Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν αποφασιζω εγω. Παντόφλα και τετοια... Ματσετε σε 720p δυστυχως ή με κανα φιλαρακι στα κρυφα.

ο φιλαρακι... i feel for you, που λενε και στο χωριο μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Good Bye Lenin!

Θυμάμαι κάποτε που έπεφτα συνεχώς πάνω της στο βίντεο κλαμπ (τι θυμήθηκα.. εποχές και εκείνες) και έκανα υποσχέσεις ότι κάποια στιγμή θα την δω, άλλα πότε δεν την νοίκιαζα και έλεγα την άλλη φορά...    
    Έτσι με τα πολλά πολλά τα χρόνια περάσανε, ο μικρός prozac μεγάλωσε, έγινε ένας κούκλος παλικάρι 2 μέτρα, και μέσα του έσβησε το όνειρο να γίνει γιατρός χωρίς σύνορα δει την ταινία.
    Ώσπου ένα βράδυ, ακούγοντας το καταπληκτικό σάουντρακ της ταινίας από τον Yann Tiersen (διότι μας διακατέχει και μια μουσική παιδεία) είπα: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!! και αποφάσισα να την δω...

Το αποτέλεσμα τελικά ήταν να δω αυτό που περίμενα χωρίς να με ξαφνιάσει, (τσακάλι μου εσύ!!!) αφήνοντας αυτό το γλυκόπικρο αίσθημα (εντάξει το τελευταίο σχόλιο το έχω δει σε άλλες ταινίες και είπα να το δανειστώ) 

8/10

• Like 1

The Bling Ring

Η πιο αδιαφορη και κενη ταινια που εχω δει εδω και καιρο. Αν ειχατε δει κουτσομπολιστικες εκπομπες, στην χρυση εποχη της τηλεορασης, εχετε δει αυτοματα και την ταινια. Τα παντα ειναι ψευτικα πανω της. Ακομα και στο "Secret" κανουν αναφορα. Απορω γιατι η sofia copola κανει ακομα ταινιες

• Like 1

The Bling Ring

Η πιο αδιαφορη και κενη ταινια που εχω δει εδω και καιρο. Αν ειχατε δει κουτσομπολιστικες εκπομπες, στην χρυση εποχη της τηλεορασης, εχετε δει αυτοματα και την ταινια. Τα παντα ειναι ψευτικα πανω της. Ακομα και στο "Secret" κανουν αναφορα. Απορω γιατι η sofia copola κανει ακομα ταινιες

Για τον ίδιο λόγο που κάνει και Nicolas kage.

Βρες τον κοινό τους παρανομαστή

Echelon Conspiracy

Η φτωχή version του Eagle Eye..

Θα το 'λεγα wannabe,αν η διαφορά ημερομηνίας προβολής μεταξύ τους δεν ήταν τόσο μικρή..

Μετριότητα παντού...

Dune (1984)

Η ταινία υπήρχε στον σκληρό (1080p) 2 χρόνια και σε dvd κ' vhs δεκαετίες στο ράφι. Είναι η μόνη ταινία που φοβόμουν ανέκαθεν να δω γιατί δεν ήθελα (κάτι ψυχανεμιζόμουν) να πέσει έστω και ελάχιστα στα μάτια μου ο τεράστιος “τρελάρας” του κινηματογράφου David Lynch. Χθες το βράδυ το πήρα απόφαση και την είδα (Blu-Ray 137 min). Αφού μ'έτρωγε ο πισινός μου καλά να πάθω. Απλά τραγική (καταλαβαίνω τώρα γιατί ο Lynch την θεωρεί το μεγάλο λάθος στην καριέρα του). Αν κάποιος έχει σκοπό να την δει ας ψάξει την special edition (dvd, vhs) γιατί η απλή έκδοση κάνει άλματα στο δεύτερο μισό της ταινίας και δεν εμβαθύνει σχεδόν καθόλου στο Dune Universe. Τα εφέ είναι τόσο απλά και χαζά που μου έκανε εντύπωση (υπάρχουν πολλές ταινίες και παλαιότερες με καλύτερα), το μακιγιάζ και τα κοστούμια “ξεβρακώνονται” σε 1080p (αν και είναι μέτρια η ποιότητα του) και η σκηνοθεσία λυπάμαι που θα το πω πέφτει στον μέσο όρο. Τέλος ορισμένες στιγμές π.χ η παρουσία του Sting (στην τελευταία μάχη) αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

ΚΡΙΜΑ !!! ΚΡΙΜΑ !!! ΚΡΙΜΑ !!!

• Like 1

Link.png Site: Prisoners

Από τις πιο πολυδιαφημισμένες των τελευταίων ημερών. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε ενα ψυχολογικό θρίλερ. Αρκετά μεγάλη σε διάρκεια χωρίς να κουράζει. Πολύ ωραία ταινία η οποια δεν αποφεύγει δυστυχώς ορισμένα λογικά άλματα (plot holes) και με άκυρη την τελευταία σκηνή.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...