Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο wolverine ήταν επικό, το πρώτο iron man επίσης. Blockbusters και αυτά, σωστά; Και το ανέφερα και στο post που quotάρες......Το ποιος λοιπόν κανει τον έξυπνο ή τον μάγκα οποίος εχει στοιχειώδη αντίληψη το αντιλαμβάνεται.

Θα βλεπω οτι μου αρέσει και θα κάνω την προσωπική κριτική μου.Κανε ενα topic για fanboys και σου υπόσχομαι οτι δεν θα συμμετάσχω....

Από ότι βλέπω, σου αρέσει να κάνεις κριτική και όχι να δέχεσαι... :lol: 

Επεξ/σία από OMGA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

The Clockwork Orange

Προσπαθω να καταλαβω απο εχθες τι με ενοχλησε και δεν με ενθουσιασε οσο θα επρεπε. Ο Μalcom mcdowell ηταν απολαυστικος. Συγκαταλεγεται στις καλυτερες ερμηνειες που εχω δει ποτε μου. Και το σεναριο επισης ηταν εντονο και με πολιτικα ζητηματα περι ελευθεριας. Οταν τελειωσε, ειχα ενα χαμογελο (λογω της τελευταιας σκηνης;) αλλα δεν επρεπε να το εχω. Ειχε μια σοβαρη δραματικη ιστορια και σκηνοθετικα δεν υστερουσε πουθενα. Ισως να ηταν τα γελοια ρουχα που φορουσαν ολοι (εκτος απο την αμφιεση του αλεξ η οποια ηταν οσο creepy επρεπε), ισως να ηταν η κωμικη μουσικη που συνοδευε καποιες σκηνες προσδιδοντας της κωμικοτητα... δεν ξερω. Πρεπει να την ξαναδω

Parker

Κλασική στεϊθανοταινία..ξύλο,πιστολίδι,κομπίνες και ωραία τοπία από το παλμ μπιτς

Α..παίζει και η JLo

Καλούτσικη

-----------------------------------------------------

The Wolverine

Ωραία χώρα η ιαπωνία...

Βλέπεται

Δεν "κολλαει" με τιποτα να εχεις βαλει στην πρωτη ταινια μεγαλυτερο βαθμο απο την τελευταια. Η τριτη ειναι με διαφορα η καλυτερη και ακρως ρεαλιστικη. Ειναι μια κλαση πανω και απο την πρωτη και απο την δευτερη.

Η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο γιατι ειμαι στα 23 και θα μου αρεσε παρα πολυ να μου τυχαινε και μενα αυτο απο το πουθενα.Ηταν η πιο ρομαντικη απο τις 3.Η τριτη ειναι οντως πιο ρεαλιστικη αλλα δεν θα μπορουσα να τη βαλω πανω απο το βαθμο που εβαλα και πανω απο την πρωτη.

Η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο γιατι ειμαι στα 23 και θα μου αρεσε παρα πολυ να μου τυχαινε και μενα αυτο απο το πουθενα.Ηταν η πιο ρομαντικη απο τις 3.Η τριτη ειναι οντως πιο ρεαλιστικη αλλα δεν θα μπορουσα να τη βαλω πανω απο το βαθμο που εβαλα και πανω απο την πρωτη.

Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ. Το ποια ταινία από τις τρείς αρέσει περισότερο σε κάποιον εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία του.

• Like 1

The Clockwork Orange

Προσπαθω να καταλαβω απο εχθες τι με ενοχλησε και δεν με ενθουσιασε οσο θα επρεπε.

Γιατι θα επρεπε οπωσδηποτε να σε ενθουσιασει?

ισως να ηταν η κωμικη μουσικη που συνοδευε καποιες σκηνες προσδιδοντας της κωμικοτητα...

Την Ενατη λες?

• Moderators

The Mist (2007)

Αρκετά καλή ταινία. Παρά το σχετικά "κλειστο"/κλειστοφοβικό" της χαρακτήρα για μεγάλο διάστημά της, εισάγει & εμβαθύνει (σχετικά) σε μια ποικιλία από χαρακτήρες. O Darabont κάνει καλή δουλειά γενικά και δίνει περισσότερο έμφαση στο story telling του παρά στο cgi (που σε γενικές γραμμές είναι στα επίπεδα CGI για tv-series). Κι επίσης χρησιμοποιεί αρκετούς ηθοποιούς που αργότερα είδαμε στο TWD. Εδώ είναι και λιγότερο... ενοχλητικοί. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο του King στο οποίο βασίζεται οπότε δεν έχω άποψη για το πόσο καλό είναι ως μεταφορά του.

Btw, κι εγώ έπεσα στην παγίδα και το μπέρδεψα στο μυαλό μου με το The Fog και περίμενα ένα remake, οπότε ήταν ευχάριστη η έκπληξη.

hellbenders

ειχε τοσες προοπτικες...

chasing sleep 2000

παιζει ενα wtf σκηνικο που θα μπορουσε να το εχει σκεφτει, μονο ενας, Ιάπωνας...

The Clockwork Orange

Προσπαθω να καταλαβω απο εχθες τι με ενοχλησε και δεν με ενθουσιασε οσο θα επρεπε. Ο Μalcom mcdowell ηταν απολαυστικος. Συγκαταλεγεται στις καλυτερες ερμηνειες που εχω δει ποτε μου. Και το σεναριο επισης ηταν εντονο και με πολιτικα ζητηματα περι ελευθεριας. Οταν τελειωσε, ειχα ενα χαμογελο (λογω της τελευταιας σκηνης ;) αλλα δεν επρεπε να το εχω. Ειχε μια σοβαρη δραματικη ιστορια και σκηνοθετικα δεν υστερουσε πουθενα. Ισως να ηταν τα γελοια ρουχα που φορουσαν ολοι (εκτος απο την αμφιεση του αλεξ η οποια ηταν οσο creepy επρεπε), ισως να ηταν η κωμικη μουσικη που συνοδευε καποιες σκηνες προσδιδοντας της κωμικοτητα... δεν ξερω. Πρεπει να την ξαναδω

Η σκηνή που ο υπουργός ταΐζει τον Alex είναι από τις αγαπημένες μου . Το μάσημα του Alex είναι επικό... απλά respect

Υ.Γ Βλέπω τις πήρες με τη σειρά (και καλά κάνεις) Τι έχει το πρόγραμμα μετά? Barry Lindon?

The Mist (2007)

Αρκετά καλή ταινία. Παρά το σχετικά "κλειστο"/κλειστοφοβικό" της χαρακτήρα για μεγάλο διάστημά της, εισάγει & εμβαθύνει (σχετικά) σε μια ποικιλία από χαρακτήρες. O Darabont κάνει καλή δουλειά γενικά και δίνει περισσότερο έμφαση στο story telling του παρά στο cgi (που σε γενικές γραμμές είναι στα επίπεδα CGI για tv-series). Κι επίσης χρησιμοποιεί αρκετούς ηθοποιούς που αργότερα είδαμε στο TWD. Εδώ είναι και λιγότερο... ενοχλητικοί. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο του King στο οποίο βασίζεται οπότε δεν έχω άποψη για το πόσο καλό είναι ως μεταφορά του.

Btw, κι εγώ έπεσα στην παγίδα και το μπέρδεψα στο μυαλό μου με το The Fog και περίμενα ένα remake, οπότε ήταν ευχάριστη η έκπληξη.

nuff said

Mist-21.jpg

xD

The Wolverine (goes to Tokyo)

Τι είναι αυτοί ρε; Superman κλάψα. Batman κλάψα. Spiderman ο ορισμός της κλάψας. Βάζω το Wolverine να δω λίγο σταρχιδισμό και σφάξιμο και πέφτω και εκεί σε κλάψα.

ΈΛΕΟΣ!!!

Δηλαδή πως την είδαν, να βάλω τον Τιτανικό για δράση!!!

Άσε και την άλλη μόδα που τις κάνουν 2 ώρες +, λες και δεν τους φτάνουν μιάμιση ώρα για να δούμε τις κοτσάνες

4/10

The Word's end

Προκατειλημμένος θετικά για την ταινία και δεν απογοητεύτηκα (ίσως λίγο με το τέλος).

Αρκετά καλή αλλά όχι σαν τις δύο προηγούμενες.

Ελπίζω για τετραλογία

7/10

The Shining 

3ημερο με stanley kubrick απο οτι καταλαβατε και μαλλον θα συνεχιστει...

Ο Jack nicholson ηταν απιστευτος, απιθανος, ανεπαναληπτος (Τα 3Α). Δεν υπαρχει η ερμηνεια του. Εχω κανει rewind τις ατακες του ποσες φορες. 

Μιας και υποτιθεται οτι ειναι θριλερ εγω δεν τρομαξα. Θα ηθελα να την δω και στον κινηματογραφο για να δω αν θα γινοταν το ιδιο (που τετοια τυχη ομως). Σκηνοθετικα ηταν πολυ καλη αλλα απο οτι εχω καταλαβει αυτες τις μερες, ο kubrick δεν μου ταιριαζει. Διαβαζω και τα trivia στο imdb και βλεπω οτι αυτα που κανει μου φαινονται παραλογα. Καθυστερησα να δω τις ταινιες του αρκετα και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ανωριμος για αυτες. Ισως πρεπει να τους δω χρονο, να τις δω κατω απο αλλες συνθηκες... Who knows.

Θα αρχισω και το βιβλιο αφου τελειωσω αυτο που διαβαζω τωρα και σχετικα με το σεναριο τοτε θα βγαλω την ετυμηγορια μου.

The Mist (2007)

Πολύ καλό, αν και το είδα αφού είχα δει τις τρεις σεζον του The Walking Dead και μου φαίνονταν πολύ familiar μερικοί από τους ηθοποιούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...