Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Gravity, ωραιο αλλά δεν είχε σενάριο, επίσης δεν μου αρεσει η Σ.Μ. 6.5/10

Escape Plan, καταρχην είχε περισσότερο κοσμο στην αίθουσα από οτι στις 4 τελευταίες ταινίες που πήγα.. Μετρια ταινία, σχεδόν αδιάφορη, ωραία ιδεα που δεν εμβαθύνει όσο θα έπρεπε, τυπική ταινία Sly. Ωραίος ο Αρνι, που είχε και όλες τις καλές ατάκες. Τουλάχιστον πέρασε η ωρα ευχαριστα χωρίς να βαρεθω. 4/10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Behind The Candelabra

Καταπληκτικη ταινια. Αν και την απεφευγα γιατι πιστευα οτι ειναι πολυ γκει, τελικα το προσδιδει με εναν πιο θεατρικο τροπο που δεν μπορω να πω οτι με προσβαλε. Οι ερμηνειες του michael douglas και του matt damon ηταν εξαιρετικες. Τουλαχιστον ο douglas πηρε και ενα emmy. Ηταν μια τελεια ταινια. Ειχε "φωτεινη" φωτογραφια εποχης, κοστουμια και μεταμορφωσεις που μας παραπλανουσαν τελειως, σεναριακα ηταν δυσκολο να χτισεις κατι καλο πανω σε εναν τετοιο καλλιτεχνη αλλα νομιζω οτι ηταν αρκετα προσεγμενο και πισω απο ολα αυτα βρισκοταν ενας τρομερος steven soderbergh 

• Like 1

Before midnight
Την είδα προχθές. Έμεινα άναυδος με τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών, κυρίως της Julie Delpy. Διάλογοι εξαιρετικοί, πολύ αληθινοί. Πολύ ωραίες σκηνές με τα χρώματα της Ελλάδας απο πίσω.

9/10

The counselor
Σκέτη απογοήτευση. Καθόλου πρωτότυπο σενάριο, και διάλογοι που ήθελαν να γίνουν βαρύγδουποι και βαρυσήμαντοι, αλλά πολλές φορές ήταν σχεδόν αστείοι.

Ο Φασμπέντερ ήταν πολύ καλός, η Κάμερον Ντίαζ προσωπικά δεν περίμενα να είναι όσο καλή ήταν, Bardem και Pitt στα δικά του στάνταρ και χαμηλότερα, και η Πενέλοπε Κρουζ δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα στην ταινία, έτη φωτός μακριά απο της ερμηνείες στις ταινίες του Αλμοδόβαρ.

4/10

• Like 1

Gravity 3D

Σιγουρα απο τις καλυτερες scifi ταινιες που εχω δει..Το feeling που καταφερε να μου δημιουργησει αυτη η ταινια δεν το καταφερε καμια αλλη παρομοιου ειδους..

Εικονα τελεια,καμερα τελεια,(εξαιρετικες οι εναλλαγες τριτου σε πρωτου προσωπου!!)

Πολυ καλη ερμηνεια απο την Bullock,δεν ξερω αν ειναι αξια Oscar,αλλα σιγουρα ηταν απο τις καλυτερες που την εχω δει να παιζει..

Δεν βαρεθηκα καμια στιγμη,το 3D το αξιζε (ειδικα στην φαση που πεταγονται κατι θραυσματα προς την καμερα,νομιζεις πως ερχονται κατα πανω σου!!)

Με αυστηροτητα 8.5/10!

Ρε παιδιά τί διθύραμβοι είναι αυτοί για το Gravity;

Εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά όσοι γνωστοί μου πήγαν και το είδαν ΌΛΟΙ λένε ότι είναι βαρετό και χωρίς σενάριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...