Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανησυχώ γιατί από ότι βλέπω είμαι ο μόνος που έχει δει το Escape Plan.

Stallone και Schwarzenegger σε άλλη μια χαζή,με άπειρα σκηνοθετικά/σεναριακά κλισέ ταινία.Αν σας άρεσαν στο expendables τότε υπάρχει ελπίδα να σας αρέσουν και δω.5/10

Πέρασε η ώρα τουλάστιχον.

το ειδα χτες.

τιποτα το σπουδαιο οντος.

το μονο που θελεις να δεις πως θα τελειωσει....

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Rush 2013  

Καλογυρισμένη ταινία με σενάριο πολύ κοντά στην πραγματικότητα. 8/10

Link.png Site: Don Jon 2013

δεν ξέρω αν δεν είμαι του είδους (αλήθεια σε τι είδος εντάσσεται αυτή η ταινία) ή αν η ταινία ήταν όντως μάπα. Την είδα (δυστυχώς) όλη γιατί περίμενα κάτι ενδιαφέρον, κάποια έκρηξη. Τζάμπα χρόνος και ένα επιεικέστατο 4/10

Link.png Site: The Hunt 2012

Δυνατό σενάριο που ενσαρκώνεται από δυνατό cast. Σε κρατάει σε αγωνία μέχρι τέλους και σε δίνει τροφή για σκέψη. Ένα σίγουρο 10/10 από μένα.

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: Rush 2013  

Καλογυρισμένη ταινία με σενάριο πολύ κοντά στην πραγματικότητα. 8/10

Link.png Site: Don Jon 2013

δεν ξέρω αν δεν είμαι του είδους (αλήθεια σε τι είδος εντάσσεται αυτή η ταινία) ή αν η ταινία ήταν όντως μάπα. Την είδα (δυστυχώς) όλη γιατί περίμενα κάτι ενδιαφέρον, κάποια έκρηξη. Τζάμπα χρόνος και ένα επιεικέστατο 4/10

Δυνατό σενάριο που ενσαρκώνεται από δυνατό cast. Σε κρατάει σε αγωνία μέχρι τέλους και σε δίνει τροφή για σκέψη. Ένα σίγουρο 10/10 από μένα.

Ακριβώς,ακόμα περιμένω μια ταινία μετά το 2012 καλύτερη του Hunt.

Δημοσ.

10/10 και απο εμενα

Δημοσ.

^^^^

10ράκι και απο εμένα...Ο Mads Mikelssen μεγάλη ερμηνεία!

είδα χθες το ''Tinker Tailor Soldier Spy'' aka ''Και ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι''. Καταπληκτική Ψυχροπολεμική ταινία κατασκοπίας με τρομερό καστ Gary Oldman,Benedict Cumberbatch,Colin Firth,Tom Hardy,John Hurt....μην περιμένετε πιστολίδια και κυνηγητά!

http://www.imdb.com/title/tt1340800/?ref_=rvi_tt

Δημοσ.

1. ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ 2-3 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

Μπορεί να έχει κλάσει όλο το πληκτρολόγιο, εκτός απ' το num-pad...

Δημοσ.

^^^^

10ράκι και απο εμένα...Ο Mads Mikelssen μεγάλη ερμηνεία!

είδα χθες το ''Tinker Tailor Soldier Spy'' aka ''Και ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι''. Καταπληκτική Ψυχροπολεμική ταινία κατασκοπίας με τρομερό καστ Gary Oldman,Benedict Cumberbatch,Colin Firth,Tom Hardy,John Hurt....μην περιμένετε πιστολίδια και κυνηγητά!

http://www.imdb.com/title/tt1340800/?ref_=rvi_tt

Ειναι πολυ καλη , απ'τις καλυτερες μυστηριου/θριλερ (ψυχολογικο/ατμοσφαιρικο οχι τρομου κλπ.) της δεκαετιας για εμενα , αλλα δεν ειναι για ολους , μην περιμενετε δραση οπως πχ στα Bourne series .

• Like 1
Δημοσ.

American Hustle

Τα μπουμπις της Amy Adams όπως αναδεικνύονταν μέσα από την γκαρνταρόμπα των 80´s ήταν τα μόνα που με κράτησαν να μην κλείσω ένα εξαιρετικά ΒΑΡΕΤΟ φίλμ. 2+ ωρες ταινία, δεν απογειώθηκε πουθενά, κανενα ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες και ένα άκρως αναμενόμενο τελείωμα. Ο ορισμός του αδιάφορου. Murica Bullshit θα ταν τέλεια περιγραφικός τίτλος.

4/10

• Like 1
Δημοσ.

Escape Plan

Ο sly ψιλοκαλός..ο άλλος, κυβερνήτης κομπάρσος..

βλέπετε με ποπ κορν

-------------------------------------------------

All Is Lost

Αν είχα περιορισμένο χρόνο ή κάτι καλύτερο να κάνω,δεν υπήρχε περίπτωση.

Δεν έχει λόγο ύπαρξης

Δημοσ.

Link.png Site: Escape Plan

Βλεπεται ανετα,εγω το διασκεδασα.

Δε λειπουν απο μεσα οι κλισε αμερικανιες αλλα λογικο ειναι με Αρνολντ και Σταλονε πρωταγωνιστες.

Όποιοι προτειναν το About Time, θέλουν σκότωμα. Επιεικώς μέτρια... 5 και με το ζόρι.

http://www.imdb.com/title/tt2194499/?ref_=nv_sr_1

Eγω το ειδα ευχαριστα με παρεα και το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο.

Και νομιζω οτι καταφερνει να περασει και 1-2 μηνυματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...