Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Site: The Butler Ταινια σχετικα με τις φυλετικες διακρισεις στις ΗΠΑ μεσα απο την διαδρομη ενος εγχρωμου που εφτασε να γινει μπατλερ στον Λευκο Οικο για περιπου 30 χρονια.Καλη προσπαθεια ,εξαιρετικη ερμηνεια απο τον Whitetaker oπως παντα και miscasting η Oprah (ναι η γνωστη) η οποια εκτος απο τους προφανεις λογους δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμμετειχε. Απο την ταινια μπορουμε να διαπιστωσουμε πολυ ευκολα γιατι η εκλογη του πρωτου αμερικανου μαυρου προεδρου θεωρειτε υπερβαση ακομα και τον 21ο αιωνα σε μια χωρα που ειναι μωσαικο εθνοτητων και τουλαχιστον 20 χρονια μπροστα απο τις υπολοιπες αναπτυγμενες (απο εμας ειναι πολυ περισσοτερο). 7,5/10
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 The Mortal Instruments: City of Bones Αρκετά μέτριο, με λίγες καλές σκηνές και ελλιπής εμβάθυνση χαρακτήρων (ειδικά σε μια παραγωγή 2 ωρών!) Επίσης, χαρακτηριστική περίπτωση ταινίας, που ενώ έχει και πολύ καλούς ηθοποιούς, τους έχει ως δευτερεύοντες-τριτεύοντες χαρακτήρες και είναι κατά το 90+ % κτισμένη γύρω απ' την νεαρά και τον "καλό" της.
panagos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το είδα κι εγώ το Don Jon. Είχε κάποιες καλες σκηνές αλλά γενικα νομίζω η σκηνοθεσία του Levitt ήταν πολύ μέτρια. Πολύ κακό editing. Εντάξει, βλέπεται όμως. 5,8/10 Εγώ το έκλεισα στην μέση. Και δεν νύσταζα. 1/10. Αυτό που μου έμεινε από την ταινία είναι ένας τύπος που τον παίζει, εξομολογείται και στρώνει το κρεβάτι του. We're the Millers Not bad αλλά όχι και τίποτα φοβερό. Έπιασα τον εαυτό μου να βαριέται στα μέσα της ταινίας. Σε κάποιες φάσεις το παραδιακωμωδούν και χάνει πόντους καθώς ξεφεύγει αρκετά από την πραγματικότητα. Αναπόφευκτη η σύγκριση με το Horrible Bosses λόγω cast αλλά και ρόλου της Aniston (ξεκωλάκι με αρχές). Αξίζει να τη δείτε. 6.5/10 Στο Horrible Bosses βάζω 7.2/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που μου έμεινε από την ταινία είναι ένας τύπος που τον παίζει, εξομολογείται και στρώνει το κρεβάτι του. Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της εξομολόγησης νομίζω ότι μπορούμε άνετα να ταυτιστούμε μαζί του. 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της εξομολόγησης νομίζω ότι μπορούμε άνετα να ταυτιστούμε μαζί του. Αν εξαιρέσεις και την Scarlett... Άντε περιμένω εντυπώσεις για το Carrie(2013) ρίχτε
doubtful Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Mister Lonely 9.5/10 Ομορφη ταινια. Τροφη για σκεψη και αναζητηση.
thermo-sifounas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν εξαιρέσεις και την Scarlett... Άντε περιμένω εντυπώσεις για το Carrie(2013) ρίχτε Μετριο στα ορια του κακου, 4 με 5 στα 10 απο εμενα. Σε μια ταινια που βασιζεται σε κλασσικη και εχεις μαντεψει στα πρωτα 10 λεπτα τι θα συμβει ως το τελος, τουλαχιστον κοιτας να δημιουργησεις μια υποτυπωδη ατμοσφαιρα αγωνιας. Αντ αυτου, ενιωσα οτι βλεπω ενα λιγο πιο harsh επεισοδιο του Glee η καποιο παρομοιο teen drama και οχι horror movie 1
Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Rush Ακόμη και αν όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν για πέταμα, αξίζει κάποιος να την δει έστω και μόνο για την ανατριχιαστική φωτογραφία της και την μουσική της.Η ταινία φυσικά σε κάθε της τομέα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί για πέταμα, από τις πιο πλήρεις, προσεγμένες, ολοκληρωμένες ταινίες του '13. Πολλές φορές έμεινα με το στόμα ανοιχτό από την αναπαράσταση της εποχής και τις μικρές λεπτομέρειες με ουσία, αλλά η κορυφαία στιγμή της ταινίας για εμένα ήταν ο Commendatore καθισμένος στην καρέκλα μέσα στην πίστα να επιβλέπει τους οδηγούς του που έκαναν δοκιμές ενώ (κάνει πως) διαβάζει εφημερίδα... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από Voodooman 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με αφορμή οτι το είδα προχθές για 2η φορά και το βρήκα ξανά εξαιρετικό! Σας το βάζω και εδώ για αυτούς που δεν το έχουν δει. http://www.imdb.com/title/tt1020558/ http://www.youtube.com/watch?v=9SmYrGSJC6k damn, 3/4 urls στο post ήταν fail... κατά τα άλλα έχουμε pinned topic Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από ThReSh
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που μου έμεινε από την ταινία είναι ένας τύπος που τον παίζει, εξομολογείται και στρώνει το κρεβάτι του. Δεν ήταν απλά αδιάφορη, ήταν και σεξιστική με εντελώς αντιπαθητικούς χαρακτήρες. Οι προβληματισμοί του μέσου κάγκουρα γαμίκου, και ένα σκαρλετάκι που του δώσαν να μασήσει 30 τσίχλες μπας και το πιστέψουμε. Ε, δεν, όχι. 1
Geosim79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Source Code 2011 Ταινιαρα φουλ sci-fi που ισως να μην ειναι και τοσο "fi" τελικα...! Κβαντικη φυσικη, παραλληλα συμπαντα και δωσε πονο. 100/10 +1....Είμαι σίγουρος πως έχεις δει και την προηγούμενη δουλειά του το φανταστικό ''Moon" 1
doubtful Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Source Code 2011 Ταινιαρα φουλ sci-fi που ισως να μην ειναι και τοσο "fi" τελικα...! Κβαντικη φυσικη, παραλληλα συμπαντα και δωσε πονο. 100/10 1/10 μια σαλατα απο science και "μοδερνας" παραπληροφορησης.
stamatinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 http://www.imdb.com/title/tt1979320/ rush 2013
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν το Rush παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους το ψήνω να πάω να το δω και 3η φορά <3
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 http://www.imdb.com/title/tt1979320/ rush 2013 Κόψε κάτι ρε, θα ρίξεις τον σέρβερ από την πάρλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις