Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Κάνω πάντα αυτό που κατακρίνεις και δε σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα. Σχεδόν αντιπαθώ να ξέρω ακόμη και σε ποιά κατηγορία ανήκουν Εεεεε φιρι φιρι το πας να την ακουσεις την χοντράδα σου, μέρες που είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εεεεε φιρι φιρι το πας να την ακουσεις την χοντράδα σου, μέρες που είναι. Eγω ετοιμος ημουν αλλα λεω μετα κλαιν θα πεσει μαχαιρι απο σενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Eγω ετοιμος ημουν αλλα λεω μετα κλαιν θα πεσει μαχαιρι απο σενα... Θα έπεφτε, αλλα με βαρια καρδια, γιατι κι εγω δεν τους μπορώ τους εξυπνάκηδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 " αν θελω να δω ταινία την βλέπω στο cinema αλλα αν θελω να την απολαύσω την βλέπω σπίτι μου" ειναι η όλη φάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 έχω κάθε διάθεση να την ακούσω αν έχεις διάθεση και εσύ να ακούσεις τον αντίλογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 έχω κάθε διάθεση να την ακούσω αν έχεις διάθεση και εσύ να ακούσεις τον αντίλογο Αφού είσαι unreasonable. Τι διάλογο θα μπορουςες να κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 The Beast Of War Ωραία ταινία με αντιπολεμικό χαρακτήρα , καλογυρισμένη και ας έχει τα χρονάκια της , το cast και οι ερμηνείες είναι καλές . 7/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αφού είσαι unreasonable. Τι διάλογο θα μπορουςες να κανεις; Λάβε υπόψη σου και τις προϋποθέσεις, όχι μόνο το συμπέρασμα. Αλλά επέτρεψε μου για την ώρα να αφήσουμε αυτό το θέμα, γιατί υπάρχουν δύο χαρακτηρισμοί που χωρίς αιτιολόγηση μόνο προσβλητικούς θα μπορούσα να τους εκλάβω. Εκτός αν όλα είναι ένα αστείο και δυσκολεύομαι να το κατανοήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Γαυροδεκα τιποτα αποβράσματα ΤΕΙτζίδες θα ήταν. Λοιπόν, είδα: Trainspotting, νταξει την ειχα ξαναδει αλλά δεν την είχα εκτιμήσει όσο τώρα. Πολυ καλή ταινιούλα, μ' αρεσε πολυ και η μικρούλα Margaret Schroeder. 7.5/10Hunger, επίσης καλή ταινία, αργες σκηνές, έχτισε σε κάποια φαση ένταση αλλά την αφησε να φύγει χωρίς να δουμε κάποια έκρηξη. Το in the name of the father μου αρεσε πολύ περισσότερο. 6.5/10Shame, έκλεισα την τριλογία παίζοντας με τα πουλιά μας έξω. Καλύτερη από τις αλλες 2, διαπραγματευόταν ένα πιο ενδιαφέρον θέμα αλλά και πάλι δεν θέλησε να εμβαθύνει. 7.69/10Ελπίζω στο ο Fassbender στο 12 Years a Slave να τον έχει μέσα στο παντελόνι του, βαρεθήκαμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Λάβε υπόψη σου και τις προϋποθέσεις, όχι μόνο το συμπέρασμα. Αλλά επέτρεψε μου για την ώρα να αφήσουμε αυτό το θέμα, γιατί υπάρχουν δύο χαρακτηρισμοί που χωρίς αιτιολόγηση μόνο προσβλητικούς θα μπορούσα να τους εκλάβω. Εκτός αν όλα είναι ένα αστείο και δυσκολεύομαι να το κατανοήσω. Προφανώς και κάνουμε πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 The Beast Of War Ωραία ταινία με αντιπολεμικό χαρακτήρα , καλογυρισμένη και ας έχει τα χρονάκια της , το cast και οι ερμηνείες είναι καλές . 7/10 Mε το ρωσικο τανκ στο Αφγανισταν δεν ειναι; εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Με συγχωρείτε για το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Οι κριτικοι κινηματογραφου ειναι μακακες που βλεπουν σχεδον καθε ταινια γραφοντας κριτικη για καθε μια απο αυτη για να μας ενημερωσουν; οι μεγαλυτεροι που υπαρχουν, για την ακριβεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 The Beast Of War Ωραία ταινία με αντιπολεμικό χαρακτήρα , καλογυρισμένη και ας έχει τα χρονάκια της , το cast και οι ερμηνείες είναι καλές . 7/10 Mε το ρωσικο τανκ στο Αφγανισταν δεν ειναι; εξαιρετικο. Ναι αυτο ειναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Shame, έκλεισα την τριλογία παίζοντας με τα πουλιά μας έξω. Καλύτερη από τις αλλες 2, διαπραγματευόταν ένα πιο ενδιαφέρον θέμα αλλά και πάλι δεν θέλησε να εμβαθύνει. 7.69/10 Ελπίζω στο ο Fassbender στο 12 Years a Slave να τον έχει μέσα στο παντελόνι του, βαρεθήκαμε. Ταυτίστηκες κι εσύ με το πρωταγωνιστή? Κι εγώ το είχα πάθει στη συγκεκριμένη ταινία. υγ. στο 12 years a slave μπορεί να μην τη πετάει έξω αλλά ένα γρήγορο το ρίχνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις