Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο πρώτο ποστ είπα ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο αγνωστη, που σημαίνει ότι για το πόσο καλή είναι θα έπρεπε να μνημονεύεται περισσότερο, δεν εννοούσα ότι δεν την ξέρει και κανένας. Μετά το είπα και ξεκάθαρα ότι αναφερόμουν στο φόρουμ. Δεν βλέπω γιατί το συνεχίζεις.

Και κωμωδία οσο και να χτυπιέσαι δεν θα γίνει. Ούτε στο ύφος είναι, ούτε στην συχνότητα των "αστείων" σκηνών, ούτε στις ερμηνείες. Το goodfellas είναι πολύ περισσότερο κωμωδία από αυτό

Δεν το συνεχιζω εγω, εσυ το συνεχιζεις. Το θεμα νομιζω οτι εξαντληθηκε με οσα εγραψα στα προηγουμενα σχετικα ποστς μου(που για κακη σου τυχη δεν τα ελαβες υποψη).

Εσυ αναφεροσουν στο φορουμ, εγω αναφερομουν σε ολο το κοσμο.

Μα δε χτυπιεμαι, απλα επιβεβαιωσα οτι ειναι σωστο αυτο που λεει το imdb. Αν διαφωνεις ειναι καθαρα δικη σου αποψη.

Το goodfellas δεν ειναι σε καμμια περιπτωση... κωμωδια. Επειδη ο Πεσι και η λοιπη  συμμορια ελεγαν τα γελοια ανεκδοτακια τους δε σημαινει οτι γινεται και κωμωδια, αν ειναι δυνατον δηλαδη.

Δημοσ.

Some Like It Hot (1959)

Μου φαίνεται λίγο υπερεκτιμημένο για Billy Wilder, περίμενα κάτι καλύτερο. Το σενάριο δεν είναι τίποτα σπουδαίο ενώ οι ερμηνείες σε πολλά σημεία είναι κουραστικές. Ειδικά όταν γελάει ο Lemon.

ΑΛΛΑ:

post-217321-0-89048700-1383011271_thumb.png

post-217321-0-70599600-1383011308_thumb.gif

Enough said.

7.8/10

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα μάγκες,

Είδα το Lone Ranger χτες. Μια κόπια των Πειρατών της Καραϊβικής ήταν απλά τοποθετημένο στην Άγρια Δύση. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτό ψιλοπάτωσε εισπρακτικά. Δε κατάλαβα γιατί, μια χαρά ταινία ήταν για τις παιδικές/εφηβικές ηλικίες. Η κατάσταση με τον Ντεπ έχει καταντήσει τραγική βέβαια, ο τύπος έχει κουράσει πλέον. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Ποτέ δεν ήταν τοπ ηθοποιός αλλά τουλάχιστον έκανε καλές επιλογές. Τεσπα...καλή εβδομάδα να έχουμε.

6,1/10

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα μάγκες,

Είδα το Lone Ranger χτες. Μια κόπια των Πειρατών της Καραϊβικής ήταν απλά τοποθετημένο στην Άγρια Δύση. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτό ψιλοπάτωσε εισπρακτικά. Δε κατάλαβα γιατί, μια χαρά ταινία ήταν για τις παιδικές/εφηβικές ηλικίες. Η κατάσταση με τον Ντεπ έχει καταντήσει τραγική βέβαια, ο τύπος έχει κουράσει πλέον. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Ποτέ δεν ήταν τοπ ηθοποιός αλλά τουλάχιστον έκανε καλές επιλογές. Τεσπα...καλή εβδομάδα να έχουμε.

6,1/10

Μας εχει τρελανει με τις κριτικες σου παραμιλαμε !

• Like 1
Δημοσ.

Αναπαρασταση

η πρωτη ταινια του Θοδωρου Αγγελοπουλου.

Η εντυπωση μου αποτυπωνεται στη παρακατω λεξη: Αθλια.

Για να μη πω παναθλια.

Καποιοι βεβαια για καποιους λογους την αποκαλεσανε αριστουργημα...

Δημοσ.

Ξανά....Apocalypse Now!

http://www.imdb.com/title/tt0078788/?ref_=nv_sr_1

έχω χάσει το μέτρημα πλέον...την είχα δει πρώτη φορά όταν ήμουν 14 και μου φάνηκε μια αλλόκοτη περιπέτεια με φόντο τον πόλεμο του Βιετνάμ...πέρασαν χρόνια και μερικές ακόμα προβολές για να καταλάβω την ουσία της ταινίας (επιπλέον ανάγνωση του μυθiστορήματος του Conrand-Heart of Darkness)....''μια κατάδυση στα σκοτάδι της ανθρώπινης ύπαρξης'' 

Δημοσ.

έλα νταξει μην τσακώνεστε  ο καθένας λεει την άποψη του

και αυτός που διαβάζει έχει μυαλό να κρήνη αν σύμφωνη η όχι 

Odd Thomas (2013)

η περισσότερη θα το πουν πατάτα άλλα για κάποιο μυστήριο λόγο  σεναρίου, σκηνοθεσίας δεν ξέρω  βλέπετε ευχάριστα και με ενδιαφέρων  6/10 δείτε το έμενα μου άρεσε... το γιατί το ψάχνω ακόμα :P   

Δημοσ.

Prince Avalanche 2013

Καλές ερμηνείες, υπόθεση όχι κάτι το ιδιαίτερο,  μου άρεσε  η αλληλεπίδραση που είχαν οι διαφορετικοί από άποψη προσωπικότητας, χαρακτήρες  .Σε κάποια σημεία με κούρασε , κάποιοι ίσως την θεωρήσουν βαρετή. 6/10

Oupost Rise Of The Spetsnaz

Σαχλή ταινία ,βλακώδες σενάριο,σκηνικά,κουστουμιά,εφέ, υπάρχουν ταινίες με χαμηλό budget που είναι αξιοπρεπείς το Outpost σίγουρα δεν ανήκει σε αυτές. 2/10

Αbducted

(copy/paste)

Σαχλή ταινία ,βλακώδες σενάριο,σκηνικά,κουστουμιά,εφέ, υπάρχουν ταινίες με χαμηλό budget που είναι αξιοπρεπείς το Αbducted σίγουρα δεν ανήκει σε αυτές. 2/10

Δημοσ.

Prince Avalanche 2013

Καλές ερμηνείες, υπόθεση όχι κάτι το ιδιαίτερο,  μου άρεσε  η αλληλεπίδραση που είχαν οι διαφορετικοί από άποψη προσωπικότητας, χαρακτήρες  .Σε κάποια σημεία με κούρασε , κάποιοι ίσως την θεωρήσουν βαρετή. 6/10

συμφωνώ μαζί σου...ο Paul Rudd είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Δες αν θέλεις την Ισλανδική παραγωγή είναι πολύ καλή!

Δημοσ.

συμφωνώ μαζί σου...ο Paul Rudd είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Δες αν θέλεις την Ισλανδική παραγωγή είναι πολύ καλή!

Την έχω δει και αυτή ,έχει περισσότερο βάθος όσο αφορά την ανάπτυξη των χαρακτήρων αλλά είναι ποιο μουντή από το  Avalanche, ίσως επειδή είναι ποιο φτωχό σαν τοποθεσία.

Δημοσ.

Captain Phillips: http://www.imdb.com/title/tt1535109/

Αν μη τι άλλο η ταινία σε βάζει στη θέση των ναυτικών. Νιώθεις κατα κάποιο τρόπο να είσαι εκεί.

Για τον Τομ Χανκς αυτός ο ρόλος ήταν ότι πρέπει. Πολύ καλοδουλεμένη παραγωγή. Άρτιο αποτέλεσμα.

Το μόνο ίσως που θα ήθελα διαφορετικό, να μην ήταν τόσο "παιδάκια" οι πειρατές. Βέβαια πρόκειται για ταινία βασισμένη σε πραγματικό συμβάν, οπότε ας είναι...

Σε κάθε περίπτωση την παρακολούθησα ευχάριστα.

7/10

Δημοσ.

Carrie 1900something

Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσαν να βρουν πιο απο κόσμο πλάσμα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο...

Επίσης

Σκηνοθετικά, το σημείο με τις πόρτες το παίξανε έξυπνα...

Δημοσ.

Kick-ass 2

Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο μέρος του αντίστοιχου κόμικ οπότε δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις για το δεύτερο. Όποιος όμως έχει επαφή με κόμικ γενικά θα γελάσει με την ψυχή του βλέποντας τόσα superhero cliche να διασύρονται σε βαθμό αηδίας (κυριολεκτικά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...