Fan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Revanche (2008) Δεν ξέρω εάν ήταν μέτριο ή κάτω του μετρίου. Δεν μπορώ να αποφασίσω. Άρχισε να μου αρέσει σε κάποια στιγμή και μετά σταμάτησε!!! Νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αρχείο και κοιτάω ότι όντως έτσι τελειώνει η ταίνια. Δηλαδή δεν έχει επίλογο, ξαφνικά σταματάει!!! Ποιο "καλλιτεχνικό" μυαλό το σκέφτηκε δεν καταλαβαίνω 5/10 21 Grams Μου άρεσε σαν ιδέα όπως και οι ηθοποιοί αλλά ρε φίλε πήρε ο σκηνοθέτης την ταινία την έβαλε στο μπλέντερ και έδειχνε μέχρι ΤΟ ΤΕΛΟΣ τις σκηνές μπρος πίσω ανακατεμένες. Πολύ κουραστικό. 5.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Cruel Intentions 1999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Confessions "Kokuhaku" (2010) Δεν περίμενα να με αφήσει αδιάφορο η συγκεκριμένη μιας και είχα πολύ υψηλές προσδοκίες, αφου η κουλτούρα και το στυλ των ανατολικών θρίλερ είναι του τύπου μου. Ακόμα και η σκηνοθεσία που στα διάφορα review την εκθειάζουν μου φάνηκε άσκοπα αργή που σε συνδυασμό με το πρώτο μέρος της ταινίας που δεν έχει σασπένς απλά χτίσιμο της ιστορίας με κούρασε. Είναι πάντως ταινία love or hate και για αυτό την προτείνω (μπορεί για κάποιους να αποδειχθεί διαμάντι). P.S Ρεσιτάλ έδωσε ο κερατάς ο gavros. Για το Mulholland Dr. δεν έκανες λάθος που το είδες πρώτο , που να ξεκινούσες από το Inland Empire και να σε χάναμε λόγω προσωρινής εγκεφαλικής βλάβης για κάνα τρίμηνο από το forum. Όπως και δήποτε χτυπάς Twin Peaks ( series) στα κοντά και θα με θυμηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι εννοεί ότι κατάλαβε ο γάβρος από την ταινία. Ποια εκδοχή κατάλαβες; (btw όποιος θέλει να δει Lynch ξεκινάει από το Μπλε Βελούδο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Cloud Atlas Δεν ξερω γιατι αργησα τοσο πολυ να την δω. Δεν εχασα κατι ομως μιας και την βρηκα κακη. Ασχετα και ασημαντα μεμονομενα γεγονοτα, συνοδευομενα απο τους ιδιους ηθοποιους, τα συνδεσαν και μας το σερβιραν σαν παιχνιδι της μοιρας και τριχες κατσαρες. Λυπαμαι που το λεω αλλα την βρηκα αχρηστη ταινια. Αν δειτε τις ιστοριες μεμονομενα ειναι χαζες. Δεν εχουν λογο υπαρξης. Ισως να εξαιρεσω την ιστορια της σομνι μιας και κατεληγε καπου που μπορουμε να κανουμε εναν κακο συνηρμο και να την προσαρμοσουμε στο τωρα. Ενα ακομα μεγαλο αρνητικο ηταν οτι το cgi χτυπαγε ασχημα στο ματι, δεν ηταν καλο. Με ενοχλησε παραπανω απο οτι επρεπε το γεγονος οτι σχεδον ολοι υποδηθηκαν ρολους και του αντιθετου φυλλου. Παρηγορια βρηκα στον hugo weaving ο οποιος εχει το κλασικο κακο τους υφος σε οτι και αν παιζει. Απλα συμφωνω! Χθες την ειδα και εγω. Ακομη μια ταινια που προσβαλε τη νοημοσυνη μου! Η ταινια θιγει πολλα θεματα και τα κανει μια σαλατα. Σε κατι τετοιες ταινιες βρισκεται η παραπληροφορηση. Απλα πλασαρει τη θρησκεια της νεας εποχης. Spirituality και πρασινα αλογα. Ποιος τη Γ@μ@ι την ορθολογικη σκεψη. Τραγικο. Πραγματικα οι ανθρωποι ειναι αξιολυπητοι, πανε απο παραμυθι σε παραμυθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι εννοεί ότι κατάλαβε ο γάβρος από την ταινία. Ποια εκδοχή κατάλαβες; (btw όποιος θέλει να δει Lynch ξεκινάει από το Μπλε Βελούδο) , Για το mulholland dr. λεμε Την "επισημη" εξηγηση την ξερω Οτι ειναι ονειρο το 1ο μερος. Απλα ετσι οπως πηγαινε καταλαβα κατι αλλο πριν διαβασω την εξηγηση. Επισης η εκδοχη που νομιζα οτι ισχυε, μου φανηκε τοσο τελεια που ξενερωσα με την πραγματικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το cloud atlas είναι στο τοπ-5 χειροτερων ταινιών που έχω δει στο σίνεμα, και υπόψην ότι έχω δει και αυτά τα 3 στο σινεμά: http://www.imdb.com/title/tt0443649/ http://www.imdb.com/title/tt0483607/?ref_=nv_sr_2 http://www.imdb.com/title/tt0499549/?ref_=fn_al_tt_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μονο το Avatar εχω δει απο αυτα τα τρεια. Το μηνημα που ηθελε να περασει σε ολη τη ταινια το σκοτωσε στα τελευτεα λεπτα. Τραγικο επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 , Για το mulholland dr. λεμε Την "επισημη" εξηγηση την ξερω Οτι ειναι ονειρο το 1ο μερος. Απλα ετσι οπως πηγαινε καταλαβα κατι αλλο πριν διαβασω την εξηγηση. Επισης η εκδοχη που νομιζα οτι ισχυε, μου φανηκε τοσο τελεια που ξενερωσα με την πραγματικη Αυτό που κατάλαβες ρωτάω ποιο είναι... Την κανονική εξήγηση την ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που κατάλαβες ρωτάω ποιο είναι... Την κανονική εξήγηση την ξέρω Νομιζα οτι οταν ξεκλειδωσαν το μπλε κουτι πηγαμε σε ενα παραλληλο συμπαν οπου οι ρολοι ηταν ανεστραμενοι. Αφου αυτοκτονησε η naomi watts και καλα γινοταν ενα loop και ξανα γινοντουσαν τα γεγονοτα του 1ου μερους. Βλεπωντας ομως τα στοιχεια που φυτεψε ο david lynch δεν μπορει να στηριχθει μια τετοια θεωρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία σκέψη gavre. Και πολύ ωραίο το κειμενάκι με τις ταινίες που είδες πρόσφατα. Του έδωσες και κατάλαβε κανονικά αυτές τις ημέρες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Furious 6 Γέλασα.. σαν παρωδία της σειράς μου φάνηκε Βέβαια τέτοιες ταινίες δεν τις παίρνεις σοβαρά,αλλά εδώ το παρακάνανε.. * -25 Μέτριο ------------------------------------------------- A Good Day to Die Hard Η πρώτη ώρα ήταν απολαυστική..μετά ξενέρωσα Ωραίος ήχος.. * -5 Καλούτσικη Final results: Νομίζω ότι μετά από αυτές τις δύο ταινίες,ο δείκτης ευφυΐας μου έπεσε 30 μονάδες.. * = δείκτης ευφυΐας Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2013 από Superuser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 insidious 1: μετριο, 6/10 γιατι δεν βαρεθηκα insidious 2: χειρότερο απ το 1, 5/10 γιατι δεν σκυλοβαρέθηκα the wolverine(2013): πολύ μέτρια σε σχέση με τους προκατόχους, 5/10 district 9: μου άρεσε αρκετά και λογο δράσης και λογο νοηματος!τρομερά εφε 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 [post=http://www.imdb.com/title/tt1235166/]Προφήτης[/post] Ωραία ταινία χωρίς όμως να ξεφεύγει από το κλασικό σενάριο των prison movies. Τρομερή η επιλογή του cast για τους κρατούμενους, ο ένας πιο σκατόφατσα από τον άλλον σε κάθε σκηνή. Δυστυχώς τα μπερδεύει λίγο στο τέλος και δεν καταλαβαίνεις τί έγινε αλλά αξίζει. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 @Fan αντικατέστησε τις λέξεις "post" με "url" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις