Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Don Jon

Ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ταινία. Η scarlet καλή καρ%$#λα. 

6,5/10 , δεν θεωρώ πως έχασα τον χρόνο μου, αντίθετα με το τραγικό the family (2/10) που είδα προχτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Percy Jackson Sea of Monsters

Πιθανότατα η χειρότερη ταινία από όσες έχουν βγει μέχρι τα τελευταία χρόνια που είναι της μόδας η ελληνική μυθολογία. Μεγάλη μάπα

2/10

Fruitvale station

Έχω δει ταινίες με εισαγωγή και κυρίως μέρος αλλά χωρίς επίλογο, έχω δει ταινίες με μόνο κύριο μέρος αλλά πρώτη φορά είδα ταινία με 2/3 της διάρκειας εισαγωγή και το 1/3 τον επίλογο. Χωρίς καθόλου κύριο μέρος.

Η ταινία ήταν αρκετά καλή αν και παίρνει θέση (για άλλους παραποιεί τα πραγματικά γεγονότα) για ό,τι συνέβη στο σταθμό Fruitvale την Πρωτοχρονιά του 2009.

6.5/10

Προφανώς και κάνουμε πλάκα.

Eγω σοβαρα μιλαγα.

Link.png Site: Don Juan

Tαινιακι για τις προσδοκιες που εχουν τα 2 φυλα σχετικα με το αλλο ,συγχρονη ματια  με καποιες υπερβολες καθως τα παραδειγματα αναφερονται σε  δυο πολυ "λαικους" χαρακτηρες  εχοντας ομως νοημα καθως θελει να υπερτονισει τις διαφορες.

Και να μην σου αρεσει δες την για την Johansson η οποια ειναι σκετη τσοντα ,η ιδια η  K O Λ Α Σ Η !

5,8/10

Percy Jackson Sea of Monsters

Πιθανότατα η χειρότερη ταινία από όσες έχουν βγει μέχρι τα τελευταία χρόνια που είναι της μόδας η ελληνική μυθολογία. Μεγάλη μάπα

2/10

Είναι ποτέ δυνατόν να είναι χειρότερο από το πρωτο;

• Like 1

The Deer Hunter

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι μικρότερη σε διαρκεια περνώντας ταυχρονα τα μηνύματα που πέρασε χωρίς να αλλοιωθούν. Ίσα ίσα που αν ηταν μικρότερη θα είχε περισσότερη ένταση γενικά και οι σκηνές με τις "ρουλετες" θα τονίζονταν περισσότερο. Αυτές οι σκήνες ξεχώριζαν εύκολα αναμεσα στα υπολοιπα γεμάτα ληθη γεγονότα. Δεν μου άρεσε τόσο. Ηταν η κινηματογραφική χρονια του Βιετνάμ και δεν μου κανει τόσο μεγάλη εντύπωση που πήρε τοσα οσκαρ. Σύντομα θέλω να δω και το apocalypse now

Out of the Furnace

Να δω το the deer hunter;Να δω το jagten;

Είναι τίμια και καλή ταινία αλλά της λείπει η "μεταδοτική" ένταση..

Απαθείς ερμηνευτικά σε σημεία ο πρώην machinist και μετέπειτα mr batman,αλλά,σε σωστά βήματα..

• Like 1

A History of Violence 2006

Είχα διαβάσει αντικρουόμενες κριτικές και μου κίνησαν την περιέργεια. Τελικά μάπα το καρπούζι.

Παρόλο που σαν σενάριο είχε τις δυνατότητες να γίνει καλή ταινία η μικρή διάρκεια (90 λεπτά) δεν άφησε τους χαρακτήρες να εξελιχθούν καθόλου. Έχει και 7.5 στο imdb! Ό,τι να ναι

12 years a slave: Πολυ καλη ταινια, με εξαιρετικες ερμηνειες απο ολο το καστ. Στα πολυ θετικα της η σκηνοθεσια, ο Mc Queen απεφυγε να κανει μελοδραμα (οπως πολυ ευκολα θα μπορουσε) , η καλυτερη ταινια της χρονιας για μενα    9/10

Μικρα Αγγλια: Εξαιρετικη προσπαθεια, ευρωπαικων προδιαγραφων απο τον Βουλγαρη που πασχει ομως σε ορισμενα σημεια. Η καλυτερη φωτογραφια και καλλιτεχνικη διευθυνση που εχω δει σε ελληνικη ταινια.  Οι ερμηνειες συγκλονιστικες (οι 2 πρωταγωνιστριες εδωσαν ρεστα και απεδειξαν οτι η νεα γενια Ελληνων ηθοποιων δεν υστερει σε τιποτα απο τους ξενους),  ΑΛΛΑ ο Βουλγαρης πεφτει στην παγιδα του μελο και σε συνδυασμο με την τεραστια διαρκεια της ταινιας (165 λεπτα) δημιουργειται μια δυσφορια στον θεατη

7/10

Hobbit: Desolation of Smaug    Εξαιρετικο blockbuster, σαφης βελτιωση απ το πρωτο μερος, επικο κλεισιμο και ενας cgi δρακος  αριστουργημα. Λιγο τα χαλαει με Ter-Legolas και τις ταρζανιες του και με μερικα προχειρα εφε αλλα περνας ενα σουπερ δυομισαωρο.   8,5/10

Last Vegas: Βαριεμαι να την σχολιασω, αν δεις το τρειλερ καταλαβαινεις περι τινος προκειται  5/10

Out of the furnace

Συμφωνώ με τον Superuser. Τίμια, φιλότιμη, αξιοπεπής ταινία, αλλά δεν προσφέρει κάτι καινούργιο η πρωτότυπο.

H ταινία για εμένα για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι αξιοπρόσεκτη, γιατί πιάνει στα χέρια της εξαιρετικά υλικά (όλο το καστ περιλαμβάνεται στους αγαπημένους μου ηθοποιούς), τα αξιοποιεί άριστα (σκηνοθεσία, φωτογραφία) και σου δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, απλά κάπως διεκπαιρεωτικό. Είναι σαν να παίρνεις το καλύτερο   κοτόπουλο, τις καλύτερες πατάτες, να τα μαγειρεύεις άριστα και να φτιάχνεις ένα τέλειο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. ΟΚ, συνηθισμένο, αλλά καλό.

Δεν θα κερδίσετε και τίποτα το σημαντικό βλέποντάς το, αλλά δεν θα κλάψετε και τον χρόνο σας.

• Like 1

Out of the Furnace

Να δω το the deer hunter;Να δω το jagten;

Είναι τίμια και καλή ταινία αλλά της λείπει η "μεταδοτική" ένταση..

Απαθείς ερμηνευτικά σε σημεία ο πρώην machinist και μετέπειτα mr batman,αλλά,σε σωστά βήματα..

Δεν με πείραξε γιατί το έλαβα απλά ως στοιχείο του χαρακτήρα του. Αν παρατηρήσεις σε όλη την ταινία είναι ο "σωστός" της υπόθεσης αλλά πόσο να αντέξεις. Mια τέτοια συμπεριφορά χωρίς να φαίνεται φως πουθενά, μια μόνιμη καταπίεση, αφήνει σημάδια. Ο Bale απλά έγινε καταθληπτικός zen master (lol). Νομίζω ότι η ιδέα από πίσω είναι απλά η αδικία και το life happened - η ένταση έλειπε όπως λες αλλά για μένα πάει στο στυλ του A Serious Man. Τουλάχιστον εδώ έγινε μια εκτόνωση πάλι καλά...θα έσκαγα.

Κάτι σαν σπουδή στο "φονικό" μου φάνηκε. Και φαίνεται και από το τέλος ούτε λόγος βγήκε ούτε πάλευαν κάνα χρόνο κτλ...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το *flex των ηθοποιών να σου πω την αλήθεια. Επειδή η ταινία δεν έχει κάνα τρομερό σενάριο, καμιά φοβερή ιστορία, απλά γίνεται επίδειξη δύναμης, και τι cast έτσι.

• Ο Harrelson αποκρουστικός τελείως, σε σημείο να φοβάσαι για το πως θα συμπεριφερθεί σε κάθε σκηνή.
  • Ο Affleck σταθερός (μόνο στην σκηνή με τις φωνές νομίζω το έχασε λίγο, λίγο όμως),
  • ο Dafoe καλά άνεση (να πω μόνο για το πως χώνεται όταν μιλάει ο Αffleck με τον Harrelson για να σπάσει το κλίμα),
  • ο Bale λίγο deadpan ok (πολλά ζόρια),
  • ο Whitaker ψιλοπράγματα αλλά normal,
  • και η Saldana απλά υπήρχε για να σου δίνει μια χαρά μέχρι που προχώρησε η ταινία και πλακώθηκε κι αυτή από το βούρκο.

Ψεγάδια υπήρχαν αλλά δεν με απασχόλησαν πολύ, προφανώς μπορούσαν και καλύτερα. Απλά meh.

Τίμια ταινία συμφωνώ. Δεν ξέρω αν έχω γίνει κυρά κατίνα, αλλά μπορώ να γατζωθώ από αυτές τις ερμηνείες για πλάκα. Είναι απολαυστικό να τους βλέπεις να δουλεύουν. Μακάρι να έβγαιναν τέτοιες ταινίες με το κιλό.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...