DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 P.S. Ο gavros εξελίχθηκε σε ένα από τους γαμ στεροτερους reviewers εδώ μέσα, αν και τελευταία του έχω βγάλει μια κίτρινη κάρτα (2001: A Space Odyssey). Πρέπει να επανορθώσει με 5 καλές κριτικές Σωστό αλλά η πρόοδος είναι ανεπανάληπτη γενικότερα. Να τα λέμε αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνώ με γαύρο που από εκεί που ήταν το ανέκδοτο του φόρουμ έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς όσον αφορά ποιανού γνώμη θα εμπιστευτώ εδώ μέσα. εμπιστευσου τη καρδια σου.ηταν μια glorified ξεπετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνώ με γαύρο που από εκεί που ήταν το ανέκδοτο του φόρουμ έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς όσον αφορά ποιανού γνώμη θα εμπιστευτώ εδώ μέσα. P.S. Ο gavros εξελίχθηκε σε ένα από τους γαμ στεροτερους reviewers εδώ μέσα, αν και τελευταία του έχω βγάλει μια κίτρινη κάρτα (2001: A Space Odyssey). Πρέπει να επανορθώσει με 5 καλές κριτικές Πολλες κολλακιες μαζεμενες και μονο με ενα ευχαριστω μπορω να απαντησω. Ιδιαιτερα τον DOP ομως μιας και ηταν η εμπνευση μου. Παντως, θα μπορουσε να μου πει καποιος νωριτερα οτι γελοιοποιουμαι. Οσο για το 2001 a space odyssey, ο χρονος θα δειξει πως θα ωριμασει η ταινια μεσα μου, αν και εχω μια ερωτηση που με προβληματιζει. Φοβαμαι να την γραψω εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 DoP + γαυροδεκα = LFE Αυτη η σχέση μαθητή και δασκάλα ohhhhhhhhhhhhhhh, is soooo cuuuuttteeeeeeeeeeeeeeeee.. Κατα τα αλλα, Downfall 7.5/10, πολύ καλύτερο απο το The RIse of Evil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οσο για το 2001 a space odyssey, ο χρονος θα δειξει πως θα ωριμασει η ταινια μεσα μου, αν και εχω μια ερωτηση που με προβληματιζει. Φοβαμαι να την γραψω εδω Γραψ'τη εδώ, μη μασάς. Στις κοχόνες σου όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Στα cojones μου, δεν αντιλεγω, αλλα δεν θελω να ξαναγυρισω στην γελοιοποιηση. Θα την συζητησουμε μεσω pm και αν ειναι οκ το δημοσιοποιουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει. edit: είδα ξαφνικά 4 καινούργιες ειδοποιήσεις πάνω και νόμιζα ότι μας έσβησαν τα ποστ επείδη είναι off topic. Τελικά ήταν απλά τα like του Φώτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Prisoners (2013). Τεχνικα και απο αποψη ερμηνειων πολυ καλη, το σεναριο δε με ενθουσιασε, πολλες ευκολιες, πολλα λογικα αλματα και τρυπες. Με καποια μπαλωματα, θα μιλουσαμε για κορυφαια ταινια επιπεδου Zodiac. 6.5/10 γιατι εχουμε δει πολυ καλυτερες στο συγκεκριμενο ειδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ο gavros εξελίχθηκε σε ένα από τους γαμ στεροτερους reviewers εδώ μέσα, αν και τελευταία του έχω βγάλει μια κίτρινη κάρτα (2001: A Space Odyssey). Eγω του εβγαλα κιτρινη γιατι αποκαλεσε κωμικη μουσικη την Ενατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Eγω του εβγαλα κιτρινη γιατι αποκαλεσε κωμικη μουσικη την Ενατη Σιγά μην εννοούσε την Ενάτη κωμική μουσική. Είχε και άλλες μουσικές η ταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Έχει το insomnia film reviewers;; Ωρε μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Eγω του εβγαλα κιτρινη γιατι αποκαλεσε κωμικη μουσικη την Ενατη Πες μου, σε πιο συμπαν η ενατη θεωρειται κωμικη μουσικη; Επειδη δεν σου απανταω σε αλλα ποστ δεν σημαινει οτι συμφωνω. Πρεπει να φας ban μονο και μονο για την σκεψη. Το εχεις ξεφτιλισει το τοπικ ετσι. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2013 από gavros10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Eσυ το εγραψες φιλε, εμενα ρωτας? Σε ρωτησα και σε pm αλλα ουτε κι εκει απαντησες(μαλλον γιατι καταλαβες τι πατατα ειπες). Σιγά μην εννοούσε την Ενάτη κωμική μουσική.Είχε και άλλες μουσικές η ταινία Φιλε δε χρειαζεται να κανεις τον υποβολεα, μπορει να απαντησει και μονος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Site: The Verdict 1982 Ατμοσφαιρικο δραμα, με μαχη του πρωταγωνιστη εναντιων του εαυτου του, που προσπαθει να ξεπερασει τους φοβους σε ολη την διαρκεια της ταινιας. Οι σκηνες στο δικαστηριο ηταν πολυ εντονες. Ο paul newman ηταν εξαιρετικος σε σημειο αηδιας. Ειχε γινει ο κατεστραμενος δικηγορος που στο τελος καταφερε και κερδισε το χαμενο του prestige. Η charlotte rampling (εκανε την ψυχιατρο στον τελευταιο κυκλο του dexter) τελικα ειναι πολυ σκληρη και αγρια γυναικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Prisoners (2013) Καταπληκτική ταινία .Της βάζω 8,5/10 Απορώ γιατί κάποιοι μη πω τώρα την βαθμολογουν με 6,5 Το τέλος με χάλασε λίγο.Αραγε τί έγινε τον βρήκανε τον Keller Dover τελικά η όχι ? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις