kastoriadis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Brazil Εντάξει, τραγική ταινία...Μάλλον η χειρότερη που έχω δει ever...Θολοκουλτούρα χωρίς ίχνος νοήματος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν έβλεπες κανα τρανσφόρμερ καλύτερα; Αφού δεν είναι για σένα τέτοιες ταινίες 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Υποπτέυομαι ότι πάει σ εμένα αυτό. Το 3 δεν αποτελεί δεκαδικό αριθμό, μια χαρά ακέραιος είναι. Οι αριθμοί στην παρένθεση ήταν επεξηγηματικοί για το πως προέκυψε το 3, αν δε σου αρέσει, ανασκευάζω. better? δεν αναφερομαι σε εσενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το πρόβλημα με αυτούς που είδαν το Don Jon είναι πως 1) Περιμένατε να δείτε κωμωδία 2) Περιμένατε να δείτε κουλτουρο ανησυχο ταινία. Δυστυχώς χάσατε. Υπάρχουν και οι ήσυχες , νορμάλ ταινίες , που πραγματεύονται , με ελαφριά σάτιρα, καθημερινά προβλήματα και όχι δουλεία, πόρνες,παιδοφιλία και το κακό συναπάντημα, γενικότερα ότι κάνει γκελ. Και όχι δεν είναι θέμα κλαρινογαμπρού. Το Don Jon είναι μια ταινία για τα καθημερινα προβλήματα στις σχέσεις νέων και μη ανθρώπων με ελαφριά σάτιρα και ένα κλικ πιο γραφικούς χαρακτήρες. Από την προβληματική οικογένεια με τον πατέρα που είναι κόντρα και την υπερευαίσθητη μάνα που θέλει ένα καλό κορίτσι για τον γιόκα, τις υπερβολές που γυρεύουν όλοι στις σχέσεις τους και πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις αυτά στην καθημερινότητα καθώς και το κυνήγι να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Στο πρόσωπο του Jon, μπορεί κανείς να βρει τα προβλήματα του 18-35 χρονών άντρα, την ανάγκη να τα βάζουμε όλα σε κουτάκια και πως οι ψηλές προσδοκίες για την τέλεια σχέση πέφτουν στο πάτωμα. Γενικότερα έχουμε συνηθίσει τέτοια θέματα να τα βλέπουμε μόνο σε κωμωδίες. Σχέσεις και απαιτήσεις που δεν πάνε πουθενά. Ή σε μελό δράματα. Για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη η ταινία και περιμένω και άλλες τέτοιες προσπάθειες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Έτσι είναι. Και εγώ όταν την έβλεπα τη σταμάτησα 4-5 φορές να σιγουρευτώ πως δεν την έχει σκηνοθετήσει ο Αγγελόπουλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Fahrenheit 451 (1966)...O Φρανσουά Τρυφώ μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρ. Μπράντμπερι...κριτική πάνω σε μια ολοκληρωτική μελλοντική κοινωνία που απαγορεύει τον γραπτό λόγο...τροφή για σκέψη! http://www.imdb.com/title/tt0060390/?ref_=nm_knf_t2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με αυτούς που είδαν το Don Jon είναι πως 1) Περιμένατε να δείτε κωμωδία 2) Περιμένατε να δείτε κουλτουρο ανησυχο ταινία. Δυστυχώς χάσατε. Υπάρχουν και οι ήσυχες , νορμάλ ταινίες , που πραγματεύονται , με ελαφριά σάτιρα, καθημερινά προβλήματα και όχι δουλεία, πόρνες,παιδοφιλία και το κακό συναπάντημα, γενικότερα ότι κάνει γκελ. Και όχι δεν είναι θέμα κλαρινογαμπρού. Το Don Jon είναι μια ταινία για τα καθημερινα προβλήματα στις σχέσεις νέων και μη ανθρώπων με ελαφριά σάτιρα και ένα κλικ πιο γραφικούς χαρακτήρες. Από την προβληματική οικογένεια με τον πατέρα που είναι κόντρα και την υπερευαίσθητη μάνα που θέλει ένα καλό κορίτσι για τον γιόκα, τις υπερβολές που γυρεύουν όλοι στις σχέσεις τους και πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις αυτά στην καθημερινότητα καθώς και το κυνήγι να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Στο πρόσωπο του Jon, μπορεί κανείς να βρει τα προβλήματα του 18-35 χρονών άντρα, την ανάγκη να τα βάζουμε όλα σε κουτάκια και πως οι ψηλές προσδοκίες για την τέλεια σχέση πέφτουν στο πάτωμα. Γενικότερα έχουμε συνηθίσει τέτοια θέματα να τα βλέπουμε μόνο σε κωμωδίες. Σχέσεις και απαιτήσεις που δεν πάνε πουθενά. Ή σε μελό δράματα. Για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη η ταινία και περιμένω και άλλες τέτοιες προσπάθειες. Ωραια τα ειπες. Παρεμπιπτοντως. Συγκριτικα με αλλες οικογενειες μια χαρα υγιης ηταν αυτη. Εχει γελιο και τροφη για σκεψη. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από doubtful Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Blue Jasmine Τα χαμόγελα και τα γελάκια μου κόπηκαν στα πρώτα 10 λεπτά και από εκεί και πέρα μου έμεινε το σφίξιμο στο στομάχι. Τζαζ μουσικούλα, φωτεινή, "αισιόδοξη" και καθαρή φωτογραφία στο 99% του έργου, αλλά πολλή ασφυξία και ψυχοπλάκωμα. Το συνηθίζει αυτό ο Allen, αλλά αυτή τη φορά το έφτασε στα άκρα. Για την Blanchett τα είπαν και όλοι οι υπόλοιποι εδώ και αλλού, είναι συγκλονιστική. Το καλλιτεχνικό κομμάτι του έργου με απασχόλησε πολύ λιγότερο από τα μηνύματα του. Τελικά άνθρωποι τύπου Jasmine και Βίκυς Σταμάτη είναι θύτες ή θύματα; Και ο Allen προσπαθεί να τους υπερασπιστεί, να τους γελοιοποιήσει περαιτέρω ή απλά μας τους παρουσιάζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Das Boot (1981) Είδα το directors cut που είναι 3,5 ώρες. Δεν το μετάνοιωσα. Αν μη τι άλλο είναι από τις ταινίες που η μεγάλη διάρκεια είναι πολύ στα υπέρ τους παρότι που σε μεγάλο μέρος γίνονται τα ίδια πάνω κάτω πράγματα. Αλλά κύλησε πολύ γρηγορότερα από πίστευα αρχικά. Η ταινία έχει πολύ καλή σκηνοθεσία, αλλά έχει και τρομερή φωτογραφία. Δείχνει μερικά γαμάτα πλάνα του υποβρυχίου να στέκεται στην επιφάνεια με τους ναύτες να κοιτάνε με τα κυάλια καθώς τους πνίγει η γκρίζα ομίχλη που φτιάχνουν γαμάτη ατμόσφαιρα. Κατά τάλλα, φόβος, απόγνωση, αίσθηση αδικίας και αγωνίας είναι στο τέρμα. Δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με υπερβολές ούτε με φτηνά κόλπα. Δεν ξέρω πόσο τεχνικά ακριβής είναι η ταινία(καθώς δεν έχω βρεθεί σε υποβρύχιο εν μέσω πολέμου) αλλά πιστεύω πως είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό υπάρχει. Τεράστια εντύπωση μου προκάλεσε πόσο πενιχρά ήταν τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούσε ένα υποβρυχιο του '40 για να πολεμήσει. Προχωρούσε σχεδόν στα τυφλά μόνο με έναν ασυρματιστή να τους λέει αν ακούγεται κάποια προπέλα από μακρυά. Ούτε σόναρ δεν είχαν, θα μπορούσαν να χτυπήσουν φάλαινα στο δόξα πατρί και να νομίσουν πως τους την πέσανε οι Ιάπωνες. Δεν έχω να πω πολλά, παρά μόνο πως είναι μια ταινιάρα από τις λίγες με πολύ "γνήσια" συναισθήματα και πολύ όμορφη αισθητική. Και με τρομερό τέλος. Ίσως είχα και κάτι τελευταίο αλλά το ξέχασα. Ωστόσο, το σχόλιο που ήθελα να κάνω από την μέση κιόλας της ταινίας, είναι ότι αναρωτιούνται μετά οι Γερμανοί γιατί χάσανε τον πόλεμο... 8,5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το πρόβλημα με αυτούς που είδαν το Don Jon είναι πως 1) Περιμένατε να δείτε κωμωδία 2) Περιμένατε να δείτε κουλτουρο ανησυχο ταινία. Δεν περίμενα να δω τίποτα από τα δύο, για την ακρίβεια το μόνο που ήξερα για την ταινία είναι πως παίζει ΑΥΤΗ, και αυτό μου φάνηκε αρκετό σαν λόγος να την τσεκάρω. Αν πετύχει κάποιος κάποιο μισάωρο πουθενά, δικό μου είναι, το έχασα από την ζωή μου.. Λυπάμαι, αλλά (απ'όσο είδα τουλάχιστον) οι "προβληματισμοί" που θέτει η ταινία στην καλύτερη θα αγγίξουν το κοινό του κοσμοπόλιταν και του νίτρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 The Wolf of Wall Street 3ωρη ταινία με τον Ντι Κάπριο να είναι εξαιρετικός. Αξίζει 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 A single shot 2013 Το πρωτο μέρος της ταινίας ειναι εξαιρετικο, το δεύτερο αγγίζει τα όρια του generic, το τέλος ήταν "σωστό". Όπως και να εχει, υπήρχαν πολλές και εξαιρετικές ερμηνιες. True acting, που λένε και στο χωριό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν περίμενα να δω τίποτα από τα δύο, για την ακρίβεια το μόνο που ήξερα για την ταινία είναι πως παίζει ΑΥΤΗ, και αυτό μου φάνηκε αρκετό σαν λόγος να την τσεκάρω. Αν πετύχει κάποιος κάποιο μισάωρο πουθενά, δικό μου είναι, το έχασα από την ζωή μου.. Λυπάμαι, αλλά (απ'όσο είδα τουλάχιστον) οι "προβληματισμοί" που θέτει η ταινία στην καλύτερη θα αγγίξουν το κοινό του κοσμοπόλιταν και του νίτρο. Η αυτούς που έχουν ή είχαν γκόμενα ας πούμε. Και αυτό ακριβώς λέω ποιο πάνω. Πως αυτά τα θέματα συνήθως τα αγγίζουν κωμωδίες, ρομ κομ και τέτοια. Καιρός να τα δούμε και σε μια χαλαρή ταινία. Δεν είναι προβληματισμοί έξω από τη ζωή μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Death Race (2008) Lol ρε μλκες. Δηλαδή αλήθεια, έχει τόσο κερδοφορία το γκρούπ ηλικίας 13-17 για να βγαίνουν τέτοιες ταινίες; Πάντως έχω να δηλώσω οτι την απόλαυσα, μετά το μεσημεριανό φαγητό. Ιδανική, ούτε σε νοιάζει σενάριο ούτε τίποτα. Θα δω και τις άλλες δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Brazil Εντάξει, τραγική ταινία...Μάλλον η χειρότερη που έχω δει ever...Θολοκουλτούρα χωρίς ίχνος νοήματος!!!! Α? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις