Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.imdb.com/title/tt0851577/?ref_=nv_sr_1  8/10 

ταινιαρα 

http://www.imdb.com/title/tt2101441/?ref_=nv_sr_1  8/10

ευχαριστη εκπληξη  

ο ορισμος της νεανικης ταινιας και ταινια της εποχης της σε ολα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Anna Karenina

Έχω μεγάλη αγάπη στην Knightley γενικά, αλλά ειδικά μπορώ να πω δεν μου άρεσε δυστυχώς. Και δεν φταίει αυτή, αλλά η οπτική των δημιουργών για το έργο του Τολστόι. Ωραία κοστούμια, μου άρεσε πολύ το ότι η ταινία έχει μια παραπάνω θεατρικότητα, καλές επιλογές ηθοποιών, αλλά το σενάριο είναι αποσπασματικό αρκετά και δεν θυμίζει σε τίποτε η Καρένινα (υποτίθεται) του έργου την τρυφερή, ευγενική, χαμένη Καρένινα του Τολστόι.  

5/10 από μένα.  

• Like 1

Το οτι το Elysium ήταν το ίδιο σενάριο με το District 9, δεν ενόχλησε κανένα;

Tι έχεις πιει Δευτεριάτικα?

(θέλω κι εγώ, δε τη παλεύω γραφείο σήμερα)

• Like 1

ginger snaps the trilogy

καλες ιδεες αλλα εφηβους. Στην τελευταια ταινια πεσανε τρελα λεφτα και εξου το οπτικο αποτελεσμα

the following 1998

αρκετα καλο

chronos 1993

και αυτο καλο αλλα, οπως και στα υπολοιπα, μου το χαλαει το υπερτροφικο αγορι

session 9

καλο σαν ιδεα αλλα ηταν για την τηλεοραση

riddick 2013

πεθυμησα τον alter

Γιατί ο κακότερος των κακών που μίλαγε με την γνωστή βαριά προφορά τι σου έλεγε;;  :mrgreen:

Αν εννοείς τον Sharlto, υποδυόταν Νοτιοαφρικανό μισθοφόρο, εξού και η προφορά και διάφορα ιδιώματα όπως "boykie". Εγώ μια φορά τον βρήκα απολαυστικό. Η ταινία δεν ήταν που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, έχασε και πολύ από το κάκιστο και υπέρ του πρέποντος αποκαλυπτικού trailer της.

Star Trek - Into Darkness : Πολυ καλη η συνεχεια! Μου αρεσαν πολυ τα εφε καθως και ο ρολος του Κhan! Επισης τρομερος σε οτι και να παιζει ο Simon Pegg ---------> 7.5/10

Assault on Wall Street

Ένας σεκιουριτάς κ πρώην στρατιωτικός,λόγω μίας τοξικής επένδυσης του χρηματιστή του κ της θεραπείας της γυναίκας του,θα καταστραφεί οικονομικά.Δεν θα χρεωκοπίσει απλά αλλά εκεί που είχε απόθεμα θα βρεθεί να χρωστάει κ από πάνω με το κερασάκι η απόλυση και ένα ακόμη συμβάν, θα αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του εναντίον σε όλο χρηματοοικονομικοτραπεζικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση

Η ταινία θίγει ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα της εποχής(κ φυσικά της χώρας μας) αλλά αποτυγχάνει να το αποδώσει σωστά εκτός από μερικές σκηνές

Λάθος επιλογή πρωταγωνιστή κ λάθος τα ανούσια 40 λεπτά της ταινίας που απλώς μπήκαν για να συμπληρώσουν τα 90

Ούτε η σκηνοθεσία κ το βαρετό μοντάζ βοηθούν στην σωστή απόδοση της έντασης

Πολύ μέτριο

Cube 1,2,3

1) Νταξ. Το σεναριο απο αλλο πλανητη. Δεν υπαρχει. Ταινιαρα3

2) Update του 1 σε tesseract. Αποτελεσμα, αποτυχια σκετη.

3) ??? ??? ?????? ?? ???? 

http://www.imdb.com/title/tt0851577/?ref_=nv_sr_1  8/10 

ταινιαρα 

Όντως πολύ καλή ρωσική ταινία για όσους θέλουν να ξεφύγουν λίγο από Χόλυγουντ. Μεγάλη μορφή ο Πατήρ Ανατόλι :D

7/10

Assault on Wall Street

Ένας σεκιουριτάς κ πρώην στρατιωτικός,λόγω μίας τοξικής επένδυσης του χρηματιστή του κ της θεραπείας της γυναίκας του,θα καταστραφεί οικονομικά.Δεν θα χρεωκοπίσει απλά αλλά εκεί που είχε απόθεμα θα βρεθεί να χρωστάει κ από πάνω με το κερασάκι η απόλυση και ένα ακόμη συμβάν, θα αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του εναντίον σε όλο χρηματοοικονομικοτραπεζικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση

Η ταινία θίγει ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα της εποχής(κ φυσικά της χώρας μας) αλλά αποτυγχάνει να το αποδώσει σωστά εκτός από μερικές σκηνές

Λάθος επιλογή πρωταγωνιστή κ λάθος τα ανούσια 40 λεπτά της ταινίας που απλώς μπήκαν για να συμπληρώσουν τα 90

Ούτε η σκηνοθεσία κ το βαρετό μοντάζ βοηθούν στην σωστή απόδοση της έντασης

Πολύ μέτριο

απο ταινία του ου(ρε) μπολ(με τους κεφτέδες),τι περίμενες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...