Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποτε καποιος σε αυτο το φορυμ μου ειπε οτι η ταινια: Blood the last vampire ειναι απο τις καλυτερες ταινιες με βρικολακες και μαλιστα ειχε το θρασος να τη συγκρινη και με το Vampire Hunter D.

Λοιπον την ειδα..... ειμαι οργισμενος! Επι 45 λεπτα προσβαλε τι νοημοσυνη μου. Εχασα 45 λεπτα απο τη ζωη μου.

-999/10 Αν με πληρωναν ισως να την εβλεπα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

The Broken Circle Breakdown

Την ειδα εχθες μετα απο ενα αρκετα κωμικο γεγονος. Ελπιζω η ζωη να μου το φερει πισω με αυτον τον τροπο (οπως συνηθιζει αλλωστε).

Η ταινια ηταν γεματη κλισε αλλα πρεπει να την ξαναδω. 

District 9

Τρομερη ταινια. Πολυ προσεγμενη παραγωγη. Εδωσαν εμφαση στις λεπτομερειες και σε μια τετοια ταινια φαινεται. Ολα ηταν αψογα. Περα απο τους πυροβολισμους και τις εκρηξεις καταφερνει και δινει αρκετη τροφη για σκεψη. Μπορουμε να αναλυσουμε παρα πολλα θεματα που βγαινουν απο αυτο το σεναριο.

• Like 2

7 samurai,η λέξη masterpiece δεν την περιγράφει,τη μειώνει...

Ok μπορώ πλέον να πεθάνω ήσυχος.

Τόσο καιρό έχω στο μυαλό μου να τη δω αλλά κολλάω στο ότι δεν μπορώ τις ασπρόμαυρες. Πρέπει να είναι τρομερή ταινία όμως

Insidious 2

Παρόλο που πέσανε λεφτα, ήτανε χειρότερο απο το 1. Επίσης, αυτό το πράγμα με τους κόκκινους και πράσινους προβολείς πρέπει να σταματήσει...

Jug face

Δεν είμαι σίγουρος για το αν ήταν καλο ή οχι...

• Like 1

Ποσο χειροτερο δηλαδη? Το πρωτο ηταν ηδη μετριουρα του κερατα.

Το πρωτο μπορεί να ήτανε μέτριο αλλα ειχε κάποια καλά στοιχεία. Το δυο, μόνο καλές κάμερες ειχε...

Elysium

Και αυτη που καλη ταινια δρασης. Κατωτερη βεβαια απο το district 9 μιας και ειναι πιο action και δεν σε βαζει σε σκεψεις οπως το district 9. Σε σχεση με αλλες ειχε ενα Α σεναριο το οποιο ομολογουμενως ειχε πολλες ευκολιες

Στις ταινιες του Neil Blomkamp

μου αρεσει που θυσιαζει τον πρωταγωνιστη για κατι μεγαλυτερο. Εστω και αν πρεπει να περασουν πρωτα απο μια διαδικασια μεχρι να φτασουν σε αυτο το σημειο.

• Like 1

Broken City

Έχει καλούς ηθοποιούς,καλή σκηνοθεσία,ίντριγκες,ανατροπές,διαφθορά,κτλ..αλλά σου αφήνει την αίσθηση ότι κάτι έλειπε..

Λες και ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να ρισκάρει με παραπάνω ένταση και κορυφώσεις και απλώς διεκπεραίωσε το έργο εκ του ασφαλούς κάνοντας το, να σου δίνει την αίσθηση ότι το έχεις ξαναδεί..

Καλή

--------------------------------------------------------

Snitch

Δράση περιπέτεια καταδιώξεις χαμό περίμενα,δραματική-κοινωνική περιπέτεια μου βγήκε..

Φιλότιμη η προσπάθεια του "rock" σε ποιό ερμηνευτικό ρόλο,αν κ τον διεκπεραίωσε καλά,δεν του ταίριαζε..

Καλούτσικη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...