Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 The Football Factory (2004) Καμια σχεση με το Green Street Hooligans εννοειται. Πολυ πιο μετριο. Το σεναριο ηταν αρκετα ακυρο, καταρχην ποτε δεν ειδα FOOTBALL. Απλα μια βαρετη ιστορια απο κατι φλωροσυμμοριες στην Αγγλια.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Διαβασε το βιβλίο που σπέρνει και η ταινία καλουλα ήταν αλλά πολύ αλλαγμένη και χωρις football (βεβαια εγω ουτε factory είδα )
liakinen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αυστηρος όχι.... Αυστηρη με τον τροπο που το υπονοεις ΜΠΟΡΕΙ.... Λοιπον εάν τωρα υπονοεις και "πειρατεια" θα σου πω ότι επεσες εξω, στον κινηματογραφο το ειδα......(αμεσως όμως ο ελληναρας που κρυβεις μεσα σου να παει ο νους του στο παρανομο και το φθηνο....) για προτεινε μου λοιπον μεγα παντογνωστη και πανμεγιστε σινεφιλ πως είναι το "όπως πρεπει" που προτείνεις? ηθελε να πει οτι δεν εχεις γουστο και δεν μπορεις να βαθμολογησεις. Το κανουν πολλοι εδω μεσα. welcome 3D σε κινηματογράφο θαρρώ πως εννοεί ο άνθρωπος 1
kgian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Mr nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/ Αν ήταν καμία ωρίτσα λιγότερο θα ήταν καλύτερη. Είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά ήταν μάλλον βαρετή. Πάντως έδειχνε ωραία τον νεανικό έρωτα. 4.5/10 από εμένα και μάλλον δεν την προτείνω αν και ήταν καλή προσπάθεια.
Fan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 The usual suspects 1995 Καλούτσικη ταινία αλλά όχι και για 8,7 που έχει στο imdb. Μετά από αυτή βγήκαν απείρως καλύτερες σε αυτό το στυλ. 6.5/10
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Περιμένω λίστα με τις καλύτερες ταινίες. 2
lefter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Kαταρχην δεν ειναι Gravity αυτο που ειδες ηταν κατι που εμοιαζε με το Gravity ,oταν το δεις οπως πρεπει τα ξαναλεμε. καλημερα και γω παντως δεν τρελλαθηκα. γουστα ειναι αυτα.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 gravity 2013 fast jet pack much thriller such wow andromeda strain 1971 καταλαβαινεις οτι θα ειναι επικουρα απο τον εκτυπωτη και απο το τηλεφωνημα της κοκονας στον γερουσιαστη πατερα της. Αξιζει τον ορο: classic scifi. 2
spinemm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ηθελε να πει οτι δεν εχεις γουστο και δεν μπορεις να βαθμολογησεις. Το κανουν πολλοι εδω μεσα. welcome Ναι βρε το καταλαβα...μην ανυσηχεις!!!! κλασσικος ελληναρας αν δεν πας με τα γουστα του αρχιζει τα υπονοουμενα!!!
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 andromeda strain 1971 καταλαβαινεις οτι θα ειναι επικουρα απο τον εκτυπωτη και απο το τηλεφωνημα της κοκονας στον γερουσιαστη πατερα της. Αξιζει τον ορο: classic scifi. Όσο ωραίο το παλιό, τόσο απογοήτευση το remake, όπως τόσες και τόσες φορές άλλωστε. 1
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Memento δηλαδη απο το 95 μεχρι τωρα μονο αυτη ειναι? ψιτ αν δεν πεσει αξιολογη λιστα πρεπει μεσα στις επομενες 24 ωρες να γυρισεις το 6,5 σε 10. for the record για εμενα: usual suspects 10 memento 7(μμ σαν το πρωταγωνιστή δεν θυμαμαι γιατι του εβαλα μονο 7 σιγουρα αξιζει για παραπανω..μαλλον πρεπει να τη ξαναδω για να φρεσκαρω τη μνημη ..)
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Είπα μία χαρακτηριστική, καλύτερη στους περισσότερους τομείς. Για λίστα πρέπει να αποφασίσουμε πρώτα τι είδος βάζουμε. Αν είναι απλώς μυστηρίου, τότε βάλε και oldboy και prestige κλπ
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αυστηρος όχι.... Αυστηρη με τον τροπο που το υπονοεις ΜΠΟΡΕΙ.... Λοιπον εάν τωρα υπονοεις και "πειρατεια" θα σου πω ότι επεσες εξω, στον κινηματογραφο το ειδα......(αμεσως όμως ο ελληναρας που κρυβεις μεσα σου να παει ο νους του στο παρανομο και το φθηνο....) για προτεινε μου λοιπον μεγα παντογνωστη και πανμεγιστε σινεφιλ πως είναι το "όπως πρεπει" που προτείνεις? Σιγα μην το ειδες σε σινεμα,αυτο που οχι και τοσο προφανως εννοουσα ειναι οτι εκει επρεπε να το δεις και μονο σε 3D.Γιατι κανουμε κριτικη σε ταινιες που το βαρος και η ουσια ειναι στο οπτικο μερος και το βλεπουν σε κατι ποιοτητες για καθυστερημενους-τυφλους και μετα δεν τους αρεσε λες και την ειδαν ... Τωρα τι ελληναρας και βλακειες λες δεν καταλαβα ακριβως το αντιθετο ειμαι. Site: "The Hunger Games: Catching Fire" Εκανα κινηση απελπισιας καθως δεν ειχα κατι αλλο να δω .Eνω το πρωτο πραγματικα δεν βλεποταν αυτο ειναι λιγο καλυτερο . Αν εξαιρεσεις τα εφε και τα κοστουμια που εχουν ενα ενδιαφερον ολο το υπολοιπο μπαινει στην κατηγορια "και να μην το δεις δεν χανεις τιποτα". 5,8/10 και πολυ του ειναι .
spinemm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ γιατι 1ον συνεχιζεις να επιμενεις και να υπονοεις "πειρατεια" απο μερους μου χωρις να ξερεις ποιες ειναι οι αποψεις μου γυρω απο αυτη, 2ον γιατι συνεχιζεις να επιμενεις χωρις να δεχεσαι το γεγονος οτι ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ειναι η αποψη μου, παλιοκατασταση τι να κανουμε, προσπαθησε να με πεισεις για το αντιθετο!!!! και 3ον εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ γιατι αμεσως το κουτοπονηρο μυαλο σου πηγε σε αυτο που κανεις εσυ ΧΩΡΙΣ να μπορεις να δεχτεις οτι υπαρχει κοσμος που.....πολυ απλα δεν του αρεσει να βλεπει και να ακουει κατι χαλια τουλαχιστον οσο ακομα υπαρχουν λεφτα. 3D δεν το ειδα, δηλαδη εαν το εβλεπα 3d πιστευεις οτι θα μου αλλαζε την αποψη περι space cast away? οχι βεβαια!!! Aπο εκει και περα..... Eιδα το Emperor --> 7/10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις