Aplostra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 The Change-Up Poster Συνηθισμενη αμερικανικη κωμωδια!Αλλε σε γενικες γραμμες καλη! αν δεν ειχε και τις κλασσικές αμερικανιες μεσα,θα ηταν πολυ καλύτερη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 The girl with the Dragon Tattoo Πάρα πολύ καλή με ρυθμό, χωρίς να βιάζεται. Μυστήριο και μια ατμόσφαιρα που σπάει το κατεστημένο του ''παράδεισου-Σουηδία''. Την διασκέδασα και δε με κούρασε. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Την Σουηδικη να φανταστω ε?Τελεια η τριλογια,βεβαια η πρωτη ειναι πολυ καλυτερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Another Earth (http://www.imdb.com/title/tt1549572/) Τι ταινιαρα ηταν αυτη παλι?Εμεινα αφωνος. 9/10 http://www.youtube.com/watch?v=N8hEwMMDtFY πολυ καλο οντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πριν δω το ποστ μολις την εβαλα για κατεβασμα!Για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Να πω την αμαρτία μου ψιλο-απογοητεύτηκα με το Another Earth. Από αυτά που είχα διαβάσει από την παρουσία του στα festival περίμενα ένα διαμαντάκι. Αναγνωρίζω γιατί κάποιοι(ίσως πολλοί) καλά κάνουν που το θεωρούν διαμαντάκι, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το budget και τους συντελεστές. Ωστόσο μου φάνηκε "λίγη". Σκηνοθεσία και φωτογραφία(ειδικά φωτογραφία) ήταν εξαιρετικότατες. Έδιναν έναν φοβερό μελαγχολικό τόνο σε μερικές σκηνές που μου άρεσε. Η πρωταγωνίστρια συμπαθέστατη και ο πρωταγωνιστής αξιοπρεπής. Πέρα απ' αυτά μου φάνηκε λίγο βιαστική και ότι η "another earth" θα μπορούσε και να λείπει και πάλι να έχουμε την ίδια ταινία. Γενικώς δε λέω ότι ήταν κακή αλλά προσωπικά δε με ικανοποίησε αυτό που είδα. Ένα 6/10 για την προσπάθεια και ως αναγνώριση των συντελεστών της και των μέσων που είχαν στη διάθεσή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 εμενα με εκανε να αλλαξω το wallpaper, σε space περιεχομενο, οποτε θεωρω οτι με αγγιξε...αυτο ειναι αρκετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Να πω την αμαρτία μου ψιλο-απογοητεύτηκα με το Another Earth. Από αυτά που είχα διαβάσει από την παρουσία του στα festival περίμενα ένα διαμαντάκι. Αναγνωρίζω γιατί κάποιοι(ίσως πολλοί) καλά κάνουν που το θεωρούν διαμαντάκι, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το budget και τους συντελεστές. Ωστόσο μου φάνηκε "λίγη". Σκηνοθεσία και φωτογραφία(ειδικά φωτογραφία) ήταν εξαιρετικότατες. Έδιναν έναν φοβερό μελαγχολικό τόνο σε μερικές σκηνές που μου άρεσε. Η πρωταγωνίστρια συμπαθέστατη και ο πρωταγωνιστής αξιοπρεπής. Πέρα απ' αυτά μου φάνηκε λίγο βιαστική και ότι η "another earth" θα μπορούσε και να λείπει και πάλι να έχουμε την ίδια ταινία. Γενικώς δε λέω ότι ήταν κακή αλλά προσωπικά δε με ικανοποίησε αυτό που είδα. Ένα 6/10 για την προσπάθεια και ως αναγνώριση των συντελεστών της και των μέσων που είχαν στη διάθεσή τους. Ηταν αδυνατο να λειπει η Γη-2.Θα βαραινε ακομη πιο πολυ η σεναριακη αλληγορια.Η ταινια αυτη ειναι αριστουργημα.Δεν ξερω τι παραπανω μπορει να περιμενει καποιος.Ενταξει ειμαι παντα στο πλευρο των indie παραγωγων αλλα νομιζω αυτη η ταινια δικαιως αποθεωνεται σχεδον παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 εμενα με εκανε να αλλαξω το wallpaper, σε space περιεχομενο, οποτε θεωρω οτι με αγγιξε...αυτο ειναι αρκετο. ποιο εβαλες αν επιτρεπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μόλις είδα το Dark City. Πολύ καλή ταινία με εξαιρετική ατμόσφαιρα και ωραίο concept. Γενικώς την ευχαριστήθηκα αρκετά. Ο πρωταγωνιστής λίγο με χάλασε και κάτι σα να έλειπε, αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω γι' αυτό θα του βάλω ένα 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Captain America Aνυποφορα βαρετη....χαζοαμερικ(λ)ανιά.....σκηνοθεσία,διάλογοι,σενάριο αστα να πανε......θα ηθελε πολυ να ειναι στο ιδιο μηκος κυματος με αντιστοιχες ταινιες marvel υπερηρωων (Spidey,Batman,Ιron man) αλλα απεχει ετη φωτος!! 2/10 Another Earth Την βρηκα αρκετα ενδιαφερουσα,στους σωστους αργους καταθλιπτικους ρυθμους,το μουντο μελαγχολικο τοπιο και την βαρειά απο την υγρασία ατμόσφαιρα!!Η πιτσιρικα πολυ καλη....ο τυπος μαλλον αδιαφορος!!!Δεν καταλαβαινω την τοση φασαρια γυρω απο το ονομα της....μια καλη και ενδιαφερουσα ταινια!! Συμφωνω με τον φιλο παραπανω που ειπε για την αναγκαιοτητα της υπαρξης της 'Αλλης γης'.Εκει επανω βασιζεται το λανθανων μυνημα της ταινιας! Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι για να κανεις cine δεν χρειαζεται να εχεις πολλα φραγκα! Μπορει καποιος να βαλει σε spoiler,τι καταλαβε οτι του εγραψε η πιτσιρικα στο χερι του γερου στο νοσοκομειο.....γιατι εχω εντονες διαφωνιες με την κοπελα μου 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 flipped Ωραια ταινια,αν και με παιδια-εφηβους κυριους πρωταγωνιστες δεν ειναι καθολου "παιδικη".7,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 νομιζω forgive ή forgiven Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι για να κανεις cine δεν χρειαζεται να εχεις πολλα φραγκα! εγω περιμενω κατι μηνες τωρα αυτο http://www.indiegamethemovie.com/ αυτοι ειχανε μαζεψει λεφτα στο http://www.kickstarter.com/ για να την φτιαξουνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bscyb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Another Earth Πολύ καλή ταινία και η πρωταγωνίστρια πολύ καλή,αν και δεν μου αρέσουν και πολύ η δραματικές τανίνες αυτή ήταν απλά αριστούργημα 8,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Captain america. Μπορω να πω οτι μου αρεσε.Μια περιπετεια και τιποτα παραπνω,οτι ακριβως περιμενα να δω. 7/10 απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις