BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ειδα το oblivion και το elysium 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ειδα το oblivion και το elysium 7/10 Kαι εγω ειδα μια γκομενα χτες 7.5/10. Θες να πεις 2 λογια για τις ταινιες? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 εχεις λινκ για υποτιτλους? Ο showtime τους κατεβαζει μονος του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ειδα το oblivion και το elysium 7/10 Αν δεν εχεις δει το Site: moon του 2009 δες το. Και μετα ξαναβαλε βαθμολογια για το oblivion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ειδικά στο plox ειναι τα ιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Kαι εγω ειδα μια γκομενα χτες 7.5/10. Θες να πεις 2 λογια για τις ταινιες? Πες πρώτα εσύ τίποτα για τη γκόμενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τhe Major Ωμη, σκοτεινη, ρεαλιστικη, & απαισιοδοξη. Μια χαρα! Στην Ρωσσια βαθμοφόρος αστυνομικός προκαλει τροχαίο δυστύχημα και τα γεγονοτα παιρνουν ασχημη τροπή. 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Welcome to the Punch Το wttp είναι ένα στυλιζαρισμένο τύπου νουάρ αστυνομικό θρίλερ Βρετανικής παραγωγής που τα χει όλα δράση,μυστήριο,ανατροπές,διαφθορά κτλ..αλλά και κάποια fail που με ξενέρωσαν όπως η πρώτη σκηνή και η σκηνή του κοντέινερ Θα ήθελα λίγο περισσότερο επέκταση-ανάλυση της διαπλοκής.. Πάραυτα,αν δεν έχεις απαιτήσεις,με ποπ κορν βλέπεται ευχάριστα Καλούτσικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Kαι εγω ειδα μια γκομενα χτες 7.5/10. Θες να πεις 2 λογια για τις ταινιες? Obvilion Μου άρεσε παρα πολύ κυρίως επειδή την κατεβασα σε 1080 bluray 12 gigabyte αρχείο.Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου ήταν τέλεια.την είδα και σε 27 ιντσων οθόνη.Και το στόρυ μου άρεσε .βέβαια δεν ήταν και το καλύτερο στόρυ. Το Elysium το κατεβασα 1080p bluray κι αυτό και το μεγεθος ήταν 23 GB.To στόρυ πάντως δε μου άρεσε πολύ επειδή ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER για την ταινία μην το ανοίξετε αν δεν την έχετε δει! πέθανε ο πρωταγωνιστης και δε μ αρεσει οι ταινιες που πεθαίνει ο πρωταγωνιστης.αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για 27 ίντσες δεν χρειάζεσαι τοσο τεράστια αρχεία νομιζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το elysium που ήταν 23GB όντως θα μπορούσα να το δω και στα 10 GB ,ήταν υπερβολή ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Site: Before Sunrise Μια ταινία που είχε λίγο από όλα και πολλή κουβέντα. Σχεδόν ρεαλιστική μες στην τρέλα της ιστορίας με πολύ αληθινούς χαρακτήρες. Αυτό ήταν τελικά το καλό και το κακό μαζί. Ήταν πολύ αληθινοί και κάποια στιγμή ήταν σαν να παρακολουθείς εσένα κατά μία έννοια. Με τράβηξε πάντως και μου άρεσε. 7.5/10 Είδα το επόμενο ( Site: Before Sunset ) και εξεπλάγην θετικά! Ακόμη πιο ουσιαστικοί διάλογοι, πιο γρήγορη ροή στο λόγο, περισσότερη ένταση... Δεν περίμενα να είναι καλύτερο κι όμως ήταν. Μου άρεσε ιδιαίτερα το ότι η ταινία ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε η προηγούμενη. Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. 9/10 γι' αυτό με πολύ ενθουσιασμό. Έμεινε ένα ακόμη, ελπίζω να ανταποκριθεί κι αυτό στην υψηλή βαθμολογία του στο imdb. ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 O Ασυμβιβαστος Ναι ελληνικη ταινια! Για την ακριβεια η μονη ελληνικη ταινια που μπορω να δω χωρις να κανω εμετο. 8/10. Ο τιτλος της ταινιας λεει πολλα για τη ταινια. Εχει θεμα τη σαπιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 A Scanner Darkly http://www.imdb.com/title/tt0405296/ Λίγο μπερδεμένη αλλά με λίγη προσοχή βγάζεις εύκολα νόημα. Όποιος θέλει να δει κάτι διαφορετικό να την κοιτάξει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Prisoners 6/10 Σκηνοθεσία , φωτογραφία , ερμηνεία Paul Dano τα δυνατά σημεία. Ερμηνείες Gyllenhaal , Jackman αποδεκτές. Αλλά το σενάριο και η αδικαιολόγητα μεγάλη διάρκεια καταστρέφουν το αποτέλεσμα . Ο Loki γιατί πριν δείξει στους γονείς τις φωτογραφίες δεν έκανε test DNA στα ρούχα? Ο Loki γιατί απλά δεν πήρε τηλέφωνο την γριά να του πεί για τον Jones? Η τελευταία γιατί απλά δεν του είπε "ευχαριστώ αστυνομικε" , ώστε αυτός να έφευγε? Γιατί είχε ξεκλείδωτη την πόρτα? Δεν ήταν πολύ βολικό που είδε το μενταγιόν στην φωτογραφία με αυτόν τον τρόπο ο Loki ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις