Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Death Race (2008)

Lol ρε μλκες. Δηλαδή αλήθεια, έχει τόσο κερδοφορία το γκρούπ ηλικίας 13-17 για να βγαίνουν τέτοιες ταινίες;

Πάντως έχω να δηλώσω οτι την απόλαυσα, μετά το μεσημεριανό φαγητό. Ιδανική, ούτε σε νοιάζει σενάριο ούτε τίποτα. Θα δω και τις άλλες δυο :P

Πριν απο περιπου 2 χρονια διαβασα ενα ψυχολογικο βιβλιο στο οποιο ελεγε οτι η πλειοψηφια του καγκοσμιου πλυθησμου ζει με αξιες 15 και κατω χρονων παιδιων.

Π.χ. Οταν το παιδι σου ειναι 7 και του συμπεριφερεσε λες και ειναι 2 το αποτρεπεις να ωριμασει. Το ιδιο λοιπον κανουν και αυτες οι ταινιες, τα show, οι εκπομπες και γενικα η κοινωνια ολη. Σε διαμορφωνουν. Με απλα λογια χειραγωγουν την αντιληψη σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

the secret life of walter mitty

6/10 θα εβαζα.περα απο το τραγουδι του david bowie και τις ωραιες φωτο απο ισλανδια δεν εχει κατι παραπανω η ταινια.ε και η kirsten wiig ωραια αλλα σαν σεναριο οχι κτ ιδιαιτερο.

captain philips 7.5/10

εχει αγωνια μεχρι τελους και το γεγονος οτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα ανεβαζει τα credits.επισης την περιμενα πιο αμερικανοπροπαγνδιστικη αλλα προσπαθει λιγο να δειξει και την πλευρα των σομαλων.θα την προτεινα να τη δειτε παντως.

Carrie

Κριμα για την chloe grace moretz. Το βιβλιο δεν το εχω διαβασει ακομα οποτε ειμαι επιφυλακτικος για το τι γινεται κανονικα. Ειναι απο τις ταινιες, οπου καταλαβαινει καποιος ποσο σημαντικο ειναι το μονταζ. Αν μπορειτε αποφυγετε την και δειτε την παλια (λογικα καλυτερο ηταν)

Enders game

Παιρνεις την ιστορια του Harry Potter, βγαζεις τα μαγικα προσθετεις λιγο απο Full metal jacket,videogames και διαστημα και ολα αυτα με ενα τσουρμο μυξιαρικα. Αυτο ειναι το Εnders game .

O ρολος του Harrison Ford λειτουργει απλα σαν κραχτης , τιποτα το ιδιαιτερο.

Γενικα η ταινια δεν προσφερει συγκινησεις, ειναι οτι πρεπει για να σκοτωσεις την ωρα σου μεχρι να τελειωσει το ποπ κορν. 5/10

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Enough Said

Δεν το περίμενα μ εξέπληξε ευχάριστα αν και δε με λες φαν αυτού του είδους των ταινιών...ωραίοι διάλογοι και σε μερικά σημεία έξυπνοι...

7/10

Επεξ/σία από jokerakias

The Past 2013

Έχοντας δει το  A Separation είχα πολλές απαιτήσεις από τον Farhadi χωρίς όμως να καταφέρει να το πλησιάσει με αυτή την ταινία. Παρ' όλα αυτά είναι ωραίο έργο και εάν δεν είχε τόσο μεγάλη βαθμολογία στο imdb που σε προδιαθέτει για κάτι πολύ καλό θα μου άρεσε περισσότερο.

6.5

(ΥΓ. βγήκε σήμερα στους "θείους" το Catching Fire, επιτέλους γιατί είχε αργήσει)

Shield of straw 2013

Λίγο battle royal, λίγο seven, λίγο chaotic good, much " pedo" και έχεις ολα τα moral dilemmas blown wide open.

Ενα απο τα καλά της ταινίας ειναι οτι δεν ήθελε edit για να γίνει μικρότερη σε διάρκεια...

Riddick (2013)

Καλά, αν την δει κανείς με γυναίκα παει για χωρισμό. Για αντροπαρέα πάντως σχετικά τίμια περιπέτεια scifi. Αν και ήταν προβλέψιμη και βάζω 4/10 δεν θεωρώ πως έχασα τον χρόνο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Her

Όμορφα δοσμένη κριτική για την φύση των σημερινών επιφανειακών σχέσεων και για τον ορισμό της "αγάπης" μέσα από μια εναλλακτική προσεγγιση τύπου Sim1. Όλη η ταινία είναι ο Γιοακίν και η φωνή της Σκάρλετ η οποία παρόλο που δεν εμφανίζεται πουθενά δίνει ρέστα. Olivia Wilde και Rooney Mara για κανά 5 λεπτό και μια καθόλου sexy Amy Adams (καλομάθαμε από το American Μούφα-Hustle). Μου άρεσε πολύ, 2 ώρες πέρασαν γεμάτα.

8,5/10

Loved it

Επεξ/σία από chill
  • Like 1

Δεν περίμενα να δω τίποτα από τα δύο, για την ακρίβεια το μόνο που ήξερα για την ταινία είναι πως παίζει ΑΥΤΗ, και αυτό μου φάνηκε αρκετό σαν λόγος να την τσεκάρω.

Αν πετύχει κάποιος κάποιο μισάωρο πουθενά, δικό μου είναι, το έχασα από την ζωή μου..

Λυπάμαι, αλλά (απ'όσο είδα τουλάχιστον) οι "προβληματισμοί" που θέτει η ταινία στην καλύτερη θα αγγίξουν το κοινό του κοσμοπόλιταν και του νίτρο.

μαλλον ειδες τη ταινια ΜΟΝΟ για ΑΥΤΗΝ !!!

Το παιζετε πολυ κουλτουρα αλλα αδυνατειτε να κατανοησετε πιο απλα πραγματα. Αυτο σημαινει οτι εχετε μεγαλη ιδεα για τους εαυτους σας.

Seconds (1966)

Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία. Η μισή είναι δράμα, με την αισθητική του παλιού κλασσικού Hollywood, αλλά η άλλη μισή είναι ΘΡΙΛΕΡ με κεφαλαία γράμματα και τρομερή αισθητική. Η πρώτη σκηνή(βασικά οι τίτλοι αρχής) και το τέλος είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνοθετικά σκηνές που έχω δει εδώ και πολύ καιρό, με το τέλος να αφήνει μια πικρή βασανιστική αίσθηση.

Προς την μέση είναι λίγο κάπως η ταινία γιατί αλλάζει πολύ το στυλ της ανα περιόδους, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερη και δημιουργεί μια αρκετά άρρωστη creepy ατμόσφαιρα για την φύση και την μοίρα του ανθρώπου. Έχει και κάποιες σκηνές με γιατρούς που μου προσωπικά μου θύμησαν 12 monkeys. Και γενικά υπάρχουν μερικές σκηνές που είναι τρομερές σκηνοθετικά για όποιον τις γουστάρει αυτές τις λίγο άρρωστες, λίγο creepy, λίγο συναισθηματικές ψυχεδελικές.

Επίσης εντύπωση μου έκανε μια σκηνή(ή δύο?) με γυμνό, που δεν βλέπουμε συχνά σε ταινία τόσο παλιά.

7,9/10 Πολύ ξεχωριστή. Αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.

εδιτ: στο ιμδβ λέει horror. ΔΕΝ είναι horror, είναι θρίλερ, έχουν κάνει λάθος. Μυστηρίου είναι πολύ πάντως. Από την αρχή κιολας

• Like 1

Χτες ειδα το Gravity....θα εβαζα ενα 6/10...δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο (προσωπικη αποψη)...ισως σινεμα να ελεγε πιο πολλα.
Προσφατα επισης ειδα το 3096 μερες ... αρκετα καλη ταινια, πραγματευεται την απαγωγη μια κοπελας....αληθινη ιστορια..  

Να προτεινω επισης το Notes On A Scandal (κοινωνικο δραμα θα ελεγα) ... και το one day (2011) ρομαντικο δραμα....αρκετα καλες και οι δυο στο ειδος τους..

Pi ( π )

Όταν είσαι στα πρόθυρα της μεγαλύτερης ανακάλυψης ενός αριθμού (κλειδί) που ερμηνεύει οτιδήποτε υπαρκτό και ίσως ολόκληρου του σύμπαντος,δεν είναι να αναρωτιέσαι αν οι ψυχολογικές κρίσεις που σου συμβαίνουν είναι φυσιολογικές ή όχι;;

Το ότι το budget ήταν 60.000 δανεικοχορηγία,με παράνομα "νοικιασμένο" χώρο,ηθοποιούς με μεροκάματο και ληγμένο φιλμ,(ενώ κάποιοι με τα μύρια ούτε καν πλησιάζουν..)της δίνει κι άλλο σύν..

Επιβάλλεται η θέαση της

• Like 5

Gravity 4/10 δεν ηταν αυτό που περιμενα και το μονο που μου θυμισε ηταν το Ναυαγος σε πιο...space κατασταση!!!

Captain Philips 9/10 πολύ καλη ταινια...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ

The secret life of walter mitty 2/10 συμφωνω ότι μονο το τραγουδι του david bowie αξιζε και οι σκηνες από την Γροιλανδια-Ισλανδια!!!

Escape Plan 7/10 Ωραια ταινια μου αρεσει πολύ που βλεπω παλια ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ του κινηματογραφου να συνεργάζονται ενώ παλαιοτερα κατι τετοιο δεν θα γινοταν ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα.

Last Vegas 10/10 απλα.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!!

RUSH 10/10 ότι και να γραψω είναι λιγο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...