DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 The Artist Artistic επιλογη, απο αυτες που γουσταρει η Ακαδημια και σιγουρα θα σαρωσει στα Οσκαρ, πολυ καλο το κολπακι με τον βωβο και η ματια στο περασμα των εποχων στο σινεμα της αρχης του προηγουμενου αιωνα, το προβλημα ειναι οτι οπως ολα τα tribute σε μια γλυκιτερη εποχη (βλ πχ το Super 8 για τις Σπιλμπεργκικες) εμενα προσωπικα με κραταει μεχρι ενος σημειου. Ηταν πολυ φανερο το πως θα εξελιχθει η ταινια, εξαλλου δεν ηταν αυτο το ζητουμενο του Χαντανεβιτσιους, απλα προσωπικα δεν ειμαι υπερ της τεχνης για την τεχνη και υπερ της τεχνοτροπιας σε πρωτο πλανο (γι'αυτο στο ΜοΜΑ ειχα φριξει) All in all ενα 6,5αρι μην πω 7αρι το δικαιουται - εξαιρετικος ο πρωταγωνιστης, ισως αξιζει Οσκαρ ερμηνειας - απλα για μενα δεν ειναι για παραπανω 6,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 The Change-Up http://www.imdb.com/title/tt1488555/ Ωραία ταινιούλα για να περάσει η ώρα ευχάριστα. 6.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ταινιαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 anonymous 2011 καλο εως αρκετα καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 2046 http://www.imdb.com/title/tt0212712/ δεν μαρεσε..πολυ χειροτερο αποτι το περιμενα..αδιαφορο τελειως..με την σκηνοθεσια να προσπαθει να τραβηξει ολα τα φωτα πανω της ..με αποτελεσμα να γινεται πολυ κουραστικη η ταινια..και για μενα ανουσια.. 5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μολις ειδα μια παρα πολυ καλη ταινια!!!celda 211 (κελι 211)Link δεν ξερω αν το εχετε δει!!!ειναι ισπανικη παραγωγη!!ειναι ταινιαρα...εχει πολυ καλη ιστορια...πολλοι καλοι οι ηθοποιοι..αν και οχι γνωστοι παιζουνε παρα πολυ καλα! οσοι δεν την εχετε δει σας την προτεινω ανεπιφυλακτα! 9/10 Μολις την τελειωσα.. Πολυ καλη προταση!! Τη συστηνω κι εγω με τη σειρα μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα χρόνο και είδα το Source Code. Για ακόμα μια φορά μπαίνω σε ταινία χωρίς να έχω δει trailer. Το μόνο που θυμόμουν αμυδρά είναι ότι κάποιος μου είπε ότι του θύμισε inception, αλλά στο πολύ καλύτερο. Για μένα, ok, υπήρχε οριακά μια συσχέτιση αλλά τελικά πολυ διαφορετικά θέματα, πολυ διαφορετικές ταινίες. Η ταινία ήταν γενικά καλή, όντως θύμιζε χίλια δυο πράγματα από άλλες ταινίες (κάποια πολύ τρανταχτά) χωρίς να καταφέρνει να είναι καλύτερη από αυτά. Επίσης, όσο κι αν προσπάθησε να βάλει και άλλους στην ιστορία δυστυχώς είχε μόνο ένα χαρακτήρα να κάνει παιχνίδι. Τέλος έπρεπε να τελειώσει πολύ νωρίτερα. Κάτι σαν το LOTR 3 ένα πράγμα (στο πιο ήπιο ευτυχώς). Το φινάλε-μετά-το-φινάλε ήταν για ντομάτες. Είχε πάντως κάτι (αν και απλό) να πει κι είχε ενδιαφέρον μέχρι κανένα *edit* πεντάλεπτο πριν τους τίτλους τέλους. Βαθμολογία 7.5/10 γιατί ήμουν και σε διάθεση να δω τέτοια ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos.Powers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα χρόνο και είδα το Source Code. Για ακόμα μια φορά μπαίνω σε ταινία χωρίς να έχω δει trailer. Το μόνο που θυμόμουν αμυδρά είναι ότι κάποιος μου είπε ότι του θύμισε inception, αλλά στο πολύ καλύτερο. Για μένα, ok, υπήρχε οριακά μια συσχέτιση αλλά τελικά πολυ διαφορετικά θέματα, πολυ διαφορετικές ταινίες. Η ταινία ήταν γενικά καλή, όντως θύμιζε χίλια δυο πράγματα από άλλες ταινίες (κάποια πολύ τρανταχτά) χωρίς να καταφέρνει να είναι καλύτερη από αυτά. Επίσης, όσο κι αν προσπάθησε να βάλει και άλλους στην ιστορία δυστυχώς είχε μόνο ένα χαρακτήρα να κάνει παιχνίδι. Τέλος έπρεπε να τελειώσει πολύ νωρίτερα. Κάτι σαν το LOTR 3 ένα πράγμα (στο πιο ήπιο ευτυχώς). Το φινάλε-μετά-το-φινάλε ήταν για ντομάτες. Είχε πάντως κάτι (αν και απλό) να πει κι είχε ενδιαφέρον μέχρι κανένα *edit* πεντάλεπτο πριν τους τίτλους τέλους. Βαθμολογία 7.5/10 γιατί ήμουν και σε διάθεση να δω τέτοια ταινία. Εμενα οταν την ειχα δει μου ειχε φανει fail αλλα κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μόλις είδα το Anonymous. Πολυ καλή ταινία, η βαθμολογία του imdb δεν ανταποκρίνεται με την καμία παναγία. Πάρα πολυ καλές ερμηνείες, πραγματικά είχα πολυ καιρό να δώ συνολικά τόσο καλές ερμηνείες. Ακόμα και οι ηθοποιοί που έπαιζαν τους ηθοποιού σε έργα του Σαίξπηρ ήταν απίστευτοι (πεταγόμουν αμέσως Αγγλία σε ένα θέατρο να τους απολαύσω). Σκηνικά, κοστούμια, μουσική ερμηνείες έδωσαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα και πραγματικά σε ταξίδεψαν στην εποχή. Το σενάριο μεστό και δεμένο, δουλεμένο ώστε να μην σε κάνει να βαριέσαι ούτε λεπτό. Η μόνη παραφωνία ήταν η ερμηνεία του ρόλου του Σαίξπηρ, που κατα την άποψη μου ήταν έναν τόνο πιο υπερβολική απο ότι θα έπρεπε (Σίγουρα ήταν επιτηδευμένο και έπαιξε υποστήριξε σωστά την ιστορία αλλα εμένα μου ξένισε λιγάκι). Τώρα το άν βασίζεται ή όχι σε αληθινά γεγονότα μου είναι αδιάφορο. Την συστήνω ανεπιφύλακτα 8,5/10 απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 The Artist Artistic επιλογη, απο αυτες που γουσταρει η Ακαδημια και σιγουρα θα σαρωσει στα Οσκαρ, πολυ καλο το κολπακι με τον βωβο και η ματια στο περασμα των εποχων στο σινεμα της αρχης του προηγουμενου αιωνα, το προβλημα ειναι οτι οπως ολα τα tribute σε μια γλυκιτερη εποχη (βλ πχ το Super 8 για τις Σπιλμπεργκικες) εμενα προσωπικα με κραταει μεχρι ενος σημειου. Ηταν πολυ φανερο το πως θα εξελιχθει η ταινια, εξαλλου δεν ηταν αυτο το ζητουμενο του Χαντανεβιτσιους, απλα προσωπικα δεν ειμαι υπερ της τεχνης για την τεχνη και υπερ της τεχνοτροπιας σε πρωτο πλανο (γι'αυτο στο ΜοΜΑ ειχα φριξει) All in all ενα 6,5αρι μην πω 7αρι το δικαιουται - εξαιρετικος ο πρωταγωνιστης, ισως αξιζει Οσκαρ ερμηνειας - απλα για μενα δεν ειναι για παραπανω 6,5/10 μολις το ειδα και εγω.. ακριβως με τον παραπανω, μου φαινεται πολυ ντορος για το τπτ.. εξακολουθω να βρισκω ταινια της χρονιας το Drive.. Υ.Γ. Emm μηπως, λεω μηπως, η ταινια ειναι λιγο clopy/paste του Singing in the Rain??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 πολυ πλαστελινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το αλογο του πολεμου (war horse) http://www.imdb.com/title/tt1568911/ Απ τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τον τελευταιο καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 πολυ πλαστελινη Την είχα δει με τους φίλους μου το καλοκαίρι... είναι απο αυτές τις ταινίες που παρόλο που είναι θρίλερ, ξέρεις οτι τις παίρνεις για κομωδίες Δες και το "Dagon" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μόλις είδα το Real Steel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 State of Grace Sean Penn, Ed Harris & Gary Oldman στο καλύτερο ρόλο που τον έχω δει προσωπικά (τρελός σάικο). Ωραίο ταινιάκι, σε μερικές στιγμές μου θύμιζε το Ταξιτζή όσον αφορά το κομμάτι της κινηματογράφισης της Νέας Υόρκης (ιεροσυλία το ξέρω, απλά μου το θύμισε όμως). Το πιο περίεργο με αυτή τη ταινία είναι όχι το ότι δε την είχα δει αλλά το ότι δε γνώριζα καν την ύπαρξη της. Όσο ζεις μαθαίνεις τελικά. 6,8/10 (ελέω Gary Oldman) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις