Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Riddick

Δεν εχω δει τις 2 προηγουμενες ,αυτη ηταν πολυ καλη παραγωγη-εφε τα τερατα "alienizoyn "  πολυ , ατμοσφαιρικη παρουσιαζει τον πλανητη πολυ καλα με εντυπωσιακα τοπια .Τωρα βεβαια για να τα δεις ολα αυτα πρεπει να  την  εχεις σε μια πολυ καλη ποιοτητα >10gb αλλιως μην παραπονιεσαι πως δεν τα ειδες .

Εκει βεβαια σταματανε τα θετικα της ταινιας,σεναριο ,σκηνοθεσια,ερμηνειες δεν χρειαζεται καν να τα σχολιασουμε.

6,5/10

Την είδα και γω. Πολύ μέτρια, αλλά δε λέμε ποτέ όχι στον Riddick! Οπωσδήποτε πρέπει να δεις την 1η που είναι άριστη για το είδος, αλλά και τη 2η που χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, εξελίσσει το μύθο του Riddick και έχει, ίσως, την πιο εντυπωσιακή απόδραση που έχουμε δει.

6/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και μονο που παιζει ο μπαμπουινος αρκει ,οσο εγω ειμαι μπαλαρινα αλλα τοσο ειναι αυτος ηθοποιος.

Δεν τολμάς να πεις το όνομά τού τιτάνα τής έβδομης τέχνης, τον οποίο χαρακτηρίζεις ...μπαμπουίνο(!!!), για να μη σε πάρει με τις πέτρες ολόκληρο το insomnia, ε;

Αφήνεις υπονοούμενα για το μεγάλο Vin, ε;

Αιδώς κύριε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τhe butler

Ιστορική αναδρομή στις φυλετικές διαμάχες και αλλαγές που γνώρισε η Αμερική μέσα από τα μάτια ενός μπάτλερ, που εργάστηκε στον λευκό οίκο επί σειρά 30 ετών .

Πολύ ωραία ταινία που στηρίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα και στην πραγματική ζωή του Eugene Allen (μπάτλερ ).

Το cast πολύ καλό ,εξαιρετικός ο Forest Whitaker . 7.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Gravity(2013). Δύο αστροναύτες προσπαθούν να επιβιώσουν μόνοι τους σε διαστημικό σταθμό, όταν ένας τεχνητός δορυφόρος πέφτει πάνω του με αποτέλεσμα να τους αφήσει μόνους στο διάστημα με ελάχιστο οξυγόνο. Αυτή είναι χοντρικά η υπόθεση. Τόσο οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών όσο και η εικόνα-εφέ είναι στα θετικά της ταινίας. Στα αρνητικά το ελαφρώς τρύπιο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τη δείτε σε καλή ποιότητα(για όσους δεν την είδαν στο σινεμά), διότι η εικόνα από μόνη της σε αποζημιώνει. 8/10.

Οpen Grave(2013). Ένας άντρας ξυπνάει σε έναν λάκκο με νεκρούς και προσπαθεί να θυμηθεί πως κατέληξε εκεί και αν είναι αυτός ο δολοφόνος ή κάποιος άλλος. Καλή η αρχική ιδέα, μέτριες οι ερμηνείες και κακό το αποτέλεσμα. Σε κρατάει πάντως μέχρι το τέλος. 6/10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Out of the furnace

Εξαιρετική ταινία, από τις καλύτερες που είδα μέσα στο 13.

Ωραία υπόθεση που σου κράτα το ενδιαφέρον μέχρι τέλους , ωραία σκηνοθεσία πάρα πολύ κάλο cast και ερμηνείες .

7,8/10

Επεξ/σία από Gtr34
Δημοσ.

Τhe butler

Ιστορική αναδρομή στις φυλετικές διαμάχες και αλλαγές που γνώρισε η Αμερική μέσα από τα μάτια ενός μπάτλερ, που εργάστηκε στον λευκό οίκο επί σειρά 30 ετών .

Πολύ ωραία ταινία που στηρίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα και στην πραγματική ζωή του Eugene Allen (μπάτλερ ).

Το cast πολύ καλό ,εξαιρετικός ο Forest Whitaker . 7.5/10

Ήμουν έτοιμος να postαρω review..με πρόλαβες..

Πολύ καλή

Εσείς που είδατε το Open Grave δείξτε μου κάτι καλύτερο στο είδος του..show me the lights..

probably..i'm blind..?

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς που είδατε το Open Grave δείξτε μου κάτι καλύτερο στο είδος του..show me the lights..

probably..i'm blind..?

Δεν την είδα, αλλά το σκεπτικό σου μου φαίνεται λίγο άκυρο. Επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απο κάτι κακό, πρέπει αυτομάτως να πούμε ότι τελικά είναι καλό?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους! Με Υγεία, Αγάπη και Σεβασμό απέναντι στους άλλους και στον εαυτό μας.

Είδα χτες το Fruitvale Station. Δυνατή ταινία με αράπηδες βασισμένη σε αληθινό γεγονός.

7,4/10

Επίσης το Kick-Ass 2. Ίσως όχι τόσο καλό όσο το πρώτο αλλά είχε αρκετή πλάκα!

7,2/10

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την είδα, αλλά το σκεπτικό σου μου φαίνεται λίγο άκυρο. Επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απο κάτι κακό, πρέπει αυτομάτως να πούμε ότι τελικά είναι καλό?

Εγώ την είδα..αλλά και μένα το σκεπτικό σου μου φαίνεται λίγο άκυρο.Διότι,δεν είναι κακή

Όταν σου γράφει ο άλλος ότι είναι η υπέρτατη βαρεμάρα,απορείς τι θεωρεί ενδιαφέρων..

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους! Με Υγεία, Αγάπη και Σεβασμό απέναντι στους άλλους και στον εαυτό μας.

Είδα χτες το Fruitvale Station. Δυνατή ταινία με αράπηδες βασισμένη σε αληθινό γεγονός.

7,4/10

Επίσης το Kick-Ass 2. Ίσως όχι τόσο καλό όσο το πρώτο αλλά είχε αρκετή πλάκα!

7,2/10

:huh:

• Like 2
Δημοσ.

Είδα προχτές το the family με τον de Niro και ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ. Άκρως βαρετό, καμία κωμική στιγμή, χάλια γενικώς. Πριν μερικές μέρες είδα και το LE Passé (the past) που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Δεν μου άρεσε και αυτό. Ελπίζω να μην πέσω σε τριτη φόλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...