Captain Nemo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μόλις είδα το μέλι και άρεσεν μου πολλάν και όχι λίγαν. http://www.imdb.com/title/tt2357461/
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Scarface (1983) Καλή ταινία. Όχι βέβαια κανα αριστούργημα όπως υποστηρίζουν πολλοί αλλά είναι καλή. Μερικά από τα μειωνεκτήματα είναι πως μερικές σκηνές πιστολιδιού έχουν την αφέλεια των αμερικανικών ταινιών όπως το ότι ο καλός με περίστροφο σκοτώνει 10 κακούς με αυτόματα, το ότι ο πυροβολημένος δεν πέφτει απλά κάτω αλλά πρέπει να πέσει προς τα πίσω από την ορμή της σφαίρας πηδώντας τελικά από μπαλκόνι και κάτι τέτοια που είναι μεν μικρά αλλά αρκετά να με ξενίσουν. Επίσης δεν μας έδειξε ποτέ πως έφτασε ο Τονυ να κάνει διασυνδέσεις και φίλους κατά την αναρίχηση στην εξουσία, καθώς ήταν απλά μετανάστης στην αρχή σε ξένο τόπο. Στα θετικά είναι πρώτα απόλα η μεγάλη παράσταση του Αλ αλλά και το πως αντιμετωπίστηκε από τον σκηνοθέτη. Μετά από πολύ λίγο χρόνο από την αρχή της ταινίας, έχουμε μάθει τι ρόλο βαράει ο Τόνυ Μοντάνα, έχουμε μάθει τον χαρακτήρα του και έχουμε πιάσει τον παλμό. Έχει προσωπικότητα και είναι μοναδικός. Είναι χαρακτήρα που θα μάθει και θα τον θυμούνται. Δεν το καταφέρνουν πολλές ταινίες να το κάνουν αυτό(και ειδικά από τόσο νωρίς). Επίσης τα ηχητικά εφέ έκαναν καλή δουλειά στο χτίσιμο της έντασης σε αρκετές περιπτώσεις.Υπάρχουν πολλά σημεία βέβαια που έκανα χωρίς να το θέλω συγκρίσεις με τον νονό, και εκεί καταλαβαίνω πόσο by far ανώτερη ταινία είναι η δεύτερη.8/10 1
Geosim79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 The Third Man (1949)...Ασπρόμαυρο αριστούργημα μυστηρίου με φόντο την μεταπολεμική Βιέννη και έναν καταπληκτικό Orson Welles...10/10 χωρίς υπερβολή! http://www.imdb.com/title/tt0041959/?ref_=fn_al_tt_3 1
alex_000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Cassandra's Dream είπα να δω ακόμη μια ταινία του woody allen. Πολύ μέτρια. Καλούτσικο στορυ και σενάριο, κακές ερμηνείες από όλο το main cast (με εξαίρεση ίσως τον Collin Farel σε κάποια σημεία της ταινίας) και σκηνοθεσία σαν να είναι σχολικό project. Γενικά 5.5 / 10, αν αναλογιστούμε ότι είναι του woody allen 3/10
gavros10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Rush Ταινιαρα με τα ολα της. Ο Daniel Brühl ηταν φανταστικος. Μου αρεσαν οι συνεχης "μαχες" αναμεσα στους δυο χαρακτηρες. Εχω την αισθηση οτι δεν ταιριαζαν μερικες σκηνες οπου ο νικι λαουντα ειναι τοσο επικριτικος λες και τιμωρει καποιο μικρο παιδακι. Και το στυλ του bruhl σε εκεινα τα σημεια δεν ηταν και το καλυτερο αλλα μαλλον ετσι ειναι στην πραγματικοτητα ο νικι λαουντα. Παρεπιπτοντως, δεν προταθηκε ουτε για ενα οσκαρ
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 American hustle (2013) Ωχ παναγίαμ..αυτή η ταινία είναι πραγματικά μια άσχημη εμπειρία. Καταρχάς κρατάει πάρα πάρα πολύ και οι διάλογοι είναι ότι να ναι. Οι χαρακτήρες μιλάνε και μιλάνε και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κουράσουν. Το στορι βαρετο.Αυτή η ταινία είναι ο ορισμός του λάθος casting. Καμιά χημεία και όλοι αντιπαθητικοι και αδιάφοροι χαρακτήρες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είναι μια ταινία που δεν έχει ισορροπία. Όταν έιχε αστείες σκηνές έβγαζε αμηχανία και όταν είχε σοβαρές ήταν σαν να έβλεπα άλλη ταινία. Καμιά μα καμία συνοχή. Τα ρούχα και το μακιγιάζ αδιάφορα. Οι υποψηφιότητες που πήρε για τα οσκαρ είναι η πρώτη τρολιά του 14. Ένα 4 και πολύ του είναι... 3
kgian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Blue jasmine. Σχετικά βαρετό και χωρίς ενδιαφέρον. Τι να το κάνω αν έπαιζε καλά η cate blanchet, η ιστορία ήταν ανούσια. 5/10 από εμένα. 1
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 The fifth estate, ξέρω ότι δεν πλασάρεται σαν αληθινή ιστορία, αλλά το bias απέναντι στον Assange, δεν έχει όρια, παραλίγο να λυπηθώ τους καημένους τους αμερικάνους που τους χτύπησε τόσο βαριά η μοίρα. In other news, πολύ καλές ερμηνείες απ τους Benedict Cumberbatch και Daniel Brühl. 3/10 (1,5 για τον Cumberbatch κι 1,5 για τον Brühl, τα υπόλοιπα, 0 εις το πηλίκο).
Evilsmile Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μια ερώτηση, όταν βάζετε δεκαδικά στην βαθμολογία σας το κάνετε σοβαρά ή τρολλάρετε; 2
revolver1990 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μια ερώτηση, όταν βάζετε δεκαδικά στην βαθμολογία σας το κάνετε σοβαρά ή τρολλάρετε; Τρολλάρουμε όλοι εκτός τον Deadorganplayer 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Enter The Void Οπτικά και εικαστικά η ταινία παίρνει άριστα. Θεματολογικά πολύ ενδιαφέρουσα, ο τρόπος απόδοσης ιδιαίτερος.. γεγονός που θα διχάσει τον μέσο σινεφίλο του insomnia. Ξέρει κανείς άραγε με ποιά μέθοδο γυρίζουν τις σκηνές που η κάμερα αιωρείται πάνω από μία πόλη ή από το πρωταγωνιστή, κατεβαίνει, μπαίνει μέσα σε κτήρια και ξανανεβαίνει στον ουρανό....πάντα το είχα απορία αυτό... το 80% της ταινίας έτσι ήταν. Επίσης, πολύ δυνατό title opening sequence... Busted! Που ειναι η βαθμολογια σου ? ε?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Busted! Που ειναι η βαθμολογια σου ? ε? Εσκεμμένα δεν βαθμολόγησα. Ήμουν πολύ μπερδεμένος. 1
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μια ερώτηση, όταν βάζετε δεκαδικά στην βαθμολογία σας το κάνετε σοβαρά ή τρολλάρετε;Υποπτέυομαι ότι πάει σ εμένα αυτό. Το 3 δεν αποτελεί δεκαδικό αριθμό, μια χαρά ακέραιος είναι. Οι αριθμοί στην παρένθεση ήταν επεξηγηματικοί για το πως προέκυψε το 3, αν δε σου αρέσει, ανασκευάζω. 3/10 (50% για τον Cumberbatch και 50% για τον Brühl, τα υπόλοιπα, 0 εις το πηλίκο).better?
gavros10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Don Jon Τελειως λαθος επιλογη του Joseph gordon-levitt η πρωτη σκηνοθετικη του αποπειρα σε κανονικη ταινια να ειναι ετσι φτιαγμενη. Λες και ειχε απωθημενο απο μικρος της julianne moore και προσφατα απεκτησε και την scarllet, και με την φημη που εχει αποκτησει βρηκε τροπο να τις "αποκτησει". Εφτιαξε λοιπον εναν ρηχο κλαρινογαμπρο και τον υποδηθηκε πολυ πειστικα. Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι οτι δεν τον ειχαμε δει ποτε ετσι στο παρελθον και ηταν ενα πολυ αντιφατικο δημιουργημα του σε σχεση με την εικονα του καλου παιδιου. Το σεναριο ηταν προβληματικο αλλα προς το τελος εφτιαξε λιγο.
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ε ναι...το καλό με το don jon είναι ότι εξαρχής γνώριζες τι θα δεις οπότε αντίστοιχα και οι απαιτήσεις σου δεν είναι υψηλές...(τουλάχιστον οι δικές μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις