Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: The Grey

Κάτω του μετρίου ταινία για μια ομάδα ανθρώπων που την κυνηγάνε λύκοι στην Αλάσκα.

4/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: The Grey

Κάτω του μετρίου ταινία για μια ομάδα ανθρώπων που την κυνηγάνε λύκοι στην Αλάσκα.

4/10

συμφωνω , φωλα !!

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ μαζί σου...ο Paul Rudd είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Δες αν θέλεις την Ισλανδική παραγωγή είναι πολύ καλή!

Α, αγαπω Paul Rudd. Βρηκα καποιον που με συμμεριζεται?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ειδα το Insidious 2   και απο αρνητικα ριβιους που εχω διαβασει περιμενα το σικουελ να ναι τρελη πατατα.Δεν ξερω οι διαφοροι κριτικοι ταινιων σε περιοδικα η και σε φορουμς τι περιμενουν να δουν απο τετιου ειδους ταινιες για να τους ξετρελανει,,αλλα σιγουρα το εργο αυτο εκανε καλα τη δουλεια του.

Ειχε πολυ καλη κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα,σκηνες που σε κρατουσαν σε αγωνια,και καπιες ανατροπες που δεν τις περιμενα.Οπιος δεν εχει δει το 1 θα μπερδευτει σε καπια σημεια τι γινεται..

Φυσικα και οι ηθοπιοι επαιζαν καλα. και η σκηνοθεσια με το γοτθικο στοιχειο να επικρατει ηταν καλη.

Ισως το μονο αρνητικο ηταν οτι το film  επισκιαστηκε καπως  απ το καλεσμα μιας και κει  ηταν το ιδιο theme και ο ηθοπιος το ιδιο και ετσι δε σε εκπλησε οτι και να βλεπες.Αλλα και παλι οταν το βλεπεις μονος σου το εργο και οχι σε σινεμα σε κανει κατι.

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.

Monkey Business (1952)

Πολύ ωραία κωμωδία. Έχει πολύ καλή ερμηνεία από τον Cary Grand, έχει πολύ ωραίο χιούμορ που θυμίζει πολύ έντονα κόμικς, ωραίους χαρακτήρες, πολυ έξυπνους διαλόγους και μια ωραία ιδέα που αφήνει την ιστορία να εξελιχθεί χωρίς πολλά γιατί. Απλώς έδωσε το πάτημα να γίνει μια καλή κωμωδία.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν βγαίνουν τέτιες ταινίες πια(ή τουλάχιστον δεν έχω πετύχει εγώ καμία). Όσο το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ιστορία κομικς του Ντον Ρόσα, έχει πάρα πολλές ομοιότητες σε πολλά σημεία.

Επίσης έχει την κατάλληλη διάρκεια για να μην κουράσει και κυλάει πολύ ευχάριστα.

8/10

Δημοσ.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ "The Conjuring" 4/5

οι ερευνητες Ed και Lorraine Warren εργαζονται για να βοηθήσουν μια οικογένεια που τρομοκρατειται από μια σκοτεινή παρουσία στην αγροικία τους.στην αρχη νομιζεις οτι προκεται για μια ταινια τρομου με το κλασικο σεναριο του στοιχειωμενου σπιτιου.οσο περναει η ωρα καλυτερευει το πραγμα και η ταινια κορυφωνεται στο τελος με μια σκηνη εξορκισμου ,για μενα ειναι εφαμιλλη  του εξορκιστη.αυτα...

http://www.imdb.com/video/imdb/vi1380755225/

Δημοσ.

Μaggie αν θες να λες τι γινεται στην ταινια βαζε το σε σποιλερ σε παρακαλω , ας πουμε αυτο που λες για την τελευταια σκηνη για μενα πρεπει να ειναι σε σποιλερ .

• Like 1
Δημοσ.

Aφου ολη η ταινια εχει να κανει με το ζευγαρι εξορκιστων,δηλαδη τι αλλο περιμενε καποιος για φιναλε κ θα του χαλασει την εκπληξη :-D

Εγω ειδα το Τhe shirine,αρκετα καλη ατμοσφαιρικη ταινια τρομου,ξεχωριζει απ το σωρο.

6/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...