Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

jOBS (2013) 1080p Bluray.

Εμαθα αρκετά τα οποία δεν ήξερα για τον Steve Jobs.Ο ρόλος του Κατσερ του πηγαινε παρα πολύ .ολοιδιος με τον jobs ήταν εμφανισιακά.παρα πολύ καλή ταινία,μ αρεσουν οι ταινίες που έχουν σχέση με υπολογιστές.

7.5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prisoners.

Ξεκίνησα να το βλέπω υγιής και κατέληξα με πονοκέφαλο. 2 ώρες και 26 λεπτά γουρλωμένα μάτια, ελαφρύς ιδρώτας και σφίξιμο στο στομάχι. Η καλύτερη του είδους που έχω δει.

θα συμφωνήσω μαζί σου...ταινιάρα με τα όλα της..και αγωνία σε όλη την διάρκεια της ταινίας. όποιος δεν την έχει δει χάνει! 

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Prisoners

Kαλη ταινια που πραγματευεται  ενα δυσκολο θεμα.Εχουμε δει πολυ καλυτερες στο ειδος ,σιγουρα δεν περναει ουτε απο εξω απο το να χαρακτηριστει αριστουργημα αλλα παραμενει μια αξιοπρεπης προσπαθεια με ατμοσφαιρα και σωστη κλιμακωση του  μυστηριου.

Twists ανω του μεσου ορου (ο οποιος ειναι πολυ χαμηλος  τα τελευταια χρονια) ,ενας Hugh Jackman που δεν πειθει στον ρολο του τραγικου πατερα ουτε με ναρκωτικα , ας κανει τον Woolverine καλυτερα δεν το εχει το θεμα ...

Πολυ καλη ερμηνεια απο τον Gyllenhaal απο τους ταλανταχους ηθοποιους της γενιας του.

7/10

Δημοσ.

Link.png Site: Prisoners

Kαλη ταινια που πραγματευεται  ενα δυσκολο θεμα.Εχουμε δει πολυ καλυτερες στο ειδος ,σιγουρα δεν περναει ουτε απο εξω απο το να χαρακτηριστει αριστουργημα αλλα παραμενει μια αξιοπρεπης προσπαθεια με ατμοσφαιρα και σωστη κλιμακωση του  μυστηριου.

Twists ανω του μεσου ορου (ο οποιος ειναι πολυ χαμηλος  τα τελευταια χρονια) ,ενας Hugh Jackman που δεν πειθει στον ρολο του τραγικου πατερα ουτε με ναρκωτικα , ας κανει τον Woolverine καλυτερα δεν το εχει το θεμα ...

Πολυ καλη ερμηνεια απο τον Gyllenhaal απο τους ταλανταχους ηθοποιους της γενιας του.

7/10

Πες μου μερικές καλύτερες για να συγκρίνω, γιατί έχω την τάση να ξεχνάω αυτές τις αστυνομικές. Από όσο θυμάμαι, το Zodiac δεν μου είχε αφήσει τόσο καλή αίσθηση στο τέλος, αν και μου αρεσε λόγω της πιστής αναπαράστασης της εποχής. Το mystic river μου είχε κάνει καλή εντύπωση επίσης, αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα από αυτό. Άλλες;

Μη μου πεις τη σιωπή των αμνών, δεν μου άρεσε ποτέ.

Α, θυμήθηκα μία καλύτερη, το Seven!..

Δημοσ.

Πες μου μερικές καλύτερες για να συγκρίνω, γιατί έχω την τάση να ξεχνάω αυτές τις αστυνομικές. Από όσο θυμάμαι, το Zodiac δεν μου είχε αφήσει τόσο καλή αίσθηση στο τέλος, αν και μου αρεσε λόγω της πιστής αναπαράστασης της εποχής. Το mystic river μου είχε κάνει καλή εντύπωση επίσης, αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα από αυτό. Άλλες;

Μη μου πεις τη σιωπή των αμνών, δεν μου άρεσε ποτέ.

Α, θυμήθηκα μία καλύτερη, το Seven!..

Απαντησες μονος σου :)

Δημοσ.

La migliore offerta - The best offer (2013)

Πρέπει να είναι η καλύτερη ταινία που παρακολούθησα μέσα στη χρονια.

Η ερμηνεία του Geoffrey Rush ήταν υπέροχη. Πραγματικά εξαιρετικός.
Ένα μπράβο στον κ.Tornatore για την δημιουργία του.

Δείτε την, 8.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία σκηνοθεσία & ατμόσφαιρα και όπως πάντα υψηλού επιπέδου ερμηνεία από τον Geoffrey Rush.

Αν και η εξέλιξη της αποδεικνύεται πολύ προβλεπόμενη για τον έμπειρο θεατή, είναι μια αρκετά αξιόλογη ταινία.

Θυμίζει την εποχή που οι ταινίες είχαν πραγματικά πλοκή.

7,4/10

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει να είναι η καλύτερη ταινία που παρακολούθησα μέσα στη χρονια.

Η ερμηνεία του Geoffrey Rush ήταν υπέροχη. Πραγματικά εξαιρετικός.

Ένα μπράβο στον κ.Tornatore για την δημιουργία του.

Δείτε την, 8.5/10

Ωραία σκηνοθεσία & ατμόσφαιρα και όπως πάντα υψηλού επιπέδου ερμηνεία από τον Geoffrey Rush.

Αν και η εξέλιξη της αποδεικνύεται πολύ προβλεπόμενη για τον έμπειρο θεατή, είναι μια αρκετά αξιόλογη ταινία.

7,4/10

Παρέα την είδατε?

• Like 2
Δημοσ.

Prisoners

Ατμοσφαιρική..ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν 2.5 ώρες

Πολύ καλή

--------------------------------------------------------

Ruby Sparks

Κομεντί που αλληγορεί,με ιδιαίτερο φανταστικό τρόπο,την φυσική φθορά των σχέσεων όσο τέλεια και αν είναι...

Ευχάριστη

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: 2 Guns

Mετρια -πολυ μετρια κατηγορια για πιτσα και σουβλακια. Ο  Denzel Washington δεν θα πρεπει να εχει αναγκη να παιζει σε τετοιες ταινιες μπορει  το κοστος ζωης να εχει ανεβει αρκετα στο Ηolywood  αλλα υπαρχει και η υστεροφημια κριμα να ξεφτυλιζεται στα γεραματα.

5,5/10

Δημοσ.

7,4/10

Την είδα κι εγώ χθες. Δεν ξέρω πόσο έμπειρος θεατής είμαι στο είδος, αλλά η ταινία ήταν δυστυχώς πάρα πολύ προβλέψιμη, όχι απλά προς το τέλος που καταλαβαίνουν και οι πέτρες τι έχει γίνει, αλλά και πολύ νωρίτερα.. :/

Κρίμα γιατί μέχρι την μέση είχε ενδιαφέρον.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...