gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Hunger 2008 Προετοιμασια πριν το 12 years a slave. Οπως και το shame του steve mcqueen και το hunger ειναι σπουδαια ταινια. Ειναι ενα δραμα που σε ολη την διαρκεια του σε προκαλει και δεν μπορεις να την σταματησεις. Αυτο που κραταω ειναι τα γεματα ουσια μεγαλης διαρκειας πλανα που εχει. Δεν ειναι απλα βαζω την καμερα να γραφει για να συμπληρωσω χρονο αλλα συνεχιζει και λεει κατι μεσα απο αυτα. Το 17λεπτο μονοπλανο με εντυπωσιασε γιατι και οι δυο ηθοποιοι κορυφωσαν την ιστορια με τις ερμηνειες τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Worm Bodies Αυτό το σενάριο,εκμεταλλευόμενο την μόδα των ζόμπι,δεν περίμενα να το δω σε ταινία Μίξη από Twilight και Romeo & Juliet γυρισμένο με χιουμοριστική ματιά,σχεδόν παροδική και αφελής. Θα μπορούσε να δώσει λίγο περισσότερο έμφαση στην ιστορία, και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων,ώστε να δικαιολογείται η εξέλιξη της οχι μόνο αλληγορικά Μέτρια αλλά έχει ένα ενδιαφέρον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Site: Before Sunrise Μια ταινία που είχε λίγο από όλα και πολλή κουβέντα. Σχεδόν ρεαλιστική μες στην τρέλα της ιστορίας με πολύ αληθινούς χαρακτήρες. Αυτό ήταν τελικά το καλό και το κακό μαζί. Ήταν πολύ αληθινοί και κάποια στιγμή ήταν σαν να παρακολουθείς εσένα κατά μία έννοια. Με τράβηξε πάντως και μου άρεσε. 7.5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Captain Phillips Πολύ καλή, απέδωσε τους πειρατές σωστά(αν και σχεδόν λυποσουν τον αρχηγό τους), ανέφερε γιατί οι ψαράδες στράφηκαν στη πειρατεία(πράγμα που είναι συν για μια ταινία Χόλιγουντ) που μετά μετατράπηκε σε επάγγελμα, από διάφορους πολεμαρχους. Ο χανξ ήταν γαματος(κλασσικά)αλλά δε νομίζω ότι είναι οσκαρικος, καθώς επίσης και οι ηθοποιοί που παίζαν τους πειρατές! Αν εξαιρέσω τις διχογνωμιες γύρω από την αιχμαλωσία του φιλιππα και γιατί έγινε ρεσαλτο στο πλοιο(από την έρευνα που έκανα) . Όλα τα υπόλοιπα, είναι απολύτως ρεαλιστικά και αυτό οφείλεται στον γκρινγκρας. Μπορεί να μας φαίνονται αμερικανιες αλλά μια υπερδύναμη,έτσι φέρεται. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από Plug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Eιδα το καλεσμα .Πολυ καλη ατμοσφαιρα , ειχα καιρο να ευχαριστηθω θριλερακι Kαι το Gifted Hands: The Ben Carson Story το οποιο σαν λατρης των αληθινων ιστοριων το προτεινω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 12 Years A Slave Πολύ δυνατή και σκληρή ταινία. Η ιστορία τραγική και μεγάλη, γι αυτό περνάει γρήγορα αλλά όμορφα. Φωτογραφία, σκηνοθεσία πολύ πολύ καλά. Φασμπέντερ άλλού...απίθανος Μου άρεσε πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Site: The Great Beauty Αν ηταν πιο μικρη σε διαρκεια και με ενα καλυτερο σεναριο ωστε να ειναι εμφανη τα σημεια αλλαγης του πρωταγωνιστη θα τυχαινε μεγαλυτερης αποδοχης. Ισως και αυτο το ανεμελο στοιχειο που ειχε να την κανει να ξεχωριζει απο τις υπολοιπες ταινιες που ακολουθουν την πεπατημενη. Η κινηματογραφηση ηταν πολυ ωραια με καθηλωτικη σκηνοθεσια σε μερικες σκηνες και ομορφα πλανα. Soundtrack: Απο max richter. Ειναι κατι σαν μοδα τωρα τελευταια Προσπαθω να βγαλω το τοπ-10 μου για το 2013 αλλα μεχρι τωρα ειναι αδυνατο. Δεν εχω δει βασικες ταινιες που φιγουραρουν σε πολλες λιστες μιας και δεν εχουν βγει ακομα εδω. Συν οτι υπαρχουν καποιες ταινιες που μου αρεσαν αρκετα αλλα δεν πιστευω οτι αξιζουν να μπουν στις καλυτερες της χρονιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δες το Prisoners αν δεν το έχεις κάνει. 8/10 Σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα τόσο καλό και δυνατό. Αστυνομικό θρίλερ να το πω? ¨Ηταν κάτι παραπάνω. Αργή , αλλά όχι αργή σε ρυθμό και απολαυστική ταινία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 insidious:chapter 2 ανυπαρκτο στορι και jump scares να φανε και οι κοτες. αυτο το πραγμα με τη μουσικη να πηγαινει τερμα καθε 2 δευτερα με αποτελειωσε.ναι τρομαζει παρολο που το περιμενεις αλλα ειναι πολυ cheap scare.μετα απο καποια στιγμη σε συγκεκριμενες σκηνες χαμηλωνα για να μην αρχισω να βριζω.horror θελω να δω οχι να γεμισω το πατωμα με ποπκορν.το μακιγιαζ ειναι για τα μπαζα και η ιστορια καταστρεφει το μυθο γυρω απο κατι πολυ συγκεκριμενο απο τη προηγούμενη ταινια(την οποια λατρευω). πιο κλισε και απο τα κλισε.οποιος ειναι μαθημενος στο ειδος θα θελει να κοιμηθει απο βαρεμαρα και οι μουσικες δεν θα τον αφηνουν. για καποιον που δεν ειναι μαθημενος τοτε το αυτη ειναι ποιο τρομαχτικη απο το conjuring. 5/10(θα εβαζα 4 αλλα οι ηθοποιοι δεν ηταν κακοι so...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 insidious:chapter 2 ανυπαρκτο στορι και jump scares να φανε και οι κοτες. αυτο το πραγμα με τη μουσικη να πηγαινει τερμα καθε 2 δευτερα με αποτελειωσε.ναι τρομαζει παρολο που το περιμενεις αλλα ειναι πολυ cheap scare.μετα απο καποια στιγμη σε συγκεκριμενες σκηνες χαμηλωνα για να μην αρχισω να βριζω.horror θελω να δω οχι να γεμισω το πατωμα με ποπκορν.το μακιγιαζ ειναι για τα μπαζα και η ιστορια καταστρεφει το μυθο γυρω απο κατι πολυ συγκεκριμενο απο τη προηγούμενη ταινια(την οποια λατρευω). πιο κλισε και απο τα κλισε.οποιος ειναι μαθημενος στο ειδος θα θελει να κοιμηθει απο βαρεμαρα και οι μουσικες δεν θα τον αφηνουν. για καποιον που δεν ειναι μαθημενος τοτε το αυτη ειναι ποιο τρομαχτικη απο το conjuring. 5/10(θα εβαζα 4 αλλα οι ηθοποιοι δεν ηταν κακοι so...) Μόνο μια κοπέλα θα το πρόσεχε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) PrisonersΤο Prisoners είναι από τις ταινίες που δεν βασίζονται στο cast. Έχει τόσο δυνατό σενάριο που θα πρέπει οι ηθοποιοί να είναι τελείως άκυροι για να βγει σκάρτη. Jackman και Gyllenhaal στέκονται αξιοπρεπώς μεν, χωρίς όμως να "μπουστάρουν" ιδιαίτερα την ταινία. Προσωπικά περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο Paul Dano (who? έπρεπε να μπω imdb να δω όνομα..) παρά όλοι οι υπόλοιποι.Δυόμιση ώρες αγωνίας και wtf. Πολύ καλό στόρι, θα μου άρεσε αν αφιέρωναν λίγη ώρα παραπάνω στις παράλληλες υποθέσεις αλλά οκ. Από τις καλύτερες της χρονιάς.8,3/10 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από panagos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Beasts of the Southern Wild Η ταινία πραγματεύεται αλληγορικά πολλά θέματα..επιβίωση, ενηλικίωση, οικολογική καταστροφή, αρρώστια, θάνατος,πατρίδα,ελευθερία,φύση και σύμπαν με ένα ιδιαίτερο σκηνοθετικό-ντοκιμαντερίστικο τρόπο. Πολύ καλή η μικρή,ο κινηματογραφικός πατέρας της και η μουσική που δένει με μαεστρικό τρόπο Δύσκολα κατηγοριοριοποιείται και ούτε είναι η τέλεια ταινία αλλά σίγουρα,αν και endie παραγωγή με ερασιτέχνες ηθοποιούς,είναι ξεχωριστή Πολύ καλή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Open grave 2013 Παίζει να ήταν η αποκάλυψη της χρονιάς... εχεις λινκ για υποτιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Serendipity Πλάκα είχε, δεν έχω παράπονο. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Δεν είχε να πει και πάρα πολλά ως ταινία πέρα από την αντίληψη ότι "ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει". Με έψησε πάντως να σημαδέψω ένα χαρτονόμισμα και να περιμένω να δω αν θα ξαναγυρίσει στα χέρια μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. 6/10 γιατί το happy end δεν μας βασάνισε πολλή ώρα και μου άρεσε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 The Hunt Για κάποιο λόγο κρατούσα μικρό καλάθι, αλλά κακώς. Η ταινία είναι πάρα πολύ δυνατή. Όχι αριστούργημα, έχει κάποιες σεναριακές υπερβολές που θα έπρεπε να δοθεί λίγο παραπάνω προσοχή επειδή κατευθύνουν κάπως το αποτέλεσμα, αλλά τις παραβλέπω επειδή διαχειρίζεται ένα θέμα ούτως η άλλως ιδιαίτερα λεπτό, και προκαλεί σοβαρούς προβληματισμούς. Δεν μπορώ να γράψω ούτε λέξη παραπάνω για την υπόθεση χωρίς να σποϊλεριάσω, οπότε θα το αποφύγω. Θα πω μόνο πως είναι από τις ταινίες που τελειώνουν, τις σκέφτεσαι, και τις συζητάς, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά πλέον. Στα + και οι φοβερές ερμηνείες, σχεδόν απ'όλους. Θα έβαζα και μεγαλύτερη βαθμολογία από το 8.3 του imdb χωρίς τύψεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις