Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Best Offer (2013)

Η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αυτό το συναίσθημα της ερωτικής προδοσίας, στεναχώριας, μοναξιάς, του “σφιξίματοςπου σου αφήνει η τελευταία σκηνή, έχω να το νιώσω από την εποχή του Mulholland Drive. Ο Geoffrey Rush απλά συγκλονιστικός. Ένα μεγάλο μπράβο στον Tornatore.

Επεξ/σία από liakinen
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

προχθες ειδαμε Oblivion.

1) Ψιλοπροβλεψιμη.

2) Σιγουρα η κλαυτερη sci fi που ειδα το 2013.

3) Ασχετο, εχω σκαλωσει στο κεφαλαιο Ψ που εβαλα στο 1. Μα τοσο σπανιο γραμμα;

τωρα παω να δω το elysium. Ελπιζω να μην ειναι elstupisium

• Like 1

Ειδα στο σινεμα το DIANA   

οκ δεν ηταν ασχημο , και σιγουρα καλυτερο απ αυτο το εκτρωμα που χε βγει για την τβ λιγο μετα το θανατο της για τη σχεση της με τον αλφαγιετ.

Η ναομι γουατς ηταν εντυπωσιακη, πολυ ομορφη, και εδινε μια δυνατη ερμηνεια σε αυτον τον απαιτητικο ρολο.Δεν ξερω κατα ποσο αληθειες υπηρχαν γυρω απ τα διαφορα γεγονοτα και σχεσεις που σημαδεψαν τη ζωη της,αλλα στο ρομαντικο στοιχειο η ταινια τα καταφερε καλα.

Ηταν και δραματικο και φυσικα συγκινιτικο και απεδιδε ομορφα το στορι, τη σχεση της γυναικας αυτης με τον αντρα που γνωρισε, καθως και τα προβληματα που στηματισαν  την ιδια και τον φιλο τις απο τους παπαρατσι και οτι η ζωη της ηταν σε διαρκες μικροσκοπιο.

Η ταινια απεφυγε να επισκιαστει σε πολλα προσωπα και αλλες καταστασεις παρα μονο στο δικο της γολγοθα που τραβουσε  μεχρι και τον τραγικο της επιλογο.

Σιγουρα αξιζει σε σινεμα χωρις να σε κουραζει τις 2 και κατι ωρες που κρατει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ψάξεις λίγο την ιστορία του Kutcher θα δεις ότι είναι πιο πολύ επιχειρηματίας παρά ηθοποιός.

Σιγά την προσωπικότητα, που θα κάτσω να ψάξω και την ...ιστορία του! Σοβαρά τώρα: Ηθοποιός δηλώνει, ως τέτοιος πλασάρεται, οπότε βάσει αυτού κρίνεται. Ακόμα και στο Two and a half men, στο οποίο δεν περιμένει κανείς ...ερμηνευτικό χάρισμα, κατάφερε να κάνει τον Charlie Sheen (άλλο μηδενικό κι αυτός...) να φαίνεται ...ταλεντάρα!

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Hunger Games: Catching Fire

Ήταν καλό! Ήταν καλύτερο από το πρώτο, στο ίδιο μοτίβο. Το πρώτο μέρος της ταινίας είναι λίγο district 12, μετά στην Capital, προετοιμασία και το άλλο μισό (και κάτι λιγότερο), στην αρένα. Βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ σκληρότερα κοινωνικά και η Catniss από την προηγούμενη ταινία, έχει ανάψει μία...φλόγα! Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια sagas, το Hunger Games έχει να προσφέρει μηνύματα κοινωνικά και μια πολύ καλή παραγωγή, εικαστικά τουλάχιστον!

7/10

Επεξ/σία από Galatea

Kick ass 2

Τόσο καλό όσο το 1 . Τη διασκέδασα την ταινία και αν σας άρεσε το 1 δε βλέπω λόγο να μη σας αρέσει και το 2. Σοβαρό, πλακατζίδικο, αιμοβόρο, έχει απόλα. 7,5/10

Hot Fuzz

Έσκισε. Καλύτερο από το Shaun, ίσως και από το World's End. Και ο Simon Pegg είναι και καλός ηθοποιός, έπαιξε και στις τρεις ταινίες τρεις τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες και ήταν σε όλους πειστικότατος.

7,7/10

Elysium

Εντάξει δεν ήταν τόσο κακό. Αλλά ούτε και ιδιαίτερα καλό. Σϊγουρα θα μπορούσε καλύτερα. Έτη φωτός πίσω από το District9.

6,5/10

Drinking Buddies

Ενδιαφέρον. Και ρεαλιστικό.

6,2/10

Αυτά για το βροχερό σ/κ που πέρασε.

• Like 4

Το Elysium ρε γαμωτο είχε καλό potential σεναριακά, αλλά το ξεσκίσανε στην αμερικανιά και τα κλισέ.

Και ο Ματ Ντέιμον δεν μου άρεσε, έβγαζε μία βλαχομαγκιά και μία κακομοιριά συγχρόνως, fatal combo.

Από ένα σημείο και μετά απλά περίμενα τι να δω, το είδα, και τελείωσε. Θα μπορούσα να το βάλω και σε fast forward και να μην χάσω τίποτα.

• Like 2

ναι την ίδια αίσθηση μου άφησε κι εμένα το elisium.. επίσης δεν μου άρεσε που συνέδεσαν την φτώχεια και την εξαθλίωση με τους ισπανόφωνους μετανάστες στην Αμερική . Ακρως ρατσιστική ταινία..απαράδεκτο. Αν εξαιρέσουμε αυτό παίρνει 6/10 αν το συμπεριλάβουμε 4/10

ναι την ίδια αίσθηση μου άφησε κι εμένα το elisium.. επίσης δεν μου άρεσε που συνέδεσαν την φτώχεια και την εξαθλίωση με τους ισπανόφωνους μετανάστες στην Αμερική . Ακρως ρατσιστική ταινία..απαράδεκτο. Αν εξαιρέσουμε αυτό παίρνει 6/10 αν το συμπεριλάβουμε 4/10

Γιατί ο κακότερος των κακών που μίλαγε με την γνωστή βαριά προφορά τι σου έλεγε;;  :mrgreen:

Το Elysium ρε γαμωτο είχε καλό potential σεναριακά, αλλά το ξεσκίσανε στην αμερικανιά και τα κλισέ.

Και ο Ματ Ντέιμον δεν μου άρεσε, έβγαζε μία βλαχομαγκιά και μία κακομοιριά συγχρόνως, fatal combo.

Ναι ήταν όντως τίγκα στα κλισέ. Αν είχε βγει πριν από 25-30 χρόνια, την εποχή της γέννησης δλδ των κλισέ στις αμερικανιές, μπορεί να μιλάγαμε για υπερταινία. Εν έτει 2013 όμως οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.

• Like 2

Γιατί ο κακότερος των κακών που μίλαγε με την γνωστή βαριά προφορά τι σου έλεγε;;  :mrgreen:

τραγικό.. σαν να την σκοτώσανε επίτηδες..Είχε προοπτικές το σενάριο για κάτι πολύ καλό πάντως. το concept ηταν ωραίο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...