NoisePollution Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 γιατι ? Γιατί δεν είχε τίποτα που να την κάνει να ξεχωρίζει από τις βλακείες που βγαίνουν με το τσουβάλι τώρα τελευταία και διαφημίζονται ως ταινίες τρόμου.
MauMaus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ε ηταν λιγακι ατμοσφαιρικη , ειχε καλους ηθοποιους , καλες ερμηνειες δεν ηταν ουτε σουπερ ουτε τοσο χαλια νομιζω .. 3
Plug Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 2 guns,7/10. νταξει οχι τπτ το ιδαιτερο αλλα ειχε την πλακα του,το μπαμ μπουμ του,καποιες ατακες,οι χαρακτηρες εδεναν οποτε η ωρα περασε ευχαριστα. i saw the devil,8/10 Παρα πολυ καλη ταινια,βεβαια ηταν καπως...Ενταξει τρομου ηταν,απλα σε καποια φαση νομιζα οτι η μιση κορεα ειναι ψυχακηδες απο το πολυ grinding.... Επικίνδυνη Οικογένεια,7/10 Καλη ταινία κι αυτή,με πολυ χιούμορ και κάποιες στιγμές(αναμενόμενης κ προβλέψιμης)αγωνίας. Πρέπει να είναι η καλύτερη ταινία του ντενιρο εδω και κάμποσο καιρό! la migliore offerta. 6-7/10.Ωραια φωτογραφία,ωραία σκηνοθεσία,εξαιρετικός τζεφρι ρας και γενικά υπήρχε μια καλαισθησία,που δεν ειναι και πολύ συχνή τώρα τελευταία. Η υπόθεση κλασσική,προβλέψιμη και την έσωσε μονο το ανάμικτο συναίσθημα που σου αφήνει στο τέλος,λόγω του πρωταγωνιστή,τον οποίο δε ξερεις αν θέλεις να τον λυπηθεις,να τον συμπονέσεις ή και γιατι όχι,να χαρείς με την κατάληξη του.Σε καποιο σημειο(περίπου 20' απο το τέλος) κανει αισθητή κοιλιά αλλα το σώζει γιατι τελειώνει
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 the wicker man 1973 καταλαβα γιατι επαθε κριση το /tv οταν εσκασε το συγκεκριμενο bluray
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ζ ως θεματολογία είναι εξαιρετικό, ως ταινία πασχει λιγάκι γιατί παρουσιάζει τα γεγονότα όπως θα έκανε ενα ντοκιμαντερ, μου άρεσε αρκετά παντως. 7.5/10 Internship ή αλλιως πόσο γαματη ειναι η google, γράφουμε στα τζάμια, είμαστε ωραίοι τύποι, πανεξυπνοι, εχουμε ωραίες γκόμενες και έξυπνες, η google είναι το happy place κλπ το success story της εποχής μας, εχμ σαν ταινια δεν προσφέρει κατι, ίσως 1-2 σκηνες γέλιου και τίποτα αλλο. 5/10 για το είδος της. 2
walkerr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ζ ως θεματολογία είναι εξαιρετικό, ως ταινία πασχει λιγάκι γιατί παρουσιάζει τα γεγονότα όπως θα έκανε ενα ντοκιμαντερ, μου άρεσε αρκετά παντως. 7.5/10. Οταν ειχα δει το "Ζ" πρωτη φορα το 1985(μεχρι τοτε ηταν ανεπισημως απαγορευμενο στην Ελλαδα) εμεινα εκπληκτος απο τη ταχυτητα του. Δεν ειχα καταλαβει πολλα απ την υποθεση αλλα μου φανηκε οτι εδειχνε πολυ γρηγορα τα γεγονοτα. Διασημη ταινια με πολιτικο θεμα, διασημους γαλλους ηθοποιους, ο Τρεντινιαν στο ρολο του Σαρτζετακη και ο Υβ Μονταν ως Λαμπρακης. Θεωρω οτι ειναι η μια απο τις δυο καλυτερες ταινιες του Γαβρα(η αλλη ειναι "η ομολογια").
Superuser Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Extracted Ένας ερευνητής δουλεύει σε ένα project-συσκευή που μπορεί να μπαίνει και να δείχνει τις αναμνήσεις του εγκεφάλου. Σε μιά βιαστική παρουσίαση της συσκευής στον χρηματοδότη του,θα εγκλωβιστεί στο μυαλό και τις αναμνήσεις ενός καταδίκου που έχει κατηγορηθεί για φόνο Καλούτσικη ------------------------------------------------- Red Dawn Οι ΗΠΑ δέχονται εισβολή από τους βορειοκορεάτες και τους καταλαμβάνουν σε ένα 24ώρο(Ω ναι!). Ένας στρατιωτικός με τον αδερφό του και μερικά λυκειόπαιδα θα ξεφύγουν στο δάσος,θα οργανωθούν,εκπαιδευτούν και θα γίνουν η αντίσταση(Rambo) της περιοχής Remake της ταινίας του '84 με κακούς εδώ όχι τους ρώσους αλλά τους Βορειοκορεάτες Έχει ένα ενδιαφέρον αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι μέτριο
walkerr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Red Dawn Οι ΗΠΑ δέχονται εισβολή από τους βορειοκορεάτες και τους καταλαμβάνουν σε ένα 24ώρο(Ω ναι!). Αυτο θελει πολυ ζωηρη φαντασια Με τι στρατο τους καταλαμβανουν? εξωγηινους?
Superuser Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 χαχα high tech φαντασμένε φίλε μου,high tech!!.. the green magic suitcase
walkerr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Φαντασμενοι πρεπει να ειναι αυτοι για να λενε οτι οι (πρωτογονοι ακομα)βορειοκορεατες εχουνε καλυτερη hi tech απο τους αμερικανους.
alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Zero charisma http://www.imdb.com/title/tt2294965/ 8/10 πολύ καλή ταινία , αδικημένη απο το imdb, εκπληκτικός ο Sam Eidson
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Being There (1979) Με τον Peter Sellers. Το ιμδβ γράφει ότι είναι κομεντυ αλλά παρότι γέλασα με το ότι ένας ασήμαντος κηπουρός κατάφερε άθελά του να κάνει τον πρόεδρο της Αμερικής να μην του σηκώνεται, έχει γίνει λάθος καθώς είναι τελείως δράμα απλώς με καναδυό πινελιές χιούμορ που βγαίνει αβίαστα. Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Σέλλερς αλλά παρότι φαίνεται να μην είναι απαιτητική, έκανε το κάτι παραπάνω και έδωσε στον χαρακτήρα το 100%. Επίσης η Shirley MacLaine ως 45άρα ήταν πολύ hot. Δεν μπορώ να πω ποια ήταν τα αντικειμενικά κριτήρια που κάνουν καλή αυτήν την ταινία. Απλώς μου άρεσε αυτό που είδα, ένα δράμα με σουρεαλιστηκά στοιχεία και μια αστεία αισθητική όσον αφορά την τροπή που παίρνουν συνεχώς τα πράγματα. Αν και όσο το σκέφτομαι έχει μπόλικο βάθος, και πολύ ωραία τελευταία σκηνή. 8,4/10 Πάρα πολύ καλή, παρότι είχε πολλά άβολα στοιχεία άφησε πολύ γλυκιά εντύπωση και νομίζω ότι αδίκως είναι τόσο άγνωστη. Άμα δεν την έχετε δει, διορθώστε αυτήν την παράλειψη 1
Chrisxxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Iceman γενικότερα μου αρέσουν τετοιες ταινιούλες αλλά η συγκεκριμένη δεν είχε να προσφέρει πολλά. Ο πρωταγωνιστής μου αρεσε αρκετά όπως και σε όσες αλλες ταινιες εχει παίξει αλλά το στόρι έπασχε αρκετά, δεν είχε κάτι να πει, δεν είχε εντάσεις, δεν μπορουσες να δεθείς με καποιον χαρακτήρα, μια απλη παρουσιαση της ζωής του Iceman ήταν. 5/10. The Way. Δεν έχει να κανει τόσο με την ιστορια του πρωταγωνιστή, ούτε με το camino de santiago de compostela αλλά με αυτό που λέει ο τίτλος της ταινίας, τον δρόμο. Σαν ταινία ήταν καλή, απέφυγε καποια κλισε, δεν μπόρεσε να αποφύγει άλλα, βλεπόταν πάντως πολύ ευχάριστα, σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις, να ταξιδέψεις. 7,5/10
walkerr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αγνωστη? μαλλον η καλυτερηταινμιασ του [-Πητερ Σελλερς. Being There (1979) Με τον Peter Sellers. Το ιμδβ γράφει ότι είναι κομεντυ αλλά παρότι γέλασα με το ότι ένας ασήμαντος κηπουρός κατάφερε άθελά του να κάνει τον πρόεδρο της Αμερικής να μην του σηκώνεται, έχει γίνει λάθος καθώς είναι τελείως δράμα απλώς με καναδυό πινελιές χιούμορ που βγαίνει αβίαστα. Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Σέλλερς αλλά παρότι φαίνεται να μην είναι απαιτητική, έκανε το κάτι παραπάνω και έδωσε στον χαρακτήρα το 100%. Επίσης η Shirley MacLaine ως 45άρα ήταν πολύ hot. Δεν μπορώ να πω ποια ήταν τα αντικειμενικά κριτήρια που κάνουν καλή αυτήν την ταινία. Απλώς μου άρεσε αυτό που είδα, ένα δράμα με σουρεαλιστηκά στοιχεία και μια αστεία αισθητική όσον αφορά την τροπή που παίρνουν συνεχώς τα πράγματα. Αν και όσο το σκέφτομαι έχει μπόλικο βάθος, και πολύ ωραία τελευταία σκηνή. 8,4/10 Πάρα πολύ καλή, παρότι είχε πολλά άβολα στοιχεία άφησε πολύ γλυκιά εντύπωση και νομίζω ότι αδίκως είναι τόσο άγνωστη. Άμα δεν την έχετε δει, διορθώστε αυτήν την παράλειψη Επειδη δεν την ειχες δει ως τωρα φιλε μου δε σημαινει οτι ειναι και αγνωστη. Απο πολλους θεωρειτασι η καλυτερη ταινια του Π.Σελλερς. Κομεντυ ειναι με πολλα σατυρικα στοιχεια. Ελπιζω να τα καταλαβες. Δραμα ισως σου φανηκε γιατι ο πρωταγωνιστης εχει στη πραγματικοτητα νοητικη υστερηση. Το ειχα πρωτοδει πριν καμμια 30ρια χρονια, αφου πρωτα το ειχα διαβασει στο MAD
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αφου πρωτα το ειχα διαβασει στο MAD που το θυμηθηκες αυτο παλι !!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις