OMGA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ο ανθρωπινος εγκεφαλος χωριζεται σε δυο μερη. Δεξια πλευρα εκπροσωπη τη λογικη, την αιτια, τισ μαθηματικες πραξεις κτλ. Αριστερη πλευρα εκπροσωπη το ενστικο, τη δημιουργηκοτητα, τη φαντασια κτλ. (συναισθηματικος κοζμος θα ελεγα) Πιστεύεις και στα ζώδια; Αυτές είναι θεωρίες κομπογιαννιτών ανατολικής προέλευσης και δεν έχουν καμία σχέση με κάποια δυτική επιστήμη. 1
Prozac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τις ταινίες θα τις σχολιάζουμε 2 φορές από εδώ και πέρα.Μια με το αριστερό και μια με το δεξί ημισφαίριο.
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εγώ ξέρω μερικές ταινίες που σχολιάζονται μόνο με το μεσαίο. 5
doubtful Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τις ταινίες θα τις σχολιάζουμε 2 φορές από εδώ και πέρα. Μια με το αριστερό και μια με το δεξί ημισφαίριο. ακριβως! Πιστεύεις και στα ζώδια; Αυτές είναι θεωρίες κομπογιαννιτών ανατολικής προέλευσης και δεν έχουν καμία σχέση με κάποια δυτική επιστήμη. οκ σχετικε..! Η ορθογραφία από ποια πλευρά εκπροσωπείται? απο τη θεληση μου μικρε.
lefter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 @doubtful Σχετικα με το hachiko. Μηπως εισαι απο αυτους που πετανε φολες στα σκυλια; Την πρωτη φορα που ειδα την ταινια εκλαψα. Τις επομενες φορες μονο μια αντιρηση ειχα σχετικα με τον χατσι. Αλλα και παλι ηταν αθλια σκεψη. Δεν ξερω αν παραφαγες αυτες τις μερες και δεν σκεφτεσαι καλα αλλα ξαναδες την σε ενα μηνα με το ανθρωπινο προσωπειο. Πρωτη ταινια της χρονιας το Smurfs 2 Δεν υπηρχε κατι αλλο προχειρο δυστυχως. Αντε καλη κινηματογραφικη χρονια. Και να πηγαινετε σινεμα που και που συμφωνω συναισθηματικη-συγκινητικη ταινια οτι αλλο λεγεται..... http://www.imdb.com/title/tt2024519/ (7/10) λιγο στεναχωρη αλλα ωραια ταινια
Plug Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 @doubtful Σχετικα με το hachiko. Μηπως εισαι απο αυτους που πετανε φολες στα σκυλια; Την πρωτη φορα που ειδα την ταινια εκλαψα. Τις επομενες φορες μονο μια αντιρηση ειχα σχετικα με τον χατσι. Αλλα και παλι ηταν αθλια σκεψη. Δεν ξερω αν παραφαγες αυτες τις μερες και δεν σκεφτεσαι καλα αλλα ξαναδες την σε ενα μηνα με το ανθρωπινο προσωπειο. Πρωτη ταινια της χρονιας το Smurfs 2 Δεν υπηρχε κατι αλλο προχειρο δυστυχως. Αντε καλη κινηματογραφικη χρονια. Και να πηγαινετε σινεμα που και που Ποση ωρα σου πηρε να καταλαβεις τις μλκιες και τις δηθενιες που γραφει;
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Lone Survivor Μπόλικη δράση, τρελό πιστολίδι, ωραία εφέ γενικά καλογυρισμένη που δεν θα απογοητεύσει τους φαν τέτοιων ταινιών, πολύ καλός ο Mark Wahlberg . 7/10
kostool13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Rush Αν και δε με ενθουσίαζε η θεματολογία, η ταινία είναι καταπληκτική. Μεγάλο plus το ότι απέφυγε τις "ποιητική αδεία" υπερβολές που συνήθως βλέπουμε σε ταινίες βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από kostool13
linkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Philomena 7,5/10 Aρκετα δυνατο και καλοφτιαγμενο με εξαιρετικες ερμηνειες απο τους πρωταγωνιστες. Δειτε το.
Rockavlon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 In the mouth of madness 1994 Ας πανε κατι wan(που μας τον εχουν κανει θεο την απατη) και λοιποι καινουργιοι "σκηνοθετες τρομου" να τους δειξει δυο πραγματα ο Carpenter για το πως κανεις ατμοσφαιρα σε ταινια τρομου χωρις παπατζιλικια. 8.8/10 3
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 The secret life of walter mitty Απλα δειτε την. Ειναι η καλυτερη ταινια για να ξεκινησετε την χρονια. Ειναι ιδανικη για οσους πιστευουν ή καταλαβαινουν οτι η ζωη τους εχει μεινει στασιμη και φθινει.
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 12 years a slave Δυνατή ταινία, γεμάτη συναίσθημα, συγκλονιστική σχεδόν σε κάθε της πλάνο. Το μόνο της αρνητικό είναι ότι δεν μου μετέδωσε την 12ετια ως χρόνο, δεν είδα δηλαδή τον πρωταγωνιστή να ωριμάζει οπτικά στην οθόνη. 9/10
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 prisoners.....οτι καλυτερο εχω δει . ερμηνειες καταπληκτικες . ο χιου τζακμαν δε απιστευτος
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 τι κανετε βλεπετε cam-ts (+χωρις subs) μονο κ μονο για να λετε οτι την ειδατε 1οι?!?!??!!??!!? 2
Fan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Rush Δεν μου αρέσει καθόλου η formula1, δεν μου αρέσουν καθολου οι βιογραφικές ταινίες αλλά εδώ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Τρομερή ταινία, ηθοποιία, ατμόσφαιρα τα πάντα όλα. Αξίζει 8.5/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις