Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Grown ups 2

Ηταν η πιο αθλια ταινια που εχω δει μεσα στο 2013. Του σκηνοθετη πρεπει να του απαγορευψουν να σκηνοθετησει αλλες ταινιες, αν υπηρχε σεναριογραφος να κανουν το ιδιο και ευχομαι να παρει ολα τα χρυσα βατομουρα για τα επομενα 10 χρονια

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Grown ups 2

Ηταν η πιο αθλια ταινια που εχω δει μεσα στο 2013. Του σκηνοθετη πρεπει να του απαγορευψουν να σκηνοθετησει αλλες ταινιες, αν υπηρχε σεναριογραφος να κανουν το ιδιο και ευχομαι να παρει ολα τα χρυσα βατομουρα για τα επομενα 10 χρονια

Γιατι ετσι ρε γμτ? Το πρωτο θυμαμαι μαρεσει, το 2ο το βγαλα στο μισαωρο, και εχω χρονια να σταματησω ταινια στην μεση....

Δημοσ.

Γιατι ετσι ρε γμτ? Το πρωτο θυμαμαι μαρεσει, το 2ο το βγαλα στο μισαωρο, και εχω χρονια να σταματησω ταινια στην μεση....

Το πρωτο ηταν ωραιο. Εβγαζε γελιο, σεναριακα ειχε ενα σκοπο ενω αυτο ειναι αθλιο απο οπου και να το πιασεις. Εχει κατι αθλια πλανα που μπορει να δημιουργησουν ειδικο βραβειο μονο για αυτα

Δημοσ.

θα μπορούσε αλλά όχι (δεν υπάρχει καν και στην λίστα των imax οθονών)

να το θέσω και αλλιώς, imax αίθουσα για προβολή commercial ταινιών (το πλανητάριο μπορεί να έχει τις προϋποθέσεις για imax αλλά μόνο ντοκιμαντέρ παίζει, όχι πως δεν γαμεί ως εμπειρία αλλά μια φορά το Hubble 3D που είδα στην imax του science museum @ london > almost all)

• Like 1
Δημοσ.

Prisoners(2013)

H μικρή κόρη του Κeller Dover(Ηugh Jackman)και η φίλη της, κόρη του γείτονά του εξαφανίζονται. Κατά την αναζήτησή τους, την οποία αναλαμβάνει πλην της αστυνομίας και ο ίδιος ο Keller, χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους, αποφασισμένος να βρει την κόρη του ζωντανή και ενώ εν τωμεταξύ έχει συλληφθεί και ένας ύποπτος...

Δράμα και καλό σενάριο αλλά τρομερά αργή πλοκή. Θέλει καμία ώρα υπομονή μέχρι που να "πάρει μπρος". Καλές ερμηνείες από όλους τους πρωταγωνιστές και ανατροπές στο σενάριο μαζί με την "καταθλιπτική"κάμερα και καλή σκηνοθεσία δίνουν στην ταινία ένα 8/10.

Δημοσ.

έλα νταξει μην τσακώνεστε  ο καθένας λεει την άποψη του

και αυτός που διαβάζει έχει μυαλό να κρήνη αν σύμφωνη η όχι 

Odd Thomas (2013)

η περισσότερη θα το πουν πατάτα άλλα για κάποιο μυστήριο λόγο  σεναρίου, σκηνοθεσίας δεν ξέρω  βλέπετε ευχάριστα και με ενδιαφέρων  6/10 δείτε το έμενα μου άρεσε... το γιατί το ψάχνω ακόμα :P   

Το Odd Thomas ειναι καταπληκτικη ταινια και δυστυχως λιγοι θα παρουν χαμπαρι την υπαρξη της ή ξαφνικα μετα απο χρονια θα αρχισουν να την βλεπουν ολοι και να την αποθεωνουν.

Δημοσ.

Insidious: Chapter 2

Το είδα χτες σινεμά. Από τα καλύτερα sequel. 8/10

Εάν δεν σας άρεσε το πρώτο μην κάνετε τον κόπο όπως κάποιοι γκασμάδες του imdb κάνανε και μετά θάβανε την ταινία χωρίς λόγο.

αντα να ερθει και αυτο blueray για μας που μας αρεσουν τα θριλερακια σπιτι  :-)

Δημοσ.

Insidious: Chapter 2

Το είδα χτες σινεμά. Από τα καλύτερα sequel. 8/10

Εάν δεν σας άρεσε το πρώτο μην κάνετε τον κόπο όπως κάποιοι γκασμάδες του imdb κάνανε και μετά θάβανε την ταινία χωρίς λόγο.

Δεν ειναι δικαιωμα τους να τη θαψουν?

Δημοσ.

Rampart

Τι βλακεια και βαρετη ρε πουστη μου. Οποιος μου την ειχε προτινει τον εχω βαλει στην black list μου. Μιαμιση ωρα ταινια να βλεπεις ενα κατεστραμενο μπατσο πως φερνει βολτα τα προβληματα της ζωης του. Ουαου, και γαμω.

4/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...