Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε καταλαβαίνω γιατί στο imdb έχει μόνο 5/10

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να μην δίνεις ποτέ σημασία στις βαθμολογίες του imdb ή οποιουδήποτε άλλου site. :rolleyes:

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να μην δίνεις ποτέ σημασία στις βαθμολογίες του imdb ή οποιουδήποτε άλλου site. :rolleyes:

Δε συμφωνώ. Κάτι σημαίνουν οι βαθμολογίες, απλά πρέπει κανείς να τις ερμηνεύει ανάλογα με την περίσταση. Άλλο πράγμα σημαίνει ένα 7άρι σε μια mainstream ταινία, άλλο σε μια άγνωστη. Άλλο σε μια κωμωδία, άλλο σε ένα δράμα. Άλλο σε μια σουρεάλ κωμωδία τύπου "τρελές σφαίρες", άλλο σε μια κωμωδία του Γούντι Άλεν.

Από εκεί και έπειτα, αντικειμενικότητα δεν υπάρχει, οπότε ο καθένας απολαμβάνει ότι του αρέσει καλύτερα και βρίσκει τους δικούς του κώδικες για να τα ανακαλύπτει. Ναι, θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην υπάρχουν βαθμολογίες (αν έχετε παρατηρήσει, δε βάζω νούμερα στις ταινίες που αξιολογώ), αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν, ας προσπαθούμε απλά να τις ερμηνεύουμε ποιοτικά, όχι ποσοτικά.

Δημοσ.

Underworld Awakening

Ότι ακριβώς περίμενα, ξυλίκη και Kateάρα.

Ωραίο ήταν για αυτό που είναι, δεν περιμένεις κανα αριστούργημα αλλα mind shutting popcorn eating flick.

2η δόση Kate αυτή την βδομάδα (την Τρίτη είδαμε Contraband) και νομίζω ότι αν δω άλλη μια ταινία της το σ/κ θα πεθάνω λόγο overdose... Αλλα θα παω με χαμόγελο :P

απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!αυτη βγηκε τωρα το 2012 εχει κυκλοφορησει σε dvd (αν και δεν νομιζω) μπορεις να μου πεις λιγο που την βρηκες γτ θελω να την δω!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!αυτη βγηκε τωρα το 2012 εχει κυκλοφορησει σε dvd (αν και δεν νομιζω) μπορεις να μου πεις λιγο που την βρηκες γτ θελω να την δω!!!!

o Kasrith μένει Καναδά, την είδε cinema εκεί...

Δημοσ.

o Kasrith μένει Καναδά, την είδε cinema εκεί...

οκ ευχαριστω :/

ξερει κανεις μηπως κυκλοφορει στο ιντερνετ?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε άθλια ποιότητα μέχρι στιγμής, δεν βλέπεται...

την Πέμπτη θα προβληθεί και σε εμάς...

Δημοσ.

σε άθλια ποιότητα μέχρι στιγμής, δεν βλέπεται...

την Πέμπτη θα προβληθεί και σε εμάς...

θα ειναι σε 3D η σε κανονικη???

Δημοσ.

Don't Be Afraid of the Dark

Καλά ήξερα από πριν ότι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά όχι και τόσο tragic ρε φίλε.

Κρίμα και η όλη πραγωγή ήταν στιγμες που θύμιζε το Pan's Labyrinth.

Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω. Απολύτως τίποτα.

Ούτε καν το αναμενόμενο twist που λες ότι όλες αυτές οι μπούρδες δε μπορεί να συμβαίνουν αλλά θα είναι στο μυαλό του κοριτσιού δεν έγινε. Για τόσο χάλια λέμε.

3,2/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...