να εκανε την ταινια να φαινεται κουραστικη/ανιαρη. παρολαυτα οσο προχωρουσε, το σεναριο σε κερδιζε και περιμενες πως και πως να δεις πως θα εξελιχθει η ιστορια. απο μενα ενα 8/10, χωρις πολλους ενδοιασμους.
3leven Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μολις ειδα το Hitman (2007).. Αξιολογη ταινια.. Ιδιως σε οσους εχουν παιξει το παιχνιδι θα αρεσει ενα κλικ παραπανω σιγουρα.. 7.5/10 απο μενα.
RottenLungs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ε εντάξη η ταινία Drive ήταν αρκετά καλή ταινία, όχι κανα αριστούργημα βέβαια. Εγω δηλαδή της που προσέχω πολύ το πώς βαθμολογώ του βάζω ένα 6,5 με 7/10. Είχε ωραία ρετρό ατμόσφαιρα αλλα με ένα μικρό προβληματάκι στο σενάριο. Έχει περάσει πολυς καιρός και δεν θυμάμαι παραπάνω αλλα αυτήν την αίσθηση μου είχε αφήσει.
taroutatsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Punch-Drunk Love Mια ταινία μα τι ταινία! Καλό χρυσό love story σε λίγο "ποιητικό" φόντο με ένα περίεργο Άνταμ Σάντλερ. Δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Αυτά τα ολίγα!
Atmos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Monsters (2010) Ενδιαφέρουσα ταινία με μερικά όμορφα πλάνα και μια κεντρική ιδέα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη εξέλιξη. Από την άλλη βέβαια η ταινία μοιάζει λίγο "νωθρή", αφού τα πάντα εξελίσοντε με αργούς ρυθμούς. Επίσης αν και η ιδέα πίσω από την οποία βασίζεται το σενάριο, μέσα στην ταινία ωστόσο δεν εξηγούνται και πολλά (κάπως σαν το Cloverfield). Εν τέλει δεν είναι άσχημη ταινία για να δει κανείς αλλά δε σε συνεπαίρνει κιόλας. 6/10 από μένα.
kjtzemis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 The Bone Collector αν και παλιο εργο σημερα το ειδα πρωτη φορα!πολυ καλο!η βαθμολογια του imdb το αδικει!! 8/10
DKNI Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εχετε πλακα που πετατε ετσι χυμα την τελευταια-τελευταια σκηνη του Driver. Ωραιοι Σκεφτομαι να ανοιξω τοπικ ξεκαυλωματος οπου θα γραφουμε spoiled endings για οποιον τον τρωει ο κωλος του. Δεν ξερω ποιος θα μπαινει, αλλα νομιζω θα εχει χαβαλε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μη μπαίνεις στο κόπο, τα γράφουμε κι εδώ έτσι κι αλλιώς
Sellers Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Λιγο έλειψα για διάβασμα και τα αποκαλύψατε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις