Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Από τη σελίδα του imdb που δημοσιεύεις, πήγαινε στο "connections" (δεξιά, στο quick links). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 την ειχα δει και στο σινεμα οταν ειχε βγει πολυ ωραια ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 immortals αρκετα καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Magnolia Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία. Η εξέλιξη της πλοκής είναι λίγο αργή αλλά από την μέση και μετά είναι pure gold! Χωρίς τίποτα συνταρακτικό στην σύνοψη που διάβασα κατάφερε να με καθηλώσει. Το μόνο αρνητικό της η διάρκεια της, 188'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Magnolia Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία. Η εξέλιξη της πλοκής είναι λίγο αργή αλλά από την μέση και μετά είναι pure gold! Χωρίς τίποτα συνταρακτικό στην σύνοψη που διάβασα κατάφερε να με καθηλώσει. Το μόνο αρνητικό της η διάρκεια της, 188'. Ωραιος. Και εγω ετοιμαζομουν να την δω αυτο το καιρο αλλα επειδη ειναι 3 ωρες ακομα δεν το εχω τολμησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 χθες βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 χθες βραδυ δεν θα μας πεις ποσο κακη ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Magnolia Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία. Θα τη δω μονο και μονο επειδη ..με λατρευεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δεν θα μας πεις ποσο κακη ειναι?? :lol: νταξει δεν ελεγε στα μισα κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα προλαβα το τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Sherlock 2 (cinema): 8/10 Αρκετά καλή και θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Contagion. Τέτοιου είδους ταινίες συνήθως μου αρέσουν, οι προηγούμενες δουλειές του Σόντεμπεργκ ως επί το πλείστον μου αρέσουν. Αυτή εδώ την βαρέθηκα, παρά λίγο να κοιμηθώ για πρώτη φορά σε ταινία. Σαν δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, αν και αν έπιανε μια πραγματική επιδημία ίσως να είχε περισσότερο ενδιαφέρον. 6/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Warrior Πολύ καλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 In Time Συμπαθητικη θα ελεγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Είδα πριν μερες το 12 ungry men του 1957,ειναι απιθανο πως μια ταινια που εκτιλισσεται μεσα σε ενα μονο δωματιο ειναι τοσο ενδιαδερουσα...τη συστηνω σε οποιον δε την εχει δει...Απ'οτι ειδα εχει βγει και remake το 1997 αλλα δε πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη απο την πρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Απ'οτι ειδα εχει βγει και remake το 1997 αλλα δε πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη απο την πρωτη. Κι'όμως το ρώσικο ριμέικ μου άρεσε πιο πολύ απο την αυθεντική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις