MauMaus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 state of play : http://www.imdb.com/title/tt0473705/ πάρα πολύ καλό σενάριο..ανατρεπτικό μέχρι τέλους..σε καθηλώνει!! την τσιμπησα για το σχολιο σου κ μες την βδομαδα θα την χτυπησω .. φαινεται πολυ καλη ! ευχαριστω ..
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Prisoners μου θύμησε υπερβολικά το zodiac, καλό εργάκι, λίγο αργό στην αρχή αλλά η ιστορία παρουσιάστηκε ωραία Περιμενα στο τέλος ότι η γρια ήταν μπλεγμένη αλλά δεν μου άρεσε όπως αποδόθηκε, επίσης ηταν αρκετά φανερό τι θα γίνει στο τέλος τόσο με το πτώμα του αντρα της γριας που βρίσκουν, όσο και με τη σφυριχτρα κλπ 5.5/10 Wolverine νταξει ποπκορν μουβι, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα αν και μου αρεσει πολυ ο χαρακτηρας του Wolverine, δεν είχε να δώσει κατι σαν ταινία Επίσης ήταν φανερό το τουιστ της ταινίας. 5/10.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Είδα το equilibrium. Κάποιος είχε γράψει γι'αυτό παραπίσω, εγώ δεν το είχα καν ακουστά. Δεν ήταν κακό, σεναριακά είχε πολύ καλό potencial που δυστυχώς όμως κάπου τα έμπλεξε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Πάρτε το 1984, μετατρέψτε την αστυνομία σκέψης σε αστυνομία αισθημάτων, αφαιρέστε τις πολύπλοκες πολιτικές προεκτάσεις του Όργουελ και αρκεστείτε στο γεγονός πως η ανθρωπότητα δεν αντέχει έναν τέταρτο παγκόσμιο πόλεμο, προσθέστε μερικά χορευτικά που αποφεύγουν σφαίρες και έναν ανέκφραστο Cristian Bale, που η αλήθεια είναι όμως πως του έκατσε κουτί ο ρόλος. 7άρι γενναιόδωρο, δεν μου πάει να του βάλω παρακάτω, αλλά δεν αξίζει και για παραπάνω.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ειδα το Re-animator http://www.imdb.com/title/tt0089885/?ref_=nm_knf_t1 OMG πραγματικα δεν τις φτιαχνουν οπως παλια. Ξεκιναει πολυ "φυσιολογικα" για b-movie των 80's και εχει ολα τα καλα χαρακτηριστικα με ηθοποιους φτιαγμενους απο ξυλο (εκτος απο τον Jeff Comps και εναν καταπληκτικο αντιζηλο γιατρο που ειναι χαλαρα αντιστοιχα καλος με τον Christopher Lee σε θεμα creepy και morbid καταστασεις) και με σκηνικα που ειναι εξισου απιστευτα αλλα τερμα διασκεδαστικα. Η ταινια οσο παει και γινεται καλυτερη μεχρι που φτανει στο πραγματικα WTF τελικο τριτο μερος οπου εκει απλα γινεται πυραυλος. Τελειως αποκοσμο σε αυτο το κομματι με τον αντιζηλο γιατρο να δινει ρεστα. Απιστευτα διασκεδαστικη ταινια και πραγματικα ουτε ξερω πως μου ξεφυγε τοτε που θα επρεπε να την ειχα δει για να την ευχαριστηθω ακομα περισσοτερο. Με ανεση της βαζω ενα 8/10 στην κατηγορια της. Αν μπορει καποιος να ξεπερασει το b-movie αισθημα που εχει η ταινια θεωρω οτι πραγματικα θα την διασκεδασει. Εννοειται οτι τα gore effects ειναι over (και το εννοω OVER) the top. 1
Fan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 [post=http://www.imdb.com/title/tt1212419/?ref_=nv_sr_1]Hereafter[/post] Τρεις διαφορετικές ιστορίες σε μια ταινία. Χμμμ δεν ξέρω αλήθεια εάν άξιζε ή όχι. Πολύ κουραστική ταινία αλλά σε κάποια σημεία μου άρεσε πάρα πολύ. 6/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 The Paperboy Δεν είναι ότι ήταν τραγική απλά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ταινίας αδυνατούσα να βρω λόγο ύπαρξης. Δεν υπήρχε τίποτα να σε τραβήξει. Παρόλαυτα το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρκετά δυνατό. 5,9/10 The Kings of Summer Κλασική ιστορία ενηλικίωσης, από αυτές που μας αρέσουν. Αν θεωρήσουμε τον πήχη στο Stand by Me αυτό παίρνει άνετα ένα 6,9/10.
gavros10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 2001: A space odyssey Ξεκιναω λεγοντας οτι στον τεχνικο τομεα ειλικρινα η ταινια ειναι απιστευτη. Αν αναλογιστουμε και το ποτε γυριστηκε βαζουμε ακομα 2-3 εκ. τονους με αριστα το 9000. Πολλες συγχρονες ταινιες εχουν "δανειστει" στοιχεια απο αυτην, και μονο κυρος μπορει να της προσθετη μιας και ειναι ο προμαχωνας των ταινιων που βλεπουμε τα τελευταια χρονια. Διαβασα και αλλα σχολια για να δω αν ημουν ο μονος που δεν ενθουσιαστηκε με τα υπολοιπα. Σεναριο και τετοιες αηδιες. Το γενικο νοημα το καταλαβα, βοηθησαν κιολας παρομοιες ταινιες που εχω δει που σε αντιθεση με αυτη εξηγουσαν τι γινοταν... Πιστευω οτι δεν ηταν ξεκαθαρος ο σκοπος και το που κατεληγε. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θεατες, ειδικα το 1968, δεν θα καταλαβαν τιποτα απο μονοι τους. Ειχε πολλες ασαφιες και γενικοτητες. Ηταν απιστευτα αργη με μεγαλης διαρκεια βαρετα πλανα... Πολυ ευκολα μπορουσε να χασει καποιος το ενδιαφερον του και να κανει fast forward. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ακυρωνει τις ερμηνεις των ηθοποιων (οχι οτι ηταν και πολλοι), που ηταν μονοτονες και απαθης ακολουθωντας μονο την ροη της ταινιας. Προσπαθησα βεβαια στην φωνη του hal9000 να βαλω του kevin spacey και ηταν πιο ενδιαφερον Τελος, νομιζω οτι μας δινει και αλλο. Ειχα δει ενα ντοκυμαντερ που πραγματευοταν οτι ο ανθρωπος σιγουρα πηγε στο φεγγαρι το 1969. Η κυρια δικαιολογια ηταν οτι δεν ειχαμε ακομα ανακαμψει στην τηλεοραση και τον κινηματογραφο και πρακτικα δεν μπορουσαν ολα αυτα να γινουν σε ενα στουντιο. Το σκεφτομουν σε ολη την διαρκεια της ταινιας αυτο και συνεχιζει να μεγαλωνει μεσα μου η πεποιθηση οτι σιγουρα δεν πηγαμε στο φεγγαρι το 1969. 2
Sellers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ευκολα μπορουσε να χασει καποιος το ενδιαφερον του και να κανει fast forward. Για τα πιθηκια λες ε? 1
chill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Wolverine Έλεος!!! Σε κάθε νέο marvel film ανακαλύπτω νέους πάτους.......Θεώρησα λανθασμένα πως πιάσαμε πάτο με το Iron Man 3 αλλά ok δεν είχε σκάσει μύτη ο Wolverine τότε.....και λογικά έτσι όπως το πάνε η επόμενη marvel heroes movie θα ναι ακόμα πιο κάτω Ένας αχταρμάς, μια μπούρδα ολκής, αηδία και εμμετός μαζί. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι οι comic heroes απευθήνονται αποκλειστικά στα 10 χρονα. Το Xmen Wolverine ήταν επικό το 09 αυτό ούτε η λέξη απογοήτευση δεν μπορεί να το περιγράψει. Μόνο ο santa claus έλλειπε από το φίλμ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο νέος Thor θα με οδηγήσει στην ανακάλυψη νέου ΠΑΤΟΥ. Τουλάχιστον εκεί θα βλέπω Portman όχι κάποια άβυζη σχιστομάτα με την κλασική ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ φάτσα. Ανάξια βαθμολόγησης.
OMGA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 2001: A space odyssey Ξεκιναω λεγοντας οτι στον τεχνικο τομεα ειλικρινα η ταινια ειναι απιστευτη. Αν αναλογιστουμε και το ποτε γυριστηκε βαζουμε ακομα 2-3 εκ. τονους με αριστα το 9000. Πολλες συγχρονες ταινιες εχουν "δανειστει" στοιχεια απο αυτην, και μονο κυρος μπορει να της προσθετη μιας και ειναι ο προμαχωνας των ταινιων που βλεπουμε τα τελευταια χρονια. Διαβασα και αλλα σχολια για να δω αν ημουν ο μονος που δεν ενθουσιαστηκε με τα υπολοιπα. Σεναριο και τετοιες αηδιες. Το γενικο νοημα το καταλαβα, βοηθησαν κιολας παρομοιες ταινιες που εχω δει που σε αντιθεση με αυτη εξηγουσαν τι γινοταν... Πιστευω οτι δεν ηταν ξεκαθαρος ο σκοπος και το που κατεληγε. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θεατες, ειδικα το 1968, δεν θα καταλαβαν τιποτα απο μονοι τους. Ειχε πολλες ασαφιες και γενικοτητες. Ηταν απιστευτα αργη με μεγαλης διαρκεια βαρετα πλανα... Πολυ ευκολα μπορουσε να χασει καποιος το ενδιαφερον του και να κανει fast forward. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ακυρωνει τις ερμηνεις των ηθοποιων (οχι οτι ηταν και πολλοι), που ηταν μονοτονες και απαθης ακολουθωντας μονο την ροη της ταινιας. Προσπαθησα βεβαια στην φωνη του hal9000 να βαλω του kevin spacey και ηταν πιο ενδιαφερον Τελος, νομιζω οτι μας δινει και αλλο. Ειχα δει ενα ντοκυμαντερ που πραγματευοταν οτι ο ανθρωπος σιγουρα πηγε στο φεγγαρι το 1969. Η κυρια δικαιολογια ηταν οτι δεν ειχαμε ακομα ανακαμψει στην τηλεοραση και τον κινηματογραφο και πρακτικα δεν μπορουσαν ολα αυτα να γινουν σε ενα στουντιο. Το σκεφτομουν σε ολη την διαρκεια της ταινιας αυτο και συνεχιζει να μεγαλωνει μεσα μου η πεποιθηση οτι σιγουρα δεν πηγαμε στο φεγγαρι το 1969. Πρόσφατα διάβασα το βιβλίο που μου άρεσε πάρα πολύ και μετά πήγα να δω την ταινία… Απογοητεύθηκα και στην ουσία το είδα με το ζόρι μέχρι τέλους. Ευτυχώς ήταν μέρα και δεν με πήρε ο ύπνος. Wolverine Έλεος!!! Σε κάθε νέο marvel film ανακαλύπτω νέους πάτους.......Θεώρησα λανθασμένα πως πιάσαμε πάτο με το Iron Man 3 αλλά ok δεν είχε σκάσει μύτη ο Wolverine τότε.....και λογικά έτσι όπως το πάνε η επόμενη marvel heroes movie θα ναι ακόμα πιο κάτω Ένας αχταρμάς, μια μπούρδα ολκής, αηδία και εμμετός μαζί. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι οι comic heroes απευθήνονται αποκλειστικά στα 10 χρονα. Το Xmen Wolverine ήταν επικό το 09 αυτό ούτε η λέξη απογοήτευση δεν μπορεί να το περιγράψει. Μόνο ο santa claus έλλειπε από το φίλμ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο νέος Thor θα με οδηγήσει στην ανακάλυψη νέου ΠΑΤΟΥ. Τουλάχιστον εκεί θα βλέπω Portman όχι κάποια άβυζη σχιστομάτα με την κλασική ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ φάτσα. Ανάξια βαθμολόγησης. Έχω την εντύπωση ότι είναι κάτι σαν μόδα ή θεωρείται «μαγκιά» να θάβει κάνεις τα blockbusters. Αφού δεν σου αρέσουν, γιατί απλά δεν σταματάς να βλέπεις τέτοιες ταινίες, για να μην χάνεις και τον χρόνο σου; 1
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Wolverine 2013 Καλο ήταν αλλα, στο silver samurai part, μας τα χάλασε. Για τα πιθηκια λες ε? Για τα πάντα. In other news Λένε, στου web, οτι το βιβλίο έδινε όλες τις απαντήσεις που δεν μπόρεσε να δώσει ο αυτιστικός σκηνοθέτης. Λένε...
alxioaa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Wolverine 2013 Καλο ήταν αλλα, στο silver samurai part, μας τα χάλασε. συμφωνω για τον Wolverine 2013..!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Angel Heart Από τις κλασικές ταινίες που είχα δει μικρός και δε θυμόμουν σχεδόν τίποτα. Εκπληκτική κινηματογράφιση, film noir αιθητική, σκοτεινή ατμόσφαιρα, ο Mickey Rourke στα top του και ο De Niro στο κορυφαίο του ίσως β΄ρόλο. Ηow terrible is wisdom when it brings no profit to the wise? 7,8/10 4
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Angel Heart Από τις κλασικές ταινίες που είχα δει μικρός και δε θυμόμουν σχεδόν τίποτα. Εκπληκτική κινηματογράφιση, film noir αιθητική, σκοτεινή ατμόσφαιρα, ο Mickey Rourke στα top του και ο De Niro στο κορυφαίο του ίσως β΄ρόλο. Ηow terrible is wisdom when it brings no profit to the wise? 7,8/10 Συμφωνώ απολύτως με τη γνώμη σου για την εν λόγω ταινία, αλλά και όσο αφορά την παρουσία των πρωταγωνιστών. Off-topic περί Mickey Rourke: Όταν άρχισε να πετσοκόβει τη μάπα του - ο ηλίθιος... - είχε έστω και την ελάχιστη υποψία, ότι στο τέλος θα καταντήσει κλώνος τού Φλωρινιώτη; 1
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Για τα πιθηκια λες ε? Κραταγαν 20-25 λεπτα τα πιθηκια. Ειχα ακομα ποπ κορν οποτε δεν ειχα προβλημα. Για παραδειγμα εδειχνε το διαστημοπλοιο. Το βλεπαμε να περναει αργα, ηταν και μακρυ. Η καμερα ηταν πολυ κοντα και φαινοταν σαν να ειχε περασει ενας αιωνας. Εγω βεβαια σε ολες αυτες τις σκηνες, σκεφτομουν πως το εκαναν και θαυμαζα αυτο που εβλεπα. Αλλα σαν ταινια δεν ειχε ενταση. Ηταν σαν μια ταινια οπου μας παρουσιαζε τεχνολογικα επιτευγματα στον κινηματογραφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις