Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Brain man

Σαν concept ήταν ενδιαφέρον αλλα η υλοποίηση δεν ήταν και τόσο καλή όσο καλή ήταν η φωτογραφία...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cold eyes

Καλο ήτανε αλλα θα μπορούσαν να είχαν κόψει λίγο απο το τέλος.

Υγ: γελάω με το γεγονός οτι ο κακός κορεατης δουλεύει για τον κακο κινέζο...

Δημοσ.

Ειδα το the time machine του 1960.Τι ταινιαρες εβγαζαν τοτε ρε σεις.Τελειο απο καθε αποψη.Η ξανθουλα που παιζει η γουινεα ειναι ιδια η βουγιουγλακη ιδια ομως.Απιστευτη ομορφια.

10 με τονο μου αρεσε παρα πολυ.Κανει τις καινουργιες ταινιες να μοιαζουν με εναν αχταρμα απο εφε χωρις ουσια.

Δημοσ.

Ειδα το the time machine του 1960.Τι ταινιαρες εβγαζαν τοτε ρε σεις.Τελειο απο καθε αποψη.Η ξανθουλα που παιζει η γουινεα ειναι ιδια η βουγιουγλακη ιδια ομως.Απιστευτη ομορφια.

10 με τονο μου αρεσε παρα πολυ.Κανει τις καινουργιες ταινιες να μοιαζουν με εναν αχταρμα απο εφε χωρις ουσια.

Tο ιδιο σκεφτομουν κι εγω γυρω στο 1985 που το ειχα δει στη τηλεοραση.

Δημοσ.

Tο ιδιο σκεφτομουν κι εγω γυρω στο 1985 που το ειχα δει στη τηλεοραση.

Ελα ρε συ μεχρι το 1990/95 εβγαζαν ταινιαρες.Μετα το 2000 χαθηκε ο μπουσουλας.Οχι οτι δεν βγαινουν αλλα με το σταγονομετρο.

Δημοσ.

Ασχετο, αλλα ουτε και pc games της προκοπης βγαζουν πια.

Ειναι πολλα πραγματα που εχουν χασει την αξια τους.Παλια μετραγε η ποιοτητα τωρα μετραει η ποσοτητα.

Δημοσ.

2 Guns

Ο Tango και ο Cash σε "ασπρόμαυρη" έκδοση προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, που τους θέλουν να καταλήγουν στον ο.α.ε.δ για κάρτα ανεργίας.

Ανάλαφρη περιπετειούλα με αστεϊσμούς και πιστολίδι, που σε χαλαρώνει αρχικά, αλλά μέχρι το τέλος σε έχει κουράσει

6/10

Δημοσ.

Shutter 2004

Κατσικωθηκε: ο ορισμός

Magic magic

Αδιάφορο

Lake mungo

Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν Super creepy ή πολυ sad

Behind the mask The rise of Vernon

Γέλιο ειχε.

Δημοσ.

Now you see me

Για να περασει η ωρα και για να ξεκουραστειτε ειναι μια χαρα. Τιποτα παραπανω 

γαματο ηταν ρε συ

νταξει οχι κατι βαθυ

αλλα απο τα σκουπιδια που βγαινουν συνεχεια κανει την διαφορα

7.5/10 πιστευω

• Like 2
Δημοσ.

γαματο ηταν ρε συ

νταξει οχι κατι βαθυ

αλλα απο τα σκουπιδια που βγαινουν συνεχεια κανει την διαφορα

7.5/10 πιστευω

Με εκνευρισαν τα plot holes και οι διαρκεις "ανατροπες". Ασε που δεν ειδαμε πολυ την isla fisher

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με γαύρο που από εκεί που ήταν το ανέκδοτο του φόρουμ έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς όσον αφορά ποιανού γνώμη θα εμπιστευτώ εδώ μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Fallen Angels (1995)

Ακόμα ένα αριστούργημα από τον Kar Wai Wong. Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως ένα σκοτεινό ChungKing Express. Σκηνοθεσία, μουσική, δράμα, μελαγχολία σε κορυφαία επίπεδα. Τέλος η Michelle Reis στην ταινία είναι η ωραιότερη Ασιάτισσα που έχω ποτέ δει.

P.S.

Ο gavros εξελίχθηκε σε ένα από τους γαμ :X στεροτερους reviewers εδώ μέσα, αν και τελευταία του έχω βγάλει μια κίτρινη κάρτα (2001: A Space Odyssey). Πρέπει να επανορθώσει με 5 καλές κριτικές :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...