Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι κάτι σαν μόδα ή θεωρείται «μαγκιά» να θάβει κάνεις τα blockbusters. Αφού δεν σου αρέσουν, γιατί απλά δεν σταματάς να βλέπεις τέτοιες ταινίες, για να μην χάνεις και τον χρόνο σου; 

Το πρώτο wolverine ήταν επικό, το πρώτο iron man επίσης. Blockbusters και αυτά, σωστά; Και το ανέφερα και στο post που quotάρες......Το ποιος λοιπόν κανει τον έξυπνο ή τον μάγκα οποίος εχει στοιχειώδη αντίληψη το αντιλαμβάνεται.

Θα βλεπω οτι μου αρέσει και θα κάνω την προσωπική κριτική μου.Κανε ενα topic για fanboys και σου υπόσχομαι οτι δεν θα συμμετάσχω....

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηταν απιστευτα αργη με μεγαλης διαρκεια βαρετα πλανα... Πολυ ευκολα μπορουσε να χασει καποιος το ενδιαφερον του και να κανει fast forward.

Για τα πιθηκια λες ε? 

In other news

Λένε, στου web, οτι το βιβλίο έδινε όλες τις απαντήσεις που δεν μπόρεσε να δώσει ο αυτιστικός σκηνοθέτης.

Λένε...

Πρόσφατα διάβασα το βιβλίο που μου άρεσε πάρα πολύ και μετά πήγα να δω την ταινία… Απογοητεύθηκα και στην ουσία το είδα με το ζόρι μέχρι τέλους. Ευτυχώς ήταν μέρα και δεν με πήρε ο ύπνος.

kubrick-cinemagraph-full-metal-jacket.gi

• Like 3
Δημοσ.

Τελος, νομιζω οτι μας δινει και αλλο. Ειχα δει ενα ντοκυμαντερ που πραγματευοταν οτι ο ανθρωπος σιγουρα πηγε στο φεγγαρι το 1969. Η κυρια δικαιολογια ηταν οτι δεν ειχαμε ακομα ανακαμψει στην τηλεοραση και τον κινηματογραφο και πρακτικα δεν μπορουσαν ολα αυτα να γινουν σε ενα στουντιο. Το σκεφτομουν σε ολη την διαρκεια της ταινιας αυτο και συνεχιζει να μεγαλωνει μεσα μου η πεποιθηση οτι σιγουρα δεν πηγαμε στο φεγγαρι το 1969.

Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ που θυμάσαι? Αν ναι τότε μιλάει για τεχνικά θέματα και όχι για εφέ.

Δημοσ.

2001: A space odyssey

Ξεκιναω λεγοντας οτι στον τεχνικο τομεα ειλικρινα η ταινια ειναι απιστευτη.

Διαβασα και αλλα σχολια για να δω αν ημουν ο μονος που δεν ενθουσιαστηκε με τα υπολοιπα. Σεναριο και τετοιες αηδιες.

Ειχε πολλες ασαφιες και γενικοτητες. Ηταν απιστευτα αργη με μεγαλης διαρκεια βαρετα πλανα... Πολυ ευκολα μπορουσε να χασει καποιος το ενδιαφερον του και να κανει fast forward. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ακυρωνει τις ερμηνεις των ηθοποιων (οχι οτι ηταν και πολλοι), που ηταν μονοτονες και απαθης

Περιεργα τα γραφεις. Απο τη μια "απιστευτη ταινια", απο την αλλη "ασαφειες, γενικοτητες, απιστευτα αργη, βαρετα πλανα, χανεις το ενδιαφερον σου, ερμηνειες μονοτονες και απαθεις"...

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θεατες, ειδικα το 1968, δεν θα καταλαβαν τιποτα απο μονοι του

Εσυ ομως τα καταλαβες ολα απο μονος σου?

Monkey Business (1952)

Πολύ ωραία κωμωδία. Έχει πολύ καλή ερμηνεία από τον Cary Grand, έχει πολύ ωραίο χιούμορ που θυμίζει πολύ έντονα κόμικς, ωραίους χαρακτήρες, πολυ έξυπνους διαλόγους και μια ωραία ιδέα που αφήνει την ιστορία να εξελιχθεί χωρίς πολλά γιατί. Απλώς έδωσε το πάτημα να γίνει μια καλή κωμωδία.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν βγαίνουν τέτιες ταινίες πια(ή τουλάχιστον δεν έχω πετύχει εγώ καμία). Όσο το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ιστορία κομικς του Ντον Ρόσα, έχει πάρα πολλές ομοιότητες σε πολλά σημεία.

Επίσης έχει την κατάλληλη διάρκεια για να μην κουράσει και κυλάει πολύ ευχάριστα.

8/10

Μολις το ειδα κι εγω, ενδιαφερουσα ιδεα αλλα ειδικα στην αρχη ειχε πολλους ανιαρους διαλογους, προφανως για να γεμισει τα 97 λεπτα της διαρκεια του.

Ωραια παρουσια η Μαιριλυν με το αθωο της προσωπακι :wub: 

Δημοσ.

Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ που θυμάσαι? Αν ναι τότε μιλάει για τεχνικά θέματα και όχι για εφέ.

Ναι αυτο ειναι. Και δεν ειναι ντοκυμαντερ απλα η γνωμη ενος... Λαθος θυμομουν. Αλλα και παλι δεν αλλαζουν πολλα σε αυτα που πιστευω

Περιεργα τα γραφεις. Απο τη μια "απιστευτη ταινια", απο την αλλη "ασαφειες, γενικοτητες, απιστευτα αργη, βαρετα πλανα, χανεις το ενδιαφερον σου, ερμηνειες μονοτονες και απαθεις"...

Εσυ ομως τα καταλαβες ολα απο μονος σου?

Ποσο σας αρεσει να λετε τα δικα σας και να διαστρευλωνετε τα παντα. Εχω μια τακτικη, να μην απανταω σε τετοια μηνυματα αλλα καποτε πρεπει να σας βαλουν στην θεση σας. 

Παραθετω αυτο που ειπα στο αρχικο μου ποστ. 

Ξεκιναω λεγοντας οτι στον τεχνικο τομεα ειλικρινα η ταινια ειναι απιστευτη. Αν αναλογιστουμε και το ποτε γυριστηκε βαζουμε ακομα 2-3 εκ. τονους με αριστα το 9000. Πολλες συγχρονες ταινιες εχουν "δανειστει" στοιχεια απο αυτην, και μονο κυρος μπορει να της προσθετη μιας και ειναι ο προμαχωνας των ταινιων που βλεπουμε τα τελευταια χρονια.

Το οτι τεχνικα η ταινια ηταν αψογη δεν ακυρωνει το γεγονος οτι στο σεναριο χωλενε. Ειναι ενα κινηματογραφικο επιτευγμα. Ειναι η αποψη μου, αν πιστευεις κατι αλλο οκ. Δεν χρειαζεται να μου επιβαλεις την γνωμη σου.

Οσο για το δευτερο φυσικα και οχι. Να ναι καλα το imdb και το υποβαθρο που εχω απο αλλες παρομοιες ταινιες.

• Like 4
Δημοσ.

Φιλε τα δικα σου λεγομενα ακριβως δεν παρεθεσα? Πως διαστρεβλωσα δηλαδη?

(Ετοιμαζεις καριερα πολιτικου? :lol:)

"Διαβασα και αλλα σχολια για να δω αν ημουν ο μονος που δεν ενθουσιαστηκε με τα υπολοιπα. Σεναριο και τετοιες αηδιες. Το γενικο νοημα το καταλαβα, βοηθησαν κιολας παρομοιες ταινιες που εχω δει που σε αντιθεση με αυτη εξηγουσαν τι γινοταν... Πιστευω οτι δεν ηταν ξεκαθαρος ο σκοπος και το που κατεληγε. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θεατες, ειδικα το 1968, δεν θα καταλαβαν τιποτα απο μονοι τους. Ειχε πολλες ασαφιες και γενικοτητες. Ηταν απιστευτα αργη με μεγαλης διαρκεια βαρετα πλανα... Πολυ ευκολα μπορουσε να χασει καποιος το ενδιαφερον του και να κανει fast forward. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ακυρωνει τις ερμηνεις των ηθοποιων (οχι οτι ηταν και πολλοι), που ηταν μονοτονες και απαθης ακολουθωντας μονο την ροη της τανιας"

Eσυ μεν τα εγραψες αυτα αλλα εννουσες κατι αλλο, ετσι?

Δεν χρειαζεται να μου επιβαλεις την γνωμη σου.

H oποία ειναι?...

Δεν εξεφρασα καμμια γνωμη, πως θα σου την επιβαλλω κιολας?

Το οτι τεχνικα η ταινια ηταν αψογη δεν ακυρωνει το γεγονος οτι στο σεναριο χωλενει

"Απιστευτη" ταινια με χωλο σεναριο πρωτη φορα ακουω.

Δημοσ.

walker ποσο πιο εριστικος και προκλητικος πια ?? 8 στα 10 μηνυματα σου που βλεπω ειναι να μανουριαζεις με καποιον ! τυχαιο ? δε ξερω ποσα ban εχεις φαει εως τωρα , δεν αργει το οριστικο ομως ..

• Like 2
Δημοσ.

walker ποσο πιο εριστικος και προκλητικος πια ?? 8 στα 10 μηνυματα σου που βλεπω ειναι να μανουριαζεις με καποιον ! τυχαιο ? δε ξερω ποσα ban εχεις φαει εως τωρα , δεν αργει το οριστικο ομως ..

Εριστικος εισαι εσυ φιλε που συνηθιζεις να επιτιθεσαι στους συμφορυμιτες σου, εγω δεν επιτιθομαι σε κανεναν αλλα κανω εποικοδομητικη συζητηση, με την οποια εσυ φαινεσαι τσακωμενος...

Να μη φοβασαι το διαλογο με επιχειρηματα και να μη προσπαθεις να απαξιωνεις οποιον διαφωνει με τις αποψεις σου.

Τα ban να τα κανεις σε οποιους θες μολις γινεις mod, μεχρι τοτε ομως να σεβεσε τη κοινοτητα που σε φιλοξενει.

Δημοσ.

Guys please. Καλος ο διάλογος και τα επιχειρήματα, αλλά δεν είναι on-topic στο παρον thread. Ότι άλλο θέλετε να πείτε, με p.m.

Δημοσ.

Σελερζ = party pooper

The Rise of evil 5.5/10, πρόσφατα διάβασα για τα γεγονότα που εξιστορεί σε κείμενο 600 λέξεων είχε την ίδια πληρότητα με ότι είπε η ταινία σε 3 ώρες. 

• Like 1
Δημοσ.

The Rise of evil 5.5/10, πρόσφατα διάβασα για τα γεγονότα που εξιστορεί σε κείμενο 600 λέξεων είχε την ίδια πληρότητα με ότι είπε η ταινία σε 3 ώρες. 

Αναφέρεσαι σ' αυτή; Δε βρήκα κάποια άλλη καταχώρηση στο imdb με τον ίδιο τίτλο. Από την άλλη, αυτή δεν είναι τρίωρη...

Δημοσ.

Μιας και προσφατα ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για τον φρανκ μορις και την αποδραση του απο το Αλκατραζ μαζι με αλλους δυο ειπα να δω και το escape from alcatraz με τον απιστευτο clint eastwood.Παρα πολυ καλη ταινια που σε κρατουσε σε αγωνια ολη της τη διαρκεια χωρις να κανει καμια κοιλια.

9/10 γιατι ειχα καιρο να δω τοσο καλη ταινια.

This is the end

Καφρικη ταινια οσο δεν παει.Ειχε καποιες στιγμες που γελουσες αλλα γενικα για πεταμα.Rihanna και Watson ομορφαιναν λιγο την ταινια για οσο επαιζαν

4/10 και πολυ ειναι.

We are the Millers

Μου αρεσε παρα πολυ.Τρελο γελιο σε πολλα σκηνικα.Η aniston μου φανηκε σαν να ειναι 20αρα οπως επαιζε στην πρωτη σεζον friends.Απιστευτη.Ειναι και ελληνιδα να μου πεις.

7/10 δειτε την

Mortal instruments city of bones

Δεν ειναι κατι που δεν εχουμε ξανα δει.Δαιμονες,λυκανθρωποι και οι καλοι που προσπαθουν να προστατεψουν τον κοσμο απο τους κακους.Ειχε καποιες καλες ερμηνειες αλλα μεχρι εκει.

6/10

Προχθες με τη σειρα ειδα:

before sunrise

μου αρεσε παρα πολυ.Κυλησε πολυ ομορφα και η χημεια των προταγωνιστων αψογη.

9/10

Επειτα before sunset

Οι ιδιοι ηθοποιοι 9 χρονια μετα.Δεν αλλαξαν και τοσο πολυ απο την πρωτη ταινια αλλα οι προβληματισμοι τους που δεν υπηρχαν στην πρωτη ταινια που ηταν μικροι φανηκαν ξεκαθαρα.Τελειωνει με ενα τελος που σε αφηνει να σκεφτεις πολλες εναλλακτικες για το τι θα γινει μετα.

8.5/10

Επειτα before midnight

Παλι 9 χρονια μετα.Δειχνει τη εγινε τελικα μετα την δευτερη ταινια.Η οριμοτητα τους κανει μπαμ και γενικα εξελιχτηκαν οπως θα γινοταν στην πραγματικοτητα.Παρα πολυ καλη ταινια και αυτη

8.7/10

Δειτε τες και τις 3 με τη σειρα.Πολλα συναισθηματα βλεποντας τους ιδιους ηθοποιους 9 χρονια μετα σε καθε ταινια και την αλλαγη και τους προβληματισμους που εχουν σε καθε ηλικια.

Πριν καμια βδομαδα ειχα δει και το man of steel.

Κανει το pacific rimνα φαινετε σκουπιδι στα εφε.Απο σεναριο οκ δεν ελεγε πολλα αλλα ειναι superman και μου αρεσε καπως.Το καλυτερο κομματι ειναι τα εφε.Απιστευτα εφε τρελες μαχες.

7/10 του βαζω

Ολες τις ταινιες εθεαθηκαν σε 720p με ηχο 5.1.Μην βλεπετε ταινιες σε τιποτα λιγοτερο απο το παραπανω format.Ακομα και χαλια να ειναι η ταινια τουλαχιστον δεν θα χαλασετε τα ματια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρεσαι σ' αυτή; Δε βρήκα κάποια άλλη καταχώρηση στο imdb με τον ίδιο τίτλο. Από την άλλη, αυτή δεν είναι τρίωρη...

Σε αυτη, η extended ειναι 3ωρη! Τώρα βλέπω το Downfall (2004) που ειναι αρκετά καλύτερο αν και έχει διαφορετική προσέγγιση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...