Geosim79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ξαναείδα χθες το 2046 του Kar Wai...... εξαιρετική απ΄ όλες τις απόψεις ταινία...δυνατές ερμηνείες (η Zhang Ziyi είναι χάρμα οφθαλμών), καταπληκτική φωτογραφία και soundtrack.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μολις το ειδα κι εγω, ενδιαφερουσα ιδεα αλλα ειδικα στην αρχη ειχε πολλους ανιαρους διαλογους, προφανως για να γεμισει τα 97 λεπτα της διαρκεια του. Ωραια παρουσια η Μαιριλυν με το αθωο της προσωπακι Με ελληνικούς υπότιτλους το είδες; Αν ναι κακώς γιατί αυτές οι παλιές ταινίες είναι γεμάτες με λογοπαίγνια και με αστεία που δεν μεταφράζονται στα Ελληνικά. Μερικές από αυτές που έχω δει τελευταία έχουν πολλές δεκάδες τέτοιων αστείων και νομίζω πως με ελληνικούς υπότιτλους η ταινία είναι απλώς μισή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Με ελληνικούς υπότιτλους το είδες; Αν ναι κακώς γιατί αυτές οι παλιές ταινίες είναι γεμάτες με λογοπαίγνια και με αστεία που δεν μεταφράζονται στα Ελληνικά. Μερικές από αυτές που έχω δει τελευταία έχουν πολλές δεκάδες τέτοιων αστείων και νομίζω πως με ελληνικούς υπότιτλους η ταινία είναι απλώς μισή Ακομα χειροτερα. Με αγγλικους. Και επειδη δεν ειμαι και απταιστος αγγλομαθης καποια σημεια μοιραια τα εχανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλύτερα θες να πεις. Και εγώ με αγγλικούς τις βλέπω πλέον όλες, γιατί μπορεί να χάνω κάποιες λέξεις σε αρκετά σημεία αλλά πιάνω άλλα που στα ελληνικά δεν μεταφράζονται. Επίσης προσπαθώ προτίστως να ακούω. Καλύτερα με αγγλικούς, δεν το συζητώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ειδα και εγω το Wolverine. Λοιπον θα πω απλα οτι ειναι πανω απο το προηγουμενο Wolverine και πανω απο το X3 με οτι αυτο σημαινει. Θεωρω ομως οτι δεν εδωσε τιποτα νεο στην γκαμα απο ταινιες με σουπερ ηρωες. Απο σκηνοθεσια ομως ηταν λιγο ανισσοροπο. Καποια σημεια ειναι εξαιρετικα και καποια παλι οχι και τοσο. Εχω να πω βεβαια οτι ο Jackman απλα το 'χει 13 χρονια μετα να παιζει με ανεση τον ρολο του Wolverine. Σε ορισμενες σκηνες πραγματικα ελιωσα και οι συνοδευτικες ατακες απλα ειναι aftershocks για ακομα περισσοτερο γελιο. Οι σκηνες μαχης παιζουν απο καλες εως πολυ καλες (highlight τρελο για εμενα η μαχη πριν την τελικη με ολοκληρη την black clan) ενω η τελικη μαχη εχει αρκετα σκαμπανεβασματα καθως αλλες φορες ο silver samurai δειχνει σαν να ζυγιζει 2 τονους και αλλες φορες λες και ειναι φτερο στον ανεμο. Στα + της ταινιας η γενικα πολυ καλη ηθοποιια απο ολους και κανεις δεν ειναι αδυναμος κρικος, τα ομορφα σκηνικα και η φωτογραφια καθως και το γεγονος οτι πλεον εχουμε εστω και λιγο αιμα δεξια και αριστερα. Προσωπικα θα βαλω στην ταινια ενα 7/10 καθως την διασκεδασα. Την ειδα πολυ ευχαριστα μεχρι το τελος της χωρις να χρειαστηκε ουτε μια φορα να κανω net serfing κατα την κυληση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Good Morning Vietnam Επρεπε. Ωραια. 8/10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλύτερα θες να πεις. Και εγώ με αγγλικούς τις βλέπω πλέον όλες, γιατί μπορεί να χάνω κάποιες λέξεις σε αρκετά σημεία αλλά πιάνω άλλα που στα ελληνικά δεν μεταφράζονται. Επίσης προσπαθώ προτίστως να ακούω. Καλύτερα με αγγλικούς, δεν το συζητώ Τους αγγλικους ηδη τους ειχε το τορεντ που ψαρεψα. Καλυτερα πως ειναι? Αφου στην ελληνικη μεταφραση εναν ιδιωματισμο πιθανοτατα θα τον προσαρμοσουν στα ελληνικα, αν ομως το διαβασεις/ακουσεις ακριβως οπως τον ειπαν αντε να καταλαβεις. Το 'πρωτα' το γραφεις με ο? Διαβαζοντας ελληνικη μεταφραση εχεις μια ευκαιρια να μαθεις ορθογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Για λογοπαίγνια είπα, όχι για ιδιωματισμούς. Και τα λογοπαίγνια δεν μεταφράζονται. Και ορθογραφία μια χαρά ξέρω αγαπητέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Και τα λογοπαιγνια ιδιωματισμοι ειναι. Ποσα λογοπαιγνια ειχε η ταινια, 40? και τα γνωριζεις ολα? Μια χαρα πεσαν τα μαλλια μου οταν ειδα το... προτιστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το είδα το λάθος πριν ποστάρω κιόλας, αλλά ξέχασα να το διορθώσω. Και πιάστηκες από 1(ένα) λάθος για να μου την πεις για την ορθογραφία; Seriously? Ειδικά όταν δεν βάζεις τόνους καθιστώντας μόνο τις μονοσύλλαβές σου λέξεις σωστές. Όλες οι υπόλοιπες είναι γραμμένες λάθος. -Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, δεν θα το συνεχίσω- Και όχι, τα λογοπαίγνια δεν είναι ιδιωματισμοί, και όχι δεν χρειάζεται να τα ξέρεις απέξω για να τα πιάσεις /τέλος από μένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το είδα το λάθος πριν ποστάρω κιόλας, αλλά ξέχασα να το διορθώσω. Και πιάστηκες από 1(ένα) λάθος για να μου την πεις για την ορθογραφία; Seriously? Ειδικά όταν δεν βάζεις τόνους καθιστώντας μόνο τις μονοσύλλαβές σου λέξεις σωστές. Όλες οι υπόλοιπες είναι γραμμένες λάθος. -Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, δεν θα το συνεχίσω- Και όχι, τα λογοπαίγνια δεν είναι ιδιωματισμοί, και όχι δεν χρειάζεται να τα ξέρεις απέξω για να τα πιάσεις Οπως ειπα, και τα λογοπαιγνια ενα ειδος ιδιωματισμου ειναι, πιθανοτατα δε γνωριζεις τι σημαινει ιδιωματισμος. Δε σου την ειπα για την ορθογραφια, αν προσεξες το emoticon, εγραψα χαριτολογωντας οτι με την ελληνικη μεταφραση εχει την ευκαιρια κανεις να μαθει ορθογραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1817273/?ref_=nv_sr_1 απο τα πολυ ωραια εργα που ειδα τελευταια οσο περναγε η ωρα ηταν και πιο ενδιαφερον (8/10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω επί της ευκαιρίας. Μόνο σε εμένα φαίνεται εντελώς ατάλαντος ο Ryan Gosling? Προς τι όλο αυτό το hype με την αφεντιά του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Site: The Wolverine Καλη ταινια στο ειδος της περναει η ωρα χωρις να βαριεσαι .Ειναι τιποτα ιδιαιτερο ,αξιο αναφορας για τις super hero movies?Σιγουρα οχι . Το rated την κανει soft για εναν χαρακτηρα που ειναι ο ορισμος του βιαιου αλλα ακομα και αυτο ηταν αναμενομενο καμια πρωτοτυπια και εδω.Ολα καλα αυτο το μυρμηγκι Site: Rila Fukushima τι το εβαλαν να παιζει τοσες γιαπωνεζες αναφτρες εχει ... 6,7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Προχθες με τη σειρα ειδα: before sunrise μου αρεσε παρα πολυ.Κυλησε πολυ ομορφα και η χημεια των προταγωνιστων αψογη. 9/10 Επειτα before sunset Οι ιδιοι ηθοποιοι 9 χρονια μετα.Δεν αλλαξαν και τοσο πολυ απο την πρωτη ταινια αλλα οι προβληματισμοι τους που δεν υπηρχαν στην πρωτη ταινια που ηταν μικροι φανηκαν ξεκαθαρα.Τελειωνει με ενα τελος που σε αφηνει να σκεφτεις πολλες εναλλακτικες για το τι θα γινει μετα. 8.5/10 Επειτα before midnight Παλι 9 χρονια μετα.Δειχνει τη εγινε τελικα μετα την δευτερη ταινια.Η οριμοτητα τους κανει μπαμ και γενικα εξελιχτηκαν οπως θα γινοταν στην πραγματικοτητα.Παρα πολυ καλη ταινια και αυτη 8.7/10 Δειτε τες και τις 3 με τη σειρα.Πολλα συναισθηματα βλεποντας τους ιδιους ηθοποιους 9 χρονια μετα σε καθε ταινια και την αλλαγη και τους προβληματισμους που εχουν σε καθε ηλικια. Δεν "κολλαει" με τιποτα να εχεις βαλει στην πρωτη ταινια μεγαλυτερο βαθμο απο την τελευταια. Η τριτη ειναι με διαφορα η καλυτερη και ακρως ρεαλιστικη. Ειναι μια κλαση πανω και απο την πρωτη και απο την δευτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις