viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κορεατικο ειναι αυτο; γιατι την ακριβεια βορειοκορεατικο...τεσπα εκει που κλαινε τωρα; κορεατικο αλλα απο την μερια των πλουσιων επισης adam ressurected 2008 εξαιρετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μπορω να πω απο τις πιο αθλιες ταινιες που εχω δει ποτε!!!ειχε εναν τυπο που κολλησε εκει στον βραχο και επι 1ωρα εδιχνε το ιδιο και το ιδιο σκηνικο...1κ20 εργο και η 1 ωρα απο αυτα εδιχνε τα ιδια...ειχα βαρεθει την ζωη μου...εγω ουτε 1.5/10 δεν της εβαζα!!ειχα απορια ποσα λεφτα θα χαλασαν για να γυρισουνε αυτη την ταινια! η ταινια ειναι γαματη!!!!!για μενα καλυτερο απο το into the wild..και με φοβερη ερμηνεια απο james franco..σκηνοθεσια απο τον υπερμεγιστο danny boyle..απο μενα 9/10 εσυ τι ηθελες να δεις αφου η ταινια ειναι για καποιον που κολησε σενα βραχο..και το θεμα δεν ειναι τι δειχνει αλλα πως το δειχνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris.gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Thor. Καλογυρισμένη αλλά μάλλον αδιάφορη αν δεν είσαι φαν του ήρωα. 5/10 από εμένα. Cowboys and aliens. Έξυπνη ιδέα αλλά μέχρι εκεί. 5/10 επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κορεατικο αλλα απο την μερια των πλουσιων επισης adam ressurected 2008 εξαιρετικο adam ressurected 2008 Νομίζω την έδειξε χτές το STAR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 the chaser καλο αλλα υπερβολικα παραλογο το δικο μας δημοσιο δειχνει παραδεισος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 The help Υπέροχη ταινια,πολυ καλες ερμηνείες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 The Man from Earth Πολύ καλό σενάριο αλλά υποτιμημένο ελέω πολύ χαμηλού μπάτζετ κατά πως φαίνεται. Θα μπορούσε να είναι αριστούργημα κατά την γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Rise of the Planet of the Apes λοιπον,μιας και ειχα ακουσει καλα σχολια ειπα και εγω να το δω, και δεν συνηθιζω να βλεπω blockbusters ομως,ακουγα πως ειναι κατι διαφορετικο και εχει μηνυματα λεγανε. Η ταινια απλα μου θυμιζε γιατι δεν βλεπω τετοιες ταινιες,ενα απιστευτα τετριμενο στορυ,με αθλιους χαρακτηρες,σε καθε σκηνη που εβλεπες απλα ηξερες τι θα γινει(μιας και εχεις φαει στη μαπα τα ιδια και τ ιδια απο μικρο παιδι),ερνηνιες τις πλακας(κριμα πειδη ο franco ηταν πολυ καλος στο 127 ωρες,κακος και ο lithgow),οσο για τα μηνυματα εχω να πω,η ταινια απευθηνεται σε παιδια και λαθος μου που την ειδα.. Απλα τιποτα κανουργιο.. Συμφωνω και εγω μιας και την ειδα χτες αλλα θα της βαλω ενα 5/10 για τα εφε και το γεγονος οτι περναει η ωρα καπως ευχαριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα το μετανιωσεις.Το σεναριο απο μονο του ειναι ακρως ενδιαφερον. Περιμενω κριτικη μετα. Κοιτα ενταξει ηταν οντως ιδιαιτερη ταινια. Περιμενα πολλα απο την περιγραφη σου αλλα για μενα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Ειχε τα δυνατα της σημεια, αλλα ειχε και καποια ενδιαμεσα σκαμπανεβασματα. Θα μπορουσε να ειχε "δεσει" καλυτερα δλδ θελω να πω. Αυτα μπορω να πω χωρις να δωσω σποιλερ σκηνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Symbad Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Perfect Sense Μη τη δείτε, χάσιμο χρόνου. Ένα 3/10 και πολύ είναι. Τι να πω! Σαν ιδέα καλή, αλλά η εκτέλεση δεν με έπεισε καθόλου, μα καθόλου. Κάτι προσπάθησε, αλλά τα έκανε μαντάρα στην προσπάθεια να δώσει ποιητικότητα και λυρισμό!;!; Με δυο λόγια, μάπα το καρπούζι... Α, σε κάποια φάση με πήρε και ο ύπνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fandomduck Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Sherlock Holmes Αμερικάνικη περιπέτεια (εκρήξεις, δράση κλπ) με τρομερή σκηνοθεσία.. Οι φαν του Sherlock μάλλον θα απογοητευτούν, αφού το "ντετεκτιβικό" κομμάτι της είναι μασημένη τροφή.. Για μένα κατώτερο του πρώτου.. 7/10 Δεν υπάρχει, αφού ο κακός της υπόθεσης είναι γνωστός εξαρχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παραγγελιά και Όλα είναι δρόμος. Κατά την γνώμη μου δεν έχει πολλές ταινίες να δείξει ο ελληνικός κινηματογράφος. Αυτές οι 2 για μένα είναι από τις καλύτερες! Για το όλα είναι δρόμος δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς. Όσο για την παραγγελιά δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Αξίζουν την προσοχή σας! Α! Και οι 2 υπάρχουν στο youtube! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris.gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Scream 4. 10/10 από εμένα... για κωμωδία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Tinker Tailor Soldier Spy Ψυχρός πόλεμος, κατασκοπεία, ωραία ατμόσφαιρα, θέλει συγκέντρωση, θέλει υπομονή. Προσωπικά τρελαίνομαι για τέτοιες ταινίες αλλά πέρα από το προσωπικό μου γούστο θεωρώ ότι η ταινία είναι πάρα πολυ καλή από όλες τις απόψεις. Μπορεί εύκολα να χαθείς αν δεν είσαι συγκεντρωμένος όμως. 7,6/10 edit: λυπάμαι που ποστάρω μετά από το 10αρι του Scream, περίμενα 2 ώρες μήπως γράψει κάποιος άλλος εντωμεταξύ και πάρει αυτός τη κατάρα αλλά τζίφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 The Skin I Live In πολυ ωραια ταινια!λιγο μπερδεμενη στην αρχη αλλα απο την μεση και μετα εμπαινε μια σειρα!ωραια ιστορια αλλα καπως αδικη!ηταν κατι πρωτοτυπο!προσωπικα δεν εχω δει κατι παρομοιο!! οι πρωταγωνιστες καταπληκτικοι!Antonio Banderas απο τους αγαπημενους μου! 9.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις