viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά τί διθύραμβοι είναι αυτοί για το Gravity; Εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά όσοι γνωστοί μου πήγαν και το είδαν ΌΛΟΙ λένε ότι είναι βαρετό και χωρίς σενάριο. Δεν έπρεπε να το πεις αυτό. Οχι εδώ μέσα that is Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά τί διθύραμβοι είναι αυτοί για το Gravity; Εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά όσοι γνωστοί μου πήγαν και το είδαν ΌΛΟΙ λένε ότι είναι βαρετό και χωρίς σενάριο. Άμα δεν το δεις 3D σε καλή αίθουσα και δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα με την οπτικοακουστική εμπειρία (φωτογραφία,σκηνοθεσία κτλ), τότε απλά θα σταθείς στο ότι δεν είχε βαθύ σενάριο. Προσωπικά κοιτάω τη ταινία σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο σε ένα κομμάτι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά τί διθύραμβοι είναι αυτοί για το Gravity; Εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά όσοι γνωστοί μου πήγαν και το είδαν ΌΛΟΙ λένε ότι είναι βαρετό και χωρίς σενάριο. Οι γνωστοι σου δεν το εχουν με τις ταινιες δεν ειναι κακο απλα συμβαινει ,ας πανε για bowling καλυτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 The Counselor: http://www.imdb.com/title/tt2193215/?ref_=nv_sr_4 Tετοια μαπα ταινια ειχα χρονια να δω... Μηδεν πλοκη, μηδεν σεναριο, διαλογοι που προσπαθουσαν να φαινονται πιο ψαγμενοι αλλα ηταν ανουσιοι και τελικα τελειωσε σε ενα σημειο ξαφνικα. ------>4/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Είδα το thor 2 με τη 2η προσπάθεια , καθώς στην πρώτη είχε τιγκάρει η αίθουσα(θα κόψει πολλά εισιτήρια δηλαδή από ότι φαίνεται). Νομίζω ότι το 1ο ήταν καλύτερο. Θα του δώσω ένα 7/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Gateway Βαρετη ταινια, υποθεση τιποτα το ενδιαφερον, οι σκηνες με το αυτοκινητο μετριες προς κακες. 4/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Έψαχνα αμερικανιά να περάσω το απόγευμα, βρήκα στο top100 του tpb το Wolverine και το είδα. Δεν είμαι φαν του είδους αλλά το διασκέδασα, ωραίες μάχες, ωραιότατες γιαπωνεζούλες, τα σουβλάκια τα χώνεψα χωρίς να με επηρρεάσουν οι κλισέ ατάκες κλπ. Εντάξει, δεν θα μείνει να πιάνει χώρο και στον σκληρό, αλλά δεν το λες και τσάμπα το bandwidth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Είδα το thor 2 με τη 2η προσπάθεια , καθώς στην πρώτη είχε τιγκάρει η αίθουσα(θα κόψει πολλά εισιτήρια δηλαδή από ότι φαίνεται). Νομίζω ότι το 1ο ήταν καλύτερο. Θα του δώσω ένα 7/10. Κατσε μια,το πρώτο(γνώμη μου)ηταν μουφα,γίνεται το δεύτερο ειναι ακόμα χειρότερο;.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Full Metal Jacket Φοβερη ταινια. Δεν εχει παρακατω Δεν καταλαβαινω ομως την εμμονη που ειχε ο kubrick να μην δινει καθαρη ταυτοτητα στις ταινιες του. Το shining για μενα δεν ηταν θριλερ, το clockwork orange οπως και το full metal jacket αν και μπορουσαν να ειναι pure drama, τους εδωσε και αρκετα κωμικα στοιχεια. Ειδικα στο fmj γελαγα στην αρχη μεχρι να σοβαρεψουν αρκετα τα πραγματα και ειχε και εδω κωμικη μουσικη. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειδος ειναι αυτο Μα δεν χρειάζεται απαραίτητα οι ταινίες ν'ανήκουν σε ένα μόνο είδος. Προσωπικά με τραβάνε περισσότερο οι πολύπλευρες ταινίες, οι γεμάτες εναλλαγές κλπ. Και ο Κιούμπρικ τα κατάφερε άριστα σ'αυτό. Οι ταινίες του δεν χρειάζονται ταμπέλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Tales of the dark 1 Έξυπνο αλλα μάλλον θα το βαρεθείτε. Tales from the dark 2 Καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) The Counselor Τα πολλά αρνητικά review είχαν προσγειώσει τις αρχικά υψηλές προσδοκίες μου. Το είδα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Σκηνοθετικά και εμηνευτικά αρκετά, το σενάριο (για το οποίο έχουν γραφτεί τα περισσότερα αρνητικά) ήταν όντως λίγο ιδιαίτερο. Όλοι στη ταινία μιλούσαν σαν να αποτελούν μετενσάρκωση αρχαίων φιλοσόφων, γενικά σε αρκετά σημεία οι διάλογοι ήταν too much. Προσωπικά δε με ενόχλησε πολύ όμως. Δύσκολα πάντως θα αρέσει στους περισσότερους. 6,9/10 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2013 από DeadOrganPlayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 The IcemanΕκεί που ξεκίνησα να δω κάτι αδιάφορο, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τελικά, από το πρώτο λεπτό. Πρόκειται για τη ζωή ενός πληρωμένου δολοφόνου, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Πολύ καλός ο Michael Shannon.Τουλάχιστον 7,5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Before Sunrise Πανεμορφη ταινια. Ηταν σαν να ειμαι αναμεσα τους και επερνα και εγω μερος στην περιπετεια τους. Οι διαλογοι ηταν φοβεροι και αξιζουν πολλα συγχαρητηρια μιας και βγηκε αληθινο. Αυτα πιστευω οτι θα ελεγαν στην πραγματικοτητα 2 τετοιοι ανθρωπο αν συναντιοντουσαν ετσι. (Εγω ειμαι ενας απο αυτους μιας και εβρισκα τι θα ελεγαν στην συνεχεια). Εχω μονο μια απορια... Γιατι δεν το ειχα δει νωριτερα; @Dop Εχεις αρχισει και πηγαινεις καθε εβδομαδα σινεμα, μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 the way way back πολυ μου αρεσε στην αρχη περιμενα να ειναι τερμα πατατα αλλα τετοιο στυλ ταινιουλες τις γουσταρω ενα 7,5/10 ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Donnie Brasco 1997 http://www.imdb.com/title/tt0119008/ Αριστούργημα.πρώτη φορά την είδα παρόλο που ήταν παλιά ταινία 9/10 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις