Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gravity 4/10 δεν ηταν αυτό που περιμενα και το μονο που μου θυμισε ηταν το Ναυαγος σε πιο...space κατασταση!!!

Last Vegas 10/10 απλα.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!!

Kαταρχην δεν ειναι  Gravity αυτο που ειδες  ηταν κατι που εμοιαζε με το Gravity ,oταν το δεις οπως πρεπει τα ξαναλεμε.

Στο Last Vegas λιγο εβαλες γιατι εισαι τοσο αυστηρος?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μαλλον ειδες τη ταινια ΜΟΝΟ για ΑΥΤΗΝ !!!

Το παιζετε πολυ κουλτουρα αλλα αδυνατειτε να κατανοησετε πιο απλα πραγματα. Αυτο σημαινει οτι εχετε μεγαλη ιδεα για τους εαυτους σας.

Με τσάκωσες βρε άτιμε!!!

Mόνος σου το έβγαλες το πόρισμα ή το πέτυχες στην athens voice;

• Like 1

Pi ( π )

Όταν είσαι στα πρόθυρα της μεγαλύτερης ανακάλυψης ενός αριθμού (κλειδί) που ερμηνεύει οτιδήποτε υπαρκτό και ίσως ολόκληρου του σύμπαντος,δεν είναι να αναρωτιέσαι αν οι ψυχολογικές κρίσεις που σου συμβαίνουν είναι φυσιολογικές ή όχι;;

Το ότι το budget ήταν 60.000 δανεικοχορηγία,με παράνομα "νοικιασμένο" χώρο,ηθοποιούς με μεροκάματο και ληγμένο φιλμ,(ενώ κάποιοι με τα μύρια ούτε καν πλησιάζουν..)της δίνει κι άλλο σύν..

Επιβάλλεται η θέαση της

τα είπες όλα.....να προσθέσω μόνο ότι το soundtrack επίσης τα σπάει!

τα είπες όλα.....να προσθέσω μόνο ότι το soundtrack επίσης τα σπάει!

Να φέρω τρυπάνι ή είμαστε okay?

In other news

Ace attorney 2012

Παίζει να ήταν το live action με το μεγαλύτερο budget ever. Γέλασα.

Pi ( π )

Όταν είσαι στα πρόθυρα της μεγαλύτερης ανακάλυψης ενός αριθμού (κλειδί) που ερμηνεύει οτιδήποτε υπαρκτό και ίσως ολόκληρου του σύμπαντος,δεν είναι να αναρωτιέσαι αν οι ψυχολογικές κρίσεις που σου συμβαίνουν είναι φυσιολογικές ή όχι;;

Το ότι το budget ήταν 60.000 δανεικοχορηγία,με παράνομα "νοικιασμένο" χώρο,ηθοποιούς με μεροκάματο και ληγμένο φιλμ,(ενώ κάποιοι με τα μύρια ούτε καν πλησιάζουν..)της δίνει κι άλλο σύν..

Επιβάλλεται η θέαση της

Δες και το following του nolan αν δεν το εχεις ηδη κανει. Η πρωτη του ταινια μεγαλου μηκους, ασπρομαυρη, με budget γυρω στα 5.000$ με ατελειωτες προβες για να γλυτωσουν το παναακριβο φιλμ

• Like 1

Να φέρω τρυπάνι ή είμαστε okay?

In other news

Ace attorney 2012

Παίζει να ήταν το live action με το μεγαλύτερο budget ever. Γέλασα.

εχει βγει ace attorney ταινια?

giphy.gif

hunger games 2(2013):

ηταν καλυτερο απο το πρωτο εξακολουθει βεβαια να ειναι ψιλομαπα το καρπουζι.με μπυρα και τον εγκεφαλο στο off βλεπετε ευχαριστα. τα εφε ειναι ωραια.δεν εχω κατι αλλο να πω.βασικα απο χθες το βραδυ που την ειδα εχω ηδη ξεχασει τη μιση ταινια...

5,5

coal miner's daughter(1980):

παρα πολυ ωραια ταινια.η ιστορια ειναι αληθινη και εχει τρομερο ενδιαφερον.η σισσι ηταν καταπληκτικη στο ρολο.πηγαινει απο 13 σε 30+ και ουτε για ενα δευτερο δεν σκεφτηκα οτι δεν δειχνει για την ηλικια που παιζει.η μουσικη πολυ ωραια.ο τομι λι μετριος.το υπολοιπο καστ αξιολογο.

9/10

Δες και το following του nolan αν δεν το εχεις ηδη κανει. Η πρωτη του ταινια μεγαλου μηκους, ασπρομαυρη, με budget γυρω στα 5.000$ με ατελειωτες προβες για να γλυτωσουν το παναακριβο φιλμ

Το.έβαλα στην watchlist..

Σήμερα έχει Jacob's Ladder

εχει βγει ace attorney ταινια?

giphy.gif

hunger games 2(2013):

ηταν καλυτερο απο το πρωτο εξακολουθει βεβαια να ειναι ψιλομαπα το καρπουζι.με μπυρα και τον εγκεφαλο στο off βλεπετε ευχαριστα. τα εφε ειναι ωραια.δεν εχω κατι αλλο να πω.βασικα απο χθες το βραδυ που την ειδα εχω ηδη ξεχασει τη μιση ταινια...

5,5

coal miner's daughter(1980):

παρα πολυ ωραια ταινια.η ιστορια ειναι αληθινη και εχει τρομερο ενδιαφερον.η σισσι ηταν καταπληκτικη στο ρολο.πηγαινει απο 13 σε 30+ και ουτε για ενα δευτερο δεν σκεφτηκα οτι δεν δειχνει για την ηλικια που παιζει.η μουσικη πολυ ωραια.ο τομι λι μετριος.το υπολοιπο καστ αξιολογο.

9/10

συμφωνώ απόλυτα για το hunger games το μόνο που μου άρεσε περισσότερο και το βρήκα ενδιαφέρον είναι τα τελευταία δέκα λεπτά κατά τα άλλα το concept είναι το ίδιο με αυτό της πρώτης ταινίας. 

Death Race 2 (2010)

Εντάξει μεγαλύτερη βλακεία από το ένα, επειδή έλειπε ο Statham. Κατά άλλα είχε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον η πλοκή γιατί έδειχνε από που προήλθε όλη αυτή η βλακεία με τον Φρανκενστάιν και τα death race.

6/10

Αυστηρος όχι.... Αυστηρη με τον τροπο που το υπονοεις ΜΠΟΡΕΙ....

Kαταρχην δεν ειναι  Gravity αυτο που ειδες  ηταν κατι που εμοιαζε με το Gravity ,oταν το δεις οπως πρεπει τα ξαναλεμε.

Στο Last Vegas λιγο εβαλες γιατι εισαι τοσο αυστηρος?

Λοιπον εάν τωρα υπονοεις και "πειρατεια" θα σου πω ότι επεσες εξω, στον κινηματογραφο το ειδα......(αμεσως όμως ο ελληναρας που κρυβεις μεσα σου να παει ο νους του στο παρανομο και το φθηνο....) για προτεινε μου λοιπον μεγα παντογνωστη και πανμεγιστε σινεφιλ πως είναι το "όπως πρεπει" που προτείνεις?

Αυστηρος όχι.... Αυστηρη με τον τροπο που το υπονοεις ΜΠΟΡΕΙ....

Λοιπον εάν τωρα υπονοεις και "πειρατεια" θα σου πω ότι επεσες εξω, στον κινηματογραφο το ειδα......(αμεσως όμως ο ελληναρας που κρυβεις μεσα σου να παει ο νους του στο παρανομο και το φθηνο....) για προτεινε μου λοιπον μεγα παντογνωστη και πανμεγιστε σινεφιλ πως είναι το "όπως πρεπει" που προτείνεις?

ηθελε να πει οτι δεν εχεις γουστο και δεν μπορεις να βαθμολογησεις.

Το κανουν πολλοι εδω μεσα.

welcome

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...