Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τhe Major

Mayor-Aka-The-Major_5ae5b194.jpg

Ωμη, σκοτεινη, ρεαλιστικη, & απαισιοδοξη. Μια χαρα!

Στην Ρωσσια βαθμοφόρος αστυνομικός προκαλει τροχαίο δυστύχημα και τα γεγονοτα παιρνουν ασχημη τροπή.

7.5/10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Welcome to the Punch

Το wttp είναι ένα στυλιζαρισμένο τύπου νουάρ αστυνομικό θρίλερ Βρετανικής παραγωγής που τα χει όλα δράση,μυστήριο,ανατροπές,διαφθορά κτλ..αλλά και κάποια fail που με ξενέρωσαν όπως η πρώτη σκηνή και η σκηνή του κοντέινερ

Θα ήθελα λίγο περισσότερο επέκταση-ανάλυση της διαπλοκής..

Πάραυτα,αν δεν έχεις απαιτήσεις,με ποπ κορν βλέπεται ευχάριστα

Καλούτσικη

Kαι εγω ειδα μια γκομενα χτες 7.5/10.

Θες να πεις 2 λογια για τις ταινιες?

Obvilion

Μου άρεσε παρα πολύ κυρίως επειδή την κατεβασα σε 1080 bluray 12 gigabyte αρχείο.Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου ήταν τέλεια.την είδα και σε 27 ιντσων οθόνη.Και το στόρυ μου άρεσε .βέβαια δεν ήταν και το καλύτερο στόρυ.

Το Elysium το κατεβασα 1080p bluray κι αυτό και το μεγεθος ήταν 23 GB.To στόρυ πάντως δε μου άρεσε πολύ επειδή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER για την ταινία μην το ανοίξετε αν δεν την έχετε δει!

πέθανε ο πρωταγωνιστης και δε μ αρεσει οι ταινιες που πεθαίνει ο πρωταγωνιστης.αυτα

• Like 1

Link.png Site: Before Sunrise

Μια ταινία που είχε λίγο από όλα και πολλή κουβέντα. Σχεδόν ρεαλιστική μες στην τρέλα της ιστορίας με πολύ αληθινούς χαρακτήρες. Αυτό ήταν τελικά το καλό και το  κακό μαζί. Ήταν πολύ αληθινοί και κάποια στιγμή ήταν σαν να παρακολουθείς εσένα κατά μία έννοια. Με τράβηξε πάντως και μου άρεσε.

7.5/10 

Είδα το επόμενο (Link.png Site: Before Sunset ) και εξεπλάγην θετικά! Ακόμη πιο ουσιαστικοί διάλογοι, πιο γρήγορη ροή στο λόγο, περισσότερη ένταση...

Δεν περίμενα να είναι καλύτερο κι όμως ήταν. Μου άρεσε ιδιαίτερα το ότι η ταινία ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε η προηγούμενη. Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. 9/10 γι' αυτό με πολύ ενθουσιασμό. 

Έμεινε ένα ακόμη, ελπίζω να ανταποκριθεί κι αυτό στην υψηλή βαθμολογία του στο imdb. ^^

O Ασυμβιβαστος

Ναι ελληνικη ταινια! Για την ακριβεια η μονη ελληνικη ταινια που μπορω να δω χωρις να κανω εμετο.

8/10.

Ο τιτλος της ταινιας λεει πολλα για τη ταινια. Εχει θεμα τη σαπιλα.

A Scanner Darkly

http://www.imdb.com/title/tt0405296/

Λίγο μπερδεμένη αλλά με λίγη προσοχή βγάζεις εύκολα νόημα. Όποιος θέλει να δει κάτι διαφορετικό να την κοιτάξει ;) .

Prisoners 6/10

Σκηνοθεσία , φωτογραφία , ερμηνεία Paul Dano τα δυνατά σημεία. 

Ερμηνείες Gyllenhaal , Jackman αποδεκτές. 

Αλλά το σενάριο και η αδικαιολόγητα μεγάλη διάρκεια καταστρέφουν το αποτέλεσμα . 

Ο Loki γιατί πριν δείξει στους γονείς τις φωτογραφίες δεν έκανε test DNA στα ρούχα?

Ο Loki γιατί απλά δεν πήρε τηλέφωνο την γριά να του πεί για τον Jones?

Η τελευταία γιατί απλά δεν του είπε "ευχαριστώ αστυνομικε" , ώστε αυτός να έφευγε?

Γιατί είχε ξεκλείδωτη την πόρτα?

Δεν ήταν πολύ βολικό που είδε το μενταγιόν στην φωτογραφία με αυτόν τον τρόπο ο Loki ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...