BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 godzilla (1998) 9/10 της βάζω http://www.imdb.com/title/tt0120685/ όσες φορές και να την δω δεν την χορταίνω δε καταλαβαίνω γιατί στο imdb έχει μόνο 5/10
taroutatsou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δε καταλαβαίνω γιατί στο imdb έχει μόνο 5/10 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να μην δίνεις ποτέ σημασία στις βαθμολογίες του imdb ή οποιουδήποτε άλλου site.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να μην δίνεις ποτέ σημασία στις βαθμολογίες του imdb ή οποιουδήποτε άλλου site. Δε συμφωνώ. Κάτι σημαίνουν οι βαθμολογίες, απλά πρέπει κανείς να τις ερμηνεύει ανάλογα με την περίσταση. Άλλο πράγμα σημαίνει ένα 7άρι σε μια mainstream ταινία, άλλο σε μια άγνωστη. Άλλο σε μια κωμωδία, άλλο σε ένα δράμα. Άλλο σε μια σουρεάλ κωμωδία τύπου "τρελές σφαίρες", άλλο σε μια κωμωδία του Γούντι Άλεν. Από εκεί και έπειτα, αντικειμενικότητα δεν υπάρχει, οπότε ο καθένας απολαμβάνει ότι του αρέσει καλύτερα και βρίσκει τους δικούς του κώδικες για να τα ανακαλύπτει. Ναι, θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην υπάρχουν βαθμολογίες (αν έχετε παρατηρήσει, δε βάζω νούμερα στις ταινίες που αξιολογώ), αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν, ας προσπαθούμε απλά να τις ερμηνεύουμε ποιοτικά, όχι ποσοτικά.
kjtzemis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Underworld Awakening Ότι ακριβώς περίμενα, ξυλίκη και Kateάρα. Ωραίο ήταν για αυτό που είναι, δεν περιμένεις κανα αριστούργημα αλλα mind shutting popcorn eating flick. 2η δόση Kate αυτή την βδομάδα (την Τρίτη είδαμε Contraband) και νομίζω ότι αν δω άλλη μια ταινία της το σ/κ θα πεθάνω λόγο overdose... Αλλα θα παω με χαμόγελο απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!αυτη βγηκε τωρα το 2012 εχει κυκλοφορησει σε dvd (αν και δεν νομιζω) μπορεις να μου πεις λιγο που την βρηκες γτ θελω να την δω!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!αυτη βγηκε τωρα το 2012 εχει κυκλοφορησει σε dvd (αν και δεν νομιζω) μπορεις να μου πεις λιγο που την βρηκες γτ θελω να την δω!!!! o Kasrith μένει Καναδά, την είδε cinema εκεί...
kjtzemis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 o Kasrith μένει Καναδά, την είδε cinema εκεί... οκ ευχαριστω :/ ξερει κανεις μηπως κυκλοφορει στο ιντερνετ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 σε άθλια ποιότητα μέχρι στιγμής, δεν βλέπεται... την Πέμπτη θα προβληθεί και σε εμάς...
kjtzemis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 σε άθλια ποιότητα μέχρι στιγμής, δεν βλέπεται... την Πέμπτη θα προβληθεί και σε εμάς... θα ειναι σε 3D η σε κανονικη???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 προφανώς και στα 2...
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 couples 2011 εθιξε καποια πραγματα στις σχεσεις των 2 φυλων αλλα γενικα αδιαφορη ταινια
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Don't Be Afraid of the Dark Καλά ήξερα από πριν ότι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά όχι και τόσο tragic ρε φίλε. Κρίμα και η όλη πραγωγή ήταν στιγμες που θύμιζε το Pan's Labyrinth. Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω. Απολύτως τίποτα. Ούτε καν το αναμενόμενο twist που λες ότι όλες αυτές οι μπούρδες δε μπορεί να συμβαίνουν αλλά θα είναι στο μυαλό του κοριτσιού δεν έγινε. Για τόσο χάλια λέμε. 3,2/10
Kasrith Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 προφανώς και στα 2... Δυστυχώς, σε μας τουλάχιστον, ήταν μόνο 3D σε όλες της αίθουσες που έψαξα..
therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Bellflower Δεν ξερω γιατι, αλλα μαρεσε πολυ. Ευχαριστω οσους την ανεφεραν παλιοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις