Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Best Offer

Υπέροχη ατμόσφαιρα, ωραίο σενάριο, εντυπωσιακός Geoffrey Rush και απίθανη μουσική. Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Μου θύμiσε λίγο Vertigo.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Wolverine: Ενταξει καλα περασε η ωρα... Ειχε και καποιες καλες σκηνες μαχης. ----->6,5/10

R.I.P.D: Θα μπορουσαν να το κανουν πολυ καλυτερο...Πολυ σαχλο και ευκολο στην πλοκη. Παντως εχει μικρη διαρκεια και δεν ζοριζεσαι να το δεις ------> 5,8/10

Δημοσ.

Link.png Site: Elysium

Aπο τον σκηνοθετη του District 9 ειχα απαιτησεις .Σε καμια περιπτωση δεν φτανει τα στανταρντς της ταινιας που τον καθιερωσε μαλιστα θα ελεγε πως σε αρκετα γινεται κωμωδια ειδικα σε μερικες σκηνες δρασης αν αυτο λεει κατι .Ο Μatt Damon παζει καλα και συνεχιζει την ανοδικη πορεια που εχει σε ερμηνευτικο επιπεδο.

Δειτε την αλλα μην εχετε πολυ μεγαλες προσδοκιες.

6/10

• Like 1
Δημοσ.

Spring Breakers

Πιο σοβαρη απο οτι δειχνει αν και δεν λειπουν αυτα που φανταζεστε. Ηταν μια ψευτο εσωτερικη ανακαλυψη του ευατου τους απο 3 κοριτσια κυριως. Αν το σεναριο ηταν πιο καλα γραμενο τοτε θα μαλλον θα μου αρεσε ως μια ταινια που δειχνει το αλλο ακρο του spring break 

The kings of summer

Διαμαντακι θα το χαρακτηριζα. Ηταν μια ανεμελη αλλα και συναμα ωριμη εξερευνηση της ηλικιας τους. Ο nick offerman εφερε λιγο τον ron swanson στην ταινια και εβγαλε γελιο. Ειχε και καλες ερμηνειες απο τα παιδια. 

Δημοσ.

Mulholland Drive

Απο τις πιο ατμοσφαιρικές ταινίες που έχω δει. Δεν θα συμμεριστώ την άποψη οτι έχει αυτοσκοπό να σε μπερδέψει και να σε ξεγελάσει. Δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολη να τη καταλάβω, στον κορμό της και την ουσία της. Βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ με λεπτομέρειες, να εξηγήσω τα πάντα και να δώσω σε όλα μια λογική ερμηνεία. Κατα το ίδιο ακριβώς σκεπτικό που όταν βλέπεις ένα όνειρο, πολλά μπορεί να συνδέονται με τη πραγματικότητα, αλλά εννοείται οχι με άμεσο, κατανοητό και σαφή τρόπο. Αν μπει κανείς σε αυτη τη διαδικασία, δε νομίζω να εκτιμήσει πολύ την ταινία.

Πέρα απο το κομμάτι αυτό της ταινίας όμως, υπάρχουν 2 εξαιρετικές ερμηνείες απο τις πρωταγωνίστριες, και προσωπικά στάθηκα λίγο περισσότερο στην ερμηνεία της Watts. Στη σκηνή της audition ήταν εκπληκτική. Ωραία μουσική επίσης.

8/10

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: Elysium

Aπο τον σκηνοθετη του District 9 ειχα απαιτησεις .Σε καμια περιπτωση δεν φτανει τα στανταρντς της ταινιας που τον καθιερωσε μαλιστα θα ελεγε πως σε αρκετα γινεται κωμωδια ειδικα σε μερικες σκηνες δρασης αν αυτο λεει κατι .Ο Μatt Damon παζει καλα και συνεχιζει την ανοδικη πορεια που εχει σε ερμηνευτικο επιπεδο.

Δειτε την αλλα μην εχετε πολυ μεγαλες προσδοκιες.

6/10

Εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το districk 9. 

Δημοσ.

The Iceman

Πολύ καλή η απόδοση των εποχών και πολύ καλός ο shannon στον κεντρικό ρόλο

Καλή

-------------------------------------------------

That's My Boy

Από τις χειρότερες του sandler

Απορώ γιατί δίνουν τόσα λεφτά για να γυριστούν τέτοιες ταινίες..

Μέτρια

-------------------------------------------------

Drinking Buddies

Μερικές φορές η γραμμή που χωρίζει μία φιλία ενός άντρα κ μίας γυναίκας μπορεί να σβηστεί απο μερικά ποτήρια αλκοόλ..

Περίεργη σκηνοθεσία περίεργοι διάλογοι,γενικά αυτή η περιέργεια είναι που σε κρατάει μέχρι το τέλος αν κ δεν το λές τέλος...

Το ότι η ταινία γυρίστηκε χωρίς σενάριο αλλά μόνο με ένα γενικό προσχέδιο και όλοι οι ηθοποιοί παίζουν αυτοσχέδια είναι ευχάριστη έκπληξη

Καλή

• Like 1
Δημοσ.

Elysium<br><br><br>

Μου αρεσε αρκετα , ωραια εφε , ενδιαφερον ιστορια καλη επιλογη ηθοποιων . Συγκριτικα με το District 9 ηταν κατωτερη αλλα σε γενικες γραμμες βλεπεται ευχαριστα . 7.5/10

Trainspotting

Ειχα διαβασει αρκετα καλα για την ταινια , τελικα επιβεβαιωθηκαν.

Ωμη περιπλανηση στον κοσμο των ναρκωτικων , εξαιρετικες ερμηνειες που καποιες φορες θα σε κανουν να γελασεις και αλλες θα σε προβληματισουν και θα σε σοκαρουν . 9/10

Δημοσ.

I Αm Number Four

Καλός ο σκηνοθέτης λαμβάνοντας υπόψιν τις προηγούμενες δουλειές αλλά με το sci-fi δεν το χει..

Ενώ έχεις στα χέρια σου ενδιαφέρον υλικό από το μυθιστόρημα ώστε να αναπτύξεις επιδέξια έναν καινούργιο κινηματογραφικό κόσμο,φτιάχνεις ένα επιφανειακό και ανάλαφρο wanabe twilight στα όρια της αυτογελοιοποίησης

Κρίμα γιατί έχουν ενδιαφέρον οι ικανότητες των ηρώων

Μέτριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Jobs

Δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα νομιζω πως βιαστηκαν πολυ να βγαλουν βιογραφια και αυτο φαινεται στην ταινια.Ο τροπος που δημιουργηθηκε  δινει την εντυπωση του βεβιασμενου.Ο Kutcher δεν ειναι κακος για τα δικα του δεδομενα μαλιστα ειναι με διαφορα η καλυτερη ερμηνεια του αλλωστε ειναι και ο πηχης πολυ χαμηλα με τις σαχλες που επαιζε.

Εγω την βρηκα μετρια παντως ,περιμενα μια ταινια πολυ πιο προσεγμενη  για μια τοσο μεγαλη προσωπικοτητα που αφησε σιγουρα το σημαδι του σε αυτον τον αιωνα.

6,5/10 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

The English Teacher

Κακώς που δεν  αποθαρρύνθηκα από το 5.7 των χρηστών του imdb. Ήταν μια μέτρια προς κακή ταινία, παρ'όλο που η Julianne Moore έβαλε τα δυνατά της να αναδείξει το ρόλο της - είμαι σίγουρη γι'αυτό. Μέτρια, χωρίς ιδιαίτερο σενάριο, διαλόγους, χαρακτήρες. Είναι από αυτές που θα αγόραζε φτηνά ο Antenna.

4/10

Funny People

Ενθουσιασμένη ως προς τη σύλληψη, θα προτιμούσα να δινόταν μεγαλύτερο βάθος στην κωμικοτραγική υπόσταση του κωμικού. Αν και δεν...ήταν κακό. Όχι για 2.5 ώρες, ήταν καθαρή υπερβολή, αλλά καλό. Το βλέπεις ευχάριστα σε δύο δόσεις. Βέβαια ο Seth αρκετά έχει παίξει τον εαυτό του σε ταινίες, δε νομίζει; 

6/10

This is England

Δεν είχα διαβάσει καν την περίληψη πριν το δω, το διάλεξα λόγω τίτλου (yeap... είμαι τόσο ρηχή). Και δικαιώθηκα αν και δεν ήταν η αγγλοσαρκαστική κωμωδία που ήλπιζα. Αντιθέτως είναι μια αυτοβιογραφική διαδρομή του δημιουργού στην ωμή παιδική του ηλικία και νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στους δικούς μας καιρούς. Ήταν στυφή ταινία ίσως δίκαια.

8/10

• Like 1
Δημοσ.

Ο Kutcher δεν ειναι κακος για τα δικα του δεδομενα

Εκτός από το σημείο που ...κλαίει! Δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε ταινία, πιο έντονη απουσία υποκριτικής ικανότητας. Όσο περιορίζεται στο να σκάει χαμογελάκια, είναι συμπαθής. Όταν προσπαθεί να πείσει ότι είναι ηθοποιός όμως...

• Like 2
Δημοσ.

The Wolverine 6/10 σε σχέση με τα προηγούμενα ήταν πολύ μέτριο... μόνο κάποιες σκηνές μάχης άξιζαν!!!!

RED 2 7/10 ωραία ταινία για να περάσεις 1 όμορφο δίωρο.

Δημοσ.

Link.png Site: Jobs

Δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα νομιζω πως βιαστηκαν πολυ να βγαλουν βιογραφια και αυτο φαινεται στην ταινια.Ο τροπος που δημιουργηθηκε  δινει την εντυπωση του βεβιασμενου.Ο Kutcher δεν ειναι κακος για τα δικα του δεδομενα μαλιστα ειναι με διαφορα η καλυτερη ερμηνεια του αλλωστε ειναι και ο πηχης πολυ χαμηλα με τις σαχλες που επαιζε.

Εγω την βρηκα μετρια παντως ,περιμενα μια ταινια πολυ πιο προσεγμενη  για μια τοσο μεγαλη προσωπικοτητα που αφησε σιγουρα το σημαδι του σε αυτον τον αιωνα.

6,5/10 

Τα ίδια ακριβώς σχόλια έκανα και εγώ που έχω διαβάσει το βιβλίο.

Συμφωνούμε σε όλα δηλαδή.

Εκτός από το σημείο που ...κλαίει! Δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε ταινία, πιο έντονη απουσία υποκριτικής ικανότητας. Όσο περιορίζεται στο να σκάει χαμογελάκια, είναι συμπαθής. Όταν προσπαθεί να πείσει ότι είναι ηθοποιός όμως...

Αν ψάξεις λίγο την ιστορία του Kutcher θα δεις ότι είναι πιο πολύ επιχειρηματίας παρά ηθοποιός.

The Wolverine 6/10 σε σχέση με τα προηγούμενα ήταν πολύ μέτριο... μόνο κάποιες σκηνές μάχης άξιζαν!!!!

RED 2 7/10 ωραία ταινία για να περάσεις 1 όμορφο δίωρο.

Για να δεις το Red 2 πρέπει να έχεις δει το Red 1 ή δεν έχουν καμία σχέση?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...