NoisePollution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 The shining 1980<br><br> Καλο ήταν αλλα η μελαχροινή ήταν πραγματικά άσχημη... Καλά πηγές και είδες το Room 237 χωρίς να έχεις δει την ταινία? Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
damian1977 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Site: Τhe best offer Ενδιαφερουσα.......κομψη.........στυλιζαρισμενη........ Μοναδικες ερμηνειες (Geoffrey Rush)...και υπεροχα ακουσματα!!! Σεναριο??Χμμμ.....αναμενομενο!!! Συνιστάται!! 6,5/10 2
ppaio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Riddick (2013) Δυστυχως σκετη απογοητευση.Εαν εχετε δει το Pitch Black (2000) τοτε δεν χρειαζεται να δειτε αυτην.Κριμα και την περιμενα πως και πως ... 4/10
NoisePollution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 The Dirties Καλή. Διαφορετική. Στα όρια σοβαρού και κωμικού. Μου άρεσε. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Funny Games Βαριά ταινία, για κρύες νύχτες. Τη προτείνω.
KAKADI Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πηγή: Prisoners (2013) Πολυ ωραια ταινια και μυστηριωδης.. Την ευχαριστηθηκα. Εισαι πολυ μεγαλος ηθοποιος ρε Gyllenhaal τελικα.. Και ο Hugh Jackman δε πηγε πισω αλλα ο Jake ηταν απιστευτος.. Δε μου αφησε εμενα προσωπικα ερωτηματικα η ταινια. Δεν αντιληφθηκα επισης καποια τρανταχτη τρυπα στο σεναριο παρα μονο πταισματα μπροστα στην συνολικη ευχαριστηση. Απ τα καλα του 13 οπως και το rush και ας μην διαφημιστηκαν οσο επρεπε σε σχεση με αλλα (βλεπε pacific rim, jobs).. 7,6/10 και στρογγυλοποιημενα 8/10! Prisoners 6/10 Γιατί όφειλε να ήταν καλύτερη απ' ό,τι ήταν. Πολύ καλή ιστορία, πολύ κακό σενάριο και υλοποίηση. Θα μπορούσε να είναι μεγάλη ταινία. Δεν ήταν. Ήταν ταινία που ξεχνάς στο τέταρτο. Προσωπικά με χάλασαν πάρα πολύ οι σεναριακές ευκολίες όπως ότι ο ντετέκτιβ είναι ο χειρότερος ντετέκτιβ που έχω δει ποτέ! Αυτό ήταν το σαΐνι που είχε λύσει όλες τις υποθέσεις; Χάνει βασικό ύποπτο στη συγκέντρωση συμπαράστασης, τον βρίσκει μετά, τον αφήνει με τις χειροπέδες - αυτόν τον αίλουρο - στο πάτωμα και ψάχνει το σπίτι (δε θυμάμαι να του έδεσε και τα πόδια), μετά πάει να τον τρομάξει, αυτός του βουτάει το όπλο και αυτοκτονεί! Στην αίθουσα ανάκρισης! Χάνει την κρυψώνα που ο Κέλερ κρατάει τον Άλεξ ενώ ψάχνει υποτίθεται το σπίτι εξονυχιστικά (!!!). Αλλά εκεί που πραγματικά με έπιασε ένα μικρό νευρικό είναι όταν ο Κέλερ ξεφεύγει με ένα αγροτικό (!) από κάμποσα περιπολικά, ενώ ξεκινάνε και μαζί! Γενικά είναι κι άλλα που τώρα δε μου έρχονται, αλλά σε αυτά τα ζητήματα ήθελε απλά λίγη δουλειά παραπάνω. Μαζεύονταν, μαζεύονταν, ε μαζεύτηκαν πολλά και εμένα μου χάλασαν την ατμόσφαιρα και το element of surprise (όπως το ότι πηγαίνει στην άλλη που ξέρει ότι κρατάει τα κορίτσα τελείως χαβαλές και απροετοίμαστος - στον γιό της τράβηξε πιστόλι ενώ αυτός κράταγε ένα σκυλάκι!). Σίγουρα θα χει κι άλλες τρύπες αλλά βαριέμαι να τις ψάξω. Ακόμα κι έτσι, αν στο τέλος απλά έφευγε όταν άκουσε το αχνό σφύριγμα και τελείωνε έτσι, εμένα θα είχε καταφέρει να με ξανακερδίσει λίγο. Αλλά όχι, πρέπει να τελειώσει με τον wtf τρόπο που έχει πλέον καταντήσει κλισέ και συνηθισμένος. Επιτέλους, μια ταινία να τελειώσει σκληρά και να ζήσει με αυτό από το Se7en έχω να δω. In conclusion, όταν μια ταινία πάει να κάνει κάτι που έχουν κάνει τόσες άλλες στο παρελθόν εξαιρετικά, καλό είναι να έχει κάτι να πει. Τούτη δω δεν έχει να πει τίποτα, καθώς και την αποκτήνωση του Χιου την αγγίζει επιδερμικά: ο καλός Αμερικανός γίνεται Σαγίντ βασανιστής στο πρώτο τέταρτο. Κατόπιν δε βλέπουμε καμία πάλη, καμία δραματουργία, καμία έκπληξη. Παραδόξως, σαν ταινία θεωρώ το Zodiac είχε περισσότερα να πει, και τα είπε, παρά το ότι δεν τα είπε και πολύ ωραία για τους πολλούς. Ακόμα και το Gone Baby Gone έχει ένα μισό έστω στόχο τον οποίο εκπληρώνει, λέει κάτι, και δεν είναι βουτηγμένο στις προχειρότητες και τις ευκολίες. Κάτσανε κάνανε τη δουλειά τους στο σενάριο πρώτα και μετά προχώρησαν στα υπόλοιπα. Και είναι κρίμα για τον σκηνοθέτη, γιατί το Prisoners είναι σκηνοθετημένο πολύ καλά (αν και επηρεασμένο από τη φωτογραφία και το κλίμα του Zodiac), αλλά εμένα δεν με έπεισε και με έχασε σε κάποιο σημείο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Η ταινία θα μπορούσε να πιάσει και να θίξει πάρα πολλά ζητήματα, αλλά φαντάζομαι κανείς απ' όσους ενεπλάκησαν δεν ήθελε να κάνει μια τέτοια ταινία, αλλά απλά ένα hit θριλεράκι. Συν σε όλα αυτά ότι οι ερμηνείες, πέρα από κάποιες εκλάμψεις του Χιου τον οποίο εκτιμώ από το Fountain και μετά, ήταν από αδιάφορες έως μέτριες. Διαφωνω καθετα σε πολλα απ το spoiler σου (μπορω να σου πω τους λογους κι ολας αλλα θα μας παρει πολυ) oπως αλλωστε το κανουν και οι κριτικοι που βλεπω τωρα εκ των υστερων.. The shining 1980Καλο ήταν αλλα η μελαχροινή ήταν πραγματικά άσχημη... Νομιζω πως η λεξη "καλο" ειναι πολυ λιγη για να κλεισει μεσα της το The Shinning.. 1
viper2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Another critic με τον δικό του projector...
gavros10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 The internship Μιας και μαρεσει το χιουμορ του vince vaughn και του owen wilson δεν γινοταν να μην μου αρεσει και αυτη η ταινια. Υπαρχει μια σκηνη με την οποια γελαγα ποση ωρα. Δεν προκεται να την ξεχασω ποτε. Δεν βρισκω βιντεο οποτε θα την περιγραψω. Δεν εχει σχεση με την πλοκη οποτε δειτε ελευθερα Ενας ασιατης ονοματι γιο γιο πινει για πρωτη φορα αλκοολ και ξεσαλωνει. Του εκανε μια στριπερ lap dance, αυτος ειχε αφηνιασει και τον βλεπουμε στην επομενη σκηνη στο μπανιο, κατω απο τον στεγνωτηρα των χεριων να στεγνωνει το παντελονι του... Αυτο γινεται αλλες 2 φορες και με την παρουσια του owen wilson και τις 3 φορες στο μπανιο μαζι με τον ασιατη να στεγνωνει με ενα παθος το παντελονι του η σκηνη σε προκαλει σε υστερικο γελιο 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Riddick (2013) Δυστυχως σκετη απογοητευση.Εαν εχετε δει το Pitch Black (2000) τοτε δεν χρειαζεται να δειτε αυτην.Κριμα και την περιμενα πως και πως ... 4/10 Δεν εχει αρχαιους ελληνες μεσα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 not enough Chaos Space Marines, εεε sorry Necromongers...
Freddie Mercury Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Grown Ups 2...7/10 για κωμωδία... Και η σκηνή που δάκρυσα...http://www.youtube.com/watch?v=gHDGrnnmeAc
walkerr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 8 1/2 του Φελλινι. Αν εξαιρεσεις καποιες ενδιαφερουσε σκηνες, βασικα τα οραματα του πρωταγωνιστη, το υπολοιπο κρινεται μαλλον ανιαρο.
NoisePollution Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 The Conjuring Το imdb λέει 7,6. Εγώ λέω άστο καλύτερα.
MauMaus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 The Conjuring Το imdb λέει 7,6. Εγώ λέω άστο καλύτερα. γιατι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις