Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τhe Adjustment Bureau..

8/10 απο μενα.

Θα επαιρνε παραπανω αν δεν ειχε τοσο βαρετο πρωτο 40λεπτο..

Την συστηνω ανεπιφυλακτα παρολαυτα! Ταινιαρα!

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το Immortals για να δώ λίγο αίμα αλλα ψιλοβαρέθηκα.

Το καλύτερο ήταν οι σκηνές με το δόρυ, όπως και να το κάνουμε το δόρυ σε πολενικές σκηνές γ@μεί... Αυτό που με ξενέρωσε περισσότερο ήταν ο αχταρμάς με την μυθολογία. Πραγματικά την πήδηξ@ν. Αφου σε μία φάση λέω, για την δικιά μοας μυθολογία μιλάνε. Επίσης παρα μα πάρα πολλα κλισέ. Τέσπα ένα 4,5/10 (μόνο με στρογγυλοποίηση φτάνει την βάση) για το είδος της και με τρελή επιήκεια.

Δημοσ.

Underworld Awakening

Ότι ακριβώς περίμενα, ξυλίκη και Kateάρα.

Ωραίο ήταν για αυτό που είναι, δεν περιμένεις κανα αριστούργημα αλλα mind shutting popcorn eating flick.

2η δόση Kate αυτή την βδομάδα (την Τρίτη είδαμε Contraband) και νομίζω ότι αν δω άλλη μια ταινία της το σ/κ θα πεθάνω λόγο overdose... Αλλα θα παω με χαμόγελο :P

Δημοσ.

Κι'όμως το ρώσικο ριμέικ μου άρεσε πιο πολύ απο την αυθεντική. :-)

Το ρωσικο ειναι μια κλαση πανω απο το αυθεντικο ειναι η αληθεια.Να μια κραυγαλεα επιτυχημενη περιπτωση remake με era adaptation βεβαια.

Δημοσ.

Ώπα! Να κάτι που δεν είχα υπόψη μου.

Α, ρε Ρωσία...

Δημοσ.

Ώπα! Να κάτι που δεν είχα υπόψη μου.

Α, ρε Ρωσία...

Ελα ρε, είναι γνωστό το 12 του Nikita Mikhalkov. Και πιο γενναίο σε διάρκεια απο το αυθεντικο.

Το ρωσικο ειναι μια κλαση πανω απο το αυθεντικο ειναι η αληθεια.Να μια κραυγαλεα επιτυχημενη περιπτωση remake με era adaptation βεβαια.

Όντως, είναι σπάνιο είδος.

Δημοσ.
Ελα ρε, είναι γνωστό το 12 του Nikita Mikhalkov. Και πιο γενναίο σε διάρκεια απο το αυθεντικο.

Υπονοείς κάτι για τις κινηματογραφικές μου γνώσεις; (πού πήγαν εκείνες οι παλιές εποχές με τον theobabis και τον Akujin που μας δούλευαν...)

Δημοσ.

Μιλαγα για το αμερικανικο remake αλλα τελος παντων...γαματη ταινια.

Δημοσ.

2 ταινιες εχω να βαλω.

- The inkeepers: Στο ιδιο ακριβως μοτιβο με το The house of the devil χωρις καμια εκπληξη και καμια σκηνη για ανατροπη. Το βλεπεις αυτο ειναι. Το κακο της υποθεσης με αυτην ειναι οτι δεν εχει την ατμοσφαιρα του πρωτου αλλα δεν εχει και το σεναριο που χτιζει σιγα σιγα την ατμοσφαιρα και που στο τελος σου καθεται διαφορετικα το σπιτι. Ειχε 2 πολυ καλες σκηνες σιγουρα αλλα μεχρι εκει, υπερβολικα "απλο" αυτη τη φορα χωρις να κερδιζει κατι απο την απλοτητα του σε αντιθεση με το πρωτο.

4/10 λοιπον απο εμενα

- Merantau: http://www.imdb.com/title/tt1368116/

Παρα μα παρα πολυ καλη ταινια πολεμικων τεχνων (ξυλο δηλαδη) η οποια ειναι σαφως πολυ πανω απο τις "κλασσικες" ταινιες ξυλου. Ειναι στο ιδιο μοτιβο με το Ip man και το Ong Bak αλλα το στορυ διαδραματιζεται στην ινδονησια. Φοβερη σκηνοθεσια, πολυ καλες σκηνες μαχης και χαρακτηρες που σιγουρα θα νοιαστεις γι αυτους.

8/10 γιατι σε καποια σημεια καταλαβαινεις οτι παιζουν σκηνια και γρηγορο μονταζ για να καλυψουν τα "κοπανηματα" των ηθοποιων και των stunt men σε αντιθεση με το Ong Bak ας πουμε που τα χτυπηματα και τα πεσιματα ηταν πραγματικα.

Δημοσ.

Revolver

http://www.imdb.com/title/tt0365686/

Η χειροτερη με τον Statham που εχω δει. Ακαταλαβιστικη

κι ελεγα οτι ειμαι ο μονος που δεν καταλαβαινε χριστο απ την ταινια αυτη. πραγματικα ουτε που θυμαμαι ΚΑΝ το σεναριο. ηταν τοσο χασιμο τοσο ακαταλαβιστικο που δε θυμαμαι τιποτα!

Δημοσ.

Tinker Tailor Soldier Spy

Πολυ καλο κατασκοπευτικο, με μυστηριο και αγωνια χωρις πολλες εκρηξεις (βασικα χωρις καμια εκρηξη και μπαμ μπουμ), με πολυ καλο καστ (Χαρτ, Ολντμαν, Χαρντι και αλλοι γνωστοι), που υποφερει απο την ασθενεια ολων των καλων κατασκοπευτικων εργων: ειναι περιορισμενου νοηματος.

Οσα εχουν κατι να πουν, συνηθως ειναι βαρετα σαν ταινιες, οσα δεν ειναι βαρετα, συνηθως δεν εχουν πολλα να πουν

Ενα 6αρακι παντως το τσιμπαει ανετα

6/10

Δημοσ.

Tinker Tailor Soldier Spy

Πολυ καλο κατασκοπευτικο, με μυστηριο και αγωνια χωρις πολλες εκρηξεις (βασικα χωρις καμια εκρηξη και μπαμ μπουμ), με πολυ καλο καστ, που υποφερει απο την ασθενεια ολων των καλων κατασκοπευτικων εργων: ειναι περιορισμενου νοηματος.

Οσα εχουν κατι να πουν, συνηθως ειναι βαρετα σαν ταινιες, οσα δεν ειναι βαρετα, συνηθως δεν εχουν πολλα να πουν

Ενα 6αρακι παντως το τσιμπαει ανετα

6/10

δεν ειναι ετσι..

Δημοσ.

Kατα κανονα ειναι ετσι.

υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις αλλα τα πιο αρτιστικ και με νοημα spy movies συνηθως ειναι βαρετα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...