Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12 Years A Slave(2013). H πραγματική ιστορία ενός μαύρου που εξαιτίας δύο απατεώνων από ελεύθερος καταλήγει δούλος για 12 χρόνια δουλεύοντας σε φυτείες. Πολύ σκληρές σκηνές που θυμίζουν το The Passion of Christ(2004). Καλές ερμηνείες των πρωταγωνιστών(σε μικρό ρόλο και ο Brad Pitt). Δυνατή η σκηνοθεσία. Τα χαλάει λίγο η υπερβολικά σαδιστική οπτική γωνία της ταινίας. Η εξήγηση που δίδεται για τόσο σαδισμό είναι κατά τη γνώμη μου επιφανειακή(θρησκεία, κοινωνικές αντιλήψεις της εποχής). 8/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Runner-runner

Kοστα Ρικα ,γκομενακια ,χλιδη .ηλεκτρονικος τζογος   Αffleck kai Timberlake .Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται και στο δια ταυτα η ταινια  μετρια αλλα βλεπεται .

6/10

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλη ταινια, την θυμαμαι γιατι την γυρισε ενας απο  τους αγαπημενους μου σκηνοθετες (βλ. the descent, dog soldiers)

Δημοσ.

Link.png Site: Don Jon

Μια ταινία χωρίς ιδιαίτερη ουσία και νόημα. Δεν ταίριαζε το ρόλος στη Scarlett. Βαρετή με ελάχιστες αστείες σκηνές.

4/10

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ το Don Jon. Είχε κάποιες καλες σκηνές αλλά γενικα νομίζω η σκηνοθεσία του Levitt ήταν πολύ μέτρια. Πολύ κακό editing.

Εντάξει, βλέπεται όμως.

5,8/10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε σινεμά, δεν έχει απαγορευτεί ακόμα.

βλακειες.δεν εχουν βγει καν στο σινεμα στην ελλαδα μερικες.(μια που αναφερθηκε στην προηγ.σελιδα θα βγει φλεβαρη

οποτε θα επιμεινω οτι τουλ.2 ταινιες που εχουν γραφτει κυκλοφορουν σε χαλια ποιοτητα απο εξωτερικο...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Carrie

Το Carrie είναι ριμέικ μιας ταινίας του '76(δεν την ήξερα) προσαρμοσμένη στη σημερινή εποχή ως προς τα μέσα,αλλά κρατώντας το αρχικό plot των γεγονότων..

Λάθος κατ' εμέ..η το αλλάζεις ή δεν το αλλάζεις..

Ταινία που θα την δείς με ενδιαφέρον(θίγει κ ένα κοινωνικορατσιστικό θέμα..) καί στο τέλος θα σου αφήσει την αίσθηση,ότι έπρεπε να γυριστεί αλλιώς..τελείως..

Καλή μόνο για την ερμηνεία της μικρής(όπου την αφήνανε..)

Δημοσ.

Source Code  2011

Ταινιαρα φουλ sci-fi που ισως να μην ειναι και τοσο "fi" τελικα...!

Κβαντικη φυσικη, παραλληλα συμπαντα και δωσε πονο.

100/10

Tower Heist 2011

Λιγο πατατα αλλα βλεπεται.Ο εντι μερφι ηταν πολυ χαλια.

6/10

Και τωρα παω για 3η σερι ταινια. B) Χμμμ, τι να δω, τι να δω....; :ph34r:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...