OMGA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Assault on Wall Street Ένας σεκιουριτάς κ πρώην στρατιωτικός,λόγω μίας τοξικής επένδυσης του χρηματιστή του κ της θεραπείας της γυναίκας του,θα καταστραφεί οικονομικά.Δεν θα χρεωκοπίσει απλά αλλά εκεί που είχε απόθεμα θα βρεθεί να χρωστάει κ από πάνω με το κερασάκι η απόλυση και ένα ακόμη συμβάν, θα αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του εναντίον σε όλο χρηματοοικονομικοτραπεζικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση Η ταινία θίγει ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα της εποχής(κ φυσικά της χώρας μας) αλλά αποτυγχάνει να το αποδώσει σωστά εκτός από μερικές σκηνές Λάθος επιλογή πρωταγωνιστή κ λάθος τα ανούσια 40 λεπτά της ταινίας που απλώς μπήκαν για να συμπληρώσουν τα 90 Ούτε η σκηνοθεσία κ το βαρετό μοντάζ βοηθούν στην σωστή απόδοση της έντασης Πολύ μέτριο Από το τρέιλερ κάνει μπαμ ότι είναι B movie με ξεπεσμένους ηθοποιούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html Uwe Boll λέμε!
Superuser Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ποτέ δεν βλέπω τρέιλερ και reviews για ταινίες που δεν έχω δεί Μόνο teasers και την γενική πλοκή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν βλέπεις και τον σκηνοθέτη/σεναριογράφο καλά να πάθεις
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καπετάνιος Φίλιππας Ωραία ταινία, αγαπάμε Tom Hanks 7,5/10
provocateur Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Assault on Wall Street Ένας σεκιουριτάς κ πρώην στρατιωτικός,λόγω μίας τοξικής επένδυσης του χρηματιστή του κ της θεραπείας της γυναίκας του,θα καταστραφεί οικονομικά.Δεν θα χρεωκοπίσει απλά αλλά εκεί που είχε απόθεμα θα βρεθεί να χρωστάει κ από πάνω με το κερασάκι η απόλυση και ένα ακόμη συμβάν, θα αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του εναντίον σε όλο χρηματοοικονομικοτραπεζικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση Η ταινία θίγει ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα της εποχής(κ φυσικά της χώρας μας) αλλά αποτυγχάνει να το αποδώσει σωστά εκτός από μερικές σκηνές Λάθος επιλογή πρωταγωνιστή κ λάθος τα ανούσια 40 λεπτά της ταινίας που απλώς μπήκαν για να συμπληρώσουν τα 90 Ούτε η σκηνοθεσία κ το βαρετό μοντάζ βοηθούν στην σωστή απόδοση της έντασης Πολύ μέτριο Assault on Wall Street Ένας σεκιουριτάς κ πρώην στρατιωτικός,λόγω μίας τοξικής επένδυσης του χρηματιστή του κ της θεραπείας της γυναίκας του,θα καταστραφεί οικονομικά.Δεν θα χρεωκοπίσει απλά αλλά εκεί που είχε απόθεμα θα βρεθεί να χρωστάει κ από πάνω με το κερασάκι η απόλυση και ένα ακόμη συμβάν, θα αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του εναντίον σε όλο χρηματοοικονομικοτραπεζικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση Η ταινία θίγει ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα της εποχής(κ φυσικά της χώρας μας) αλλά αποτυγχάνει να το αποδώσει σωστά εκτός από μερικές σκηνές Λάθος επιλογή πρωταγωνιστή κ λάθος τα ανούσια 40 λεπτά της ταινίας που απλώς μπήκαν για να συμπληρώσουν τα 90 Ούτε η σκηνοθεσία κ το βαρετό μοντάζ βοηθούν στην σωστή απόδοση της έντασης Πολύ μέτριο Θα διαφωνήσω με την συγκεκριμένη κριτική.Το Assault on Wall Street είναι αρκετά καλή ταινία.Και σίγουρα είναι μια ταινία που δεν πρόκειται να δούμε από τον mainstream κινηματογράφο.Μια ταινία με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και με ξεκάθαρες λύσεις,άσχετα βέβαια εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με αυτές.Η ουσία είναι πάντως πως δεν μένουν όλοι ευχαριστημένοι στο τέλος. Το μόνο που μπορεί να προσάψει σε αυτή την ταινία είναι ίσως η ανισότητα μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους.
Superuser Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις όλο το δικαίωμα να διαφωνήσεις Είναι η προσωπική μου άποψη κ επίσης έχω αναφέρει τους λόγους που αν θα άλλαζαν,τότε, θα μπορούσε να ήταν μία αρκετά καλή ταινία 1
capten- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Η ζωή της Αντελ. Πολύ όμορφη η Εξαρχοπουλου{η Αντελ} αλλά όμως η ταινία ήταν απίστευτα βαρετή.Εντάξει μπορεί να είμαι από τους λίγους αλλά η ταινία δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Le mari de la coiffeuse(1990) Κάπου κάποτε σε αυτό το φόρουμ, έπεσα πάνω σε αυτόν τον τίτλο, και ίσως επειδή φάνηκε να παίζει ωραίο κομμάτι αποφάσισα να την δω. Την κατέβασα και παρέμεινε για καιρό ανάμεσα σε πολλές άλλες ταινίες. Κάθε μέρα άνοιγα τον φάκελο με τις διαθέσιμες επιλογές και έβλεπα κάποια άλλη ταινία τελικά. Σήμερα είπα οκ, ας την δω. Και βάζω να δω μια ταινία που δεν ξέρω ποιος έχει σκηνοθετήσει, ποιος έχει παίξει, δεν θυμάμαι καν την πλοκή, ούτες τους λόγους που επέλεξα να την δω πριν από λίγο καιρό. Δεν μπορώ ούτε να μεταφράσω τον τίτλο για να καταλάβω ότι θα έχει μια κομμώτρια μέσα. Απλώς αρχίζω να την βλέπω. Στα πρώτα 10-15 λεπτά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο το βλέπω τώρα αυτό, και μήπως δεν είναι καλή επιλογή... Αλλά μετά έρχεται μια σκηνή που μια κομμώτρια κουρεύει τον φίλο μας τον γεροξούρα και ανασηκώνομαι, ανοίγω καλύτερα τα μάτια και απολαμβάνω. Απολαμβάνω με έκπληξη την σκηνή που παρόμοιά της θα είναι όλη η ταινία. Και τελειώνοντάς την, απομακρυσμένος από κάθε είδους hype, spoilers ή προσδοκίες, έχω δει μια πάρα πολύ ωραία ταινία που αν και δεν έχω γνώσεις, είμαι σίγουρος ότι είναι μια χαρακτηριστική ταινία του γαλλικού κινηματογράφου από αυτές που σε κάνουν προσωρινά να μην θέλεις να ξαναδείς αυτό το πράγμα που λέγεται χολυγουντ. Σπάνια ομορφιά, σκηνές που παρόλη την απλότητά τους σε κάνουν να θέλεις να τις ζήσεις, σε κάνουν να φθονείς τον πρωταγωνιστή παρότι μπάρμπας και δημιουργούν μια ταύτιση που δεν βλέπουμε συχνά στις ταινίες. Συγκλονίζει και διχάζει και μετατρέπει με πανέμορφη απλότητα μερικά "άσχημα" ή "άβολα" πράγματα σε καθαρή ομορφιά. Ερωτισμός και αγάπη στη πιο τέλεια και αδιαπραγμάτευτη μορφή, δωσμένα με τρόπο για να σε αγγίξουν μέσα από την οθόνη. 8,4/10 Κάπου εδώ αναμένεται να πολλαπλασιάσω τα ευρωπαικά φιλμ που βλέπω σε σχέση με τα αμερικάνικα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από cthulhucarbide 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) His Girl Friday(1940) Πάρα πολύ καλή κωμωδία. Καταιγιστικός ρυθμός από την αρχή μέχρι το τέλος, ξεκαρδιστηκές ατάκες με ρυθμό πολυβόλου, πολύ καλές κωμικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές με πρώτον απόλλους τον γίγαντα Cary Grant, κωμικές σκηνές στα όρια του σουρεαλισμού και έξυπνοι διάλογοι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε κάποια φάση μπορεί να κουραστείς από τον πραγματικά τρομερά γρήγορο ρυθμό που εκτυλίσσεται η πλοκή και οι διάλογοι που συχνά μιλάνε 3-4 άτομα ταυτόχρονα και χάνεσαι αλλά συνολικά είναι γαμάτη ταινία. Τέτοια εξέλιξη που να μην σε αφήνει να πάρεις ανάσα δεν πιστεύω να υπάρχει πουθενά αλλού. Είναι καθαρά κωμωδία, και είναι γεμάτη με punchlines (που στα ελληνικά δεν πιάνονται όλα να θυμήσω) και θα σε κάνει να γελάσεις σε αμέτρητες περιπτώσεις. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι η Νο1 ταινία που να προτείνεται σε κάποιον να δει όταν ζητάει κωμωδία. Διότι και το Dr Strangelove είναι ταινιάρα αλλά δεν έχει σκοπό να σε ξεκαρδίσει, αλλά προσφέρει άλλα πράγματα - δεν είναι καθαρή κωμωδία. Εδώ όμως όλα όσα χτίζονται έχουν σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως βάση για μια ατάκα ή μια πολυ αστεία σκηνή ενώ χρειάζεται πολύ προσήλωση γιατί μια στιγμή να γυρίσεις το κεφάλι αλλού θα χάσεις κανα δυο αστεία. Παρότι εντελώς άλλο είδος, μου θύμησε το Brazil λόγω των σουρεάλ σκηνών και του γρήγορου ρυθμού και κάποιων κυνηγητών. Πρέπει να είναι ίσως η καλύτερη (καθαρά)κωμωδία που έχω δει και και από σήμερα συστήνω ανεπιφύλακτα. Ταινία με πολύ γέλιο αλλά πάνω απόλλα έξυπνο χιούμορ και χαριτωμένες σουρεάλ καταστάσεις μαζί με πολύ κωμικές ερμηνείες. 8,5/10 Θα μπορούσα να βάλω και παραπάνω Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από cthulhucarbide 1
Superuser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Hours Ένας πατέρας προσπαθεί να κρατήσει στην ζωή την νεογέννητη κόρη που είναι σε θερμοκοιτίδα, χωρίς ρεύμα σε εγκαταλειμμένο νοσοκομείο από τα γεγονότα του τυφώνα κατρίνα με μπαταρία που είναι στα τελευταία της Προβλέψιμο με μη σωστή αίσθηση των δευτερολέπτων και σε κάποια σημεία flat Ο Paul Walker(RIP) καλός Καλούτσικη ------------------------------------------------- Phantom Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Ένας καπετάνιος εν αποστρατεία με το πλήρωμα του θα αναλάβει μία τελευταία μυστική αποστολή με ένα παλιό υποβρύχιο και ένα άγνωστο φορτίο με το δικό του πλήρωμα Καλός ο εντ χάρις,ενδιαφέρον το στόρι αλλά λίγο flat στην απόδωση της έντασης που αδυνατεί να την περάσει στον θεατή.Καλύτερα να την κάνανε λίγο μεγαλύτερη αφιερώνοντας περισότερο έμφαση στα κρίσιμα λεπτά Καλή
gavros10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Prince Avalanche Λυπαμαι που το λεω αλλα δεν μου αφησε τιποτα η συγκεκριμενη ταινια. Ποιος ο λογος υπαρξης της; (Ρητορικη ερωτηση) 42 Καθε χρονο πρεπει να εχουμε και μια καλη ταινια baseball. Κανονας του χολιγουντ. Τουλαχιστον ας βγει μια που θα μας μαθει επιτελους και πως παιζεται αυτο το αθλημα. Ακομα δεν εχω καταλαβει Και αυτη καλη ηταν, ειχε πολυ ωραιες ερμηνειες και απεδωσαν πολυ καλα την εποχη. Ο Harrison ford βεβαια εκλεψε την παρασταση. Η ταινια πραγματευεται ισως το πιο ηλιθιο πραγμα που εχουν κανει οι λευκοι ανθρωποι. Σκεφτομαι ωρες ωρες αυτον τον διαχωρισμο και μεσα απο τετοιες ταινιες βλεπω τις πεποιθησεις και τις αντιδρασεις των λευκων εκεινα τα χρονια και απλα βγαζω αφρους. Warm Bodies Μετα απο 6 μηνες στην κατοχη μου, οι πιθανοτητες να την δω ηταν απειροελαχιστες και με αποδοση να την διαγραψω στο 1.0001 ευρω. Ειδα ομως οτι ο σκηνοθετης ηταν ο jonathan levine και μου εφυγαν οι φοβοι μηπως ειναι b movie. Τελικα ηταν πολυ καλη ταινια, αν και γινονταν πολλα κουλα. Η κοπελα σε μερικες σκηνες οντως εμοιαζε στην kristen stewart και δεν ειναι τρελος αυτος που το ανεφερε.
Gtr34 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Insidious 2 Μαπα το καρπουζι , αδιαφορο και βαρετο σεναριο ,προσπαθει να σε τρομαξει με πολυ φτηνα κολπα , γενικα πολυ φτωχο στον οπτικοακουστικο τομεα. 4/10
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Eιδα το '' το τελειο χτυπημα '' .Μου αρεσε αρκετα. Και το Γουλβεριν.Μετριο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις