Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Magnolia

Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία. Η εξέλιξη της πλοκής είναι λίγο αργή αλλά από την μέση και μετά είναι pure gold! Χωρίς τίποτα συνταρακτικό στην σύνοψη που διάβασα κατάφερε να με καθηλώσει. Το μόνο αρνητικό της η διάρκεια της, 188'.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Magnolia

Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία. Η εξέλιξη της πλοκής είναι λίγο αργή αλλά από την μέση και μετά είναι pure gold! Χωρίς τίποτα συνταρακτικό στην σύνοψη που διάβασα κατάφερε να με καθηλώσει. Το μόνο αρνητικό της η διάρκεια της, 188'.

Ωραιος. Και εγω ετοιμαζομουν να την δω αυτο το καιρο αλλα επειδη ειναι 3 ωρες ακομα δεν το εχω τολμησει...

Contagion.

Τέτοιου είδους ταινίες συνήθως μου αρέσουν, οι προηγούμενες δουλειές του Σόντεμπεργκ ως επί το πλείστον μου αρέσουν. Αυτή εδώ την βαρέθηκα, παρά λίγο να κοιμηθώ για πρώτη φορά σε ταινία. Σαν δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, αν και αν έπιανε μια πραγματική επιδημία ίσως να είχε περισσότερο ενδιαφέρον.

6/10.

Είδα πριν μερες το 12 ungry men του 1957,ειναι απιθανο πως μια ταινια που εκτιλισσεται μεσα σε ενα μονο δωματιο ειναι τοσο ενδιαδερουσα...τη συστηνω σε οποιον δε την εχει δει...Απ'οτι ειδα εχει βγει και remake το 1997 αλλα δε πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη απο την πρωτη.

Απ'οτι ειδα εχει βγει και remake το 1997 αλλα δε πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη απο την πρωτη.

Κι'όμως το ρώσικο ριμέικ μου άρεσε πιο πολύ απο την αυθεντική. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...